Νέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα από Altamira Real Estate

Όπως κάθε εβδομάδα, η Altamira Real Estate παρουσιάζει πολλές και εντυπωσιακές προφορές για αγορά ακινήτων, σε περιζήτητες περιοχές της Κύπρου.

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy, εντοπίσαμε ενδιαφέρουσες ευκαιρίες κατοικιών και διαμερισμάτων, σε περιζήτητες περιοχές, όπως η Αγλαντζιά, τα Λατσιά, το Πισσούρι, η Πέγεια και η Σωτήρα. Τα ακίνητα είναι ιδανικά για ιδιοκατοίκηση καθώς και για ενοικίαση ενώ το γεγονός ότι εξαιρούνται της καταβολής ΦΠΑ αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημά τους.

Το άνοιγμα προσφορών προγραμματίζεται για την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022, ενώ προσφορές γίνονται δεκτές και σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν υψηλότεροι προσφοροδότες. 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Από τις νέες αναρτήσεις της Altamira Real Estate ξεχωρίζει κενό διώροφο διαμέρισμα τεσσάρων υπνοδωματίων στην Αγλαντζιά. Πρόκειται για διαμέρισμα 171 τ.μ., τρίτου ορόφου, που ανεγέρθηκε το 2009 και διατηρεί καλό επίπεδο συντήρησης. Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και πωλείται στην τιμή των €310.000.

Σε ιδιαίτερα δημοφιλή και ελκυστική τοποθεσία του Δήμου Λατσιών, εντοπίζεται διώροφη κατοικία με εξαιρετικές προσβάσεις σε πληθώρα υπηρεσιών και παροχών. Διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, αυλή με δέντρα και γρασίδι, πισίνα, αποθήκη και καλυμμένο χώρο για δύο οχήματα. Το εμβαδόν εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 445 τ.μ. και του οικοπέδου σε 870 τ.μ. Πωλείται στην τιμή των €670.000.

ΛΑΡΝΑΚΑ

Στην τιμή των €385.000 πωλούνται τρία διαμερίσματα στην ενορία Σκάλα της Λάρνακας, μόλις 500 μέτρα από την παραλία των Φοινικούδων. Τα διαμερίσματα ανεγέρθηκαν το 2012 και βρίσκονται ιδιαίτερα κοντά στην Μαρίνα Λάρνακας, μια περιοχή που μετατρέπεται σε μοναδικό τουριστικό περιορισμό. Πρόκειται για διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων, τα οποία διαθέτουν καλυμμένο χώρο στάθμευσης στο ισόγειο.

Στο Αλεθρικό εντοπίζεται διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων, η οποία ανεγέρθηκε το 2010 και διατηρείται σε καλό επίπεδο συντήρησης. Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Διαθέτει αυλή, καλυμμένο χώρο στάθμευσης και πισίνα. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 166 τ.μ. και πωλείται στην τιμή των €210.000.

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην περιοχή Σωτήρος του Δήμου Λάρνακας πωλείται στην τιμή των €115.000. Πρόκειται για διαμέρισμα πρώτου ορόφου, με εμβαδόν κλειστών χώρων 113 τ.μ. και καλυμμένες βεράντες 17 τ.μ.. Το διαμέρισμα ενοικιάζεται προς €350/μήνα.

Άνετο και ευρύχωρο διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου εντοπίζεται στην περιοχή Τερσεφάνου, σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο Λάρνακας και τις όμορφες παραλίες της περιοχής. Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν 64 τ.μ., διαθέτει ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας και πωλείται στην τιμή των €71.000.

Στην ίδια περιοχή εντοπίζεται ισόγειο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, εμβαδού 74 τ.μ., το οποίο διαθέτει και αυλή. Θεωρείται κατάλληλο για ιδιοχρησία ή/και για ενοικίαση με καλή απόδοση, ενώ διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Πωλείται στην τιμή των €85.000.

ΛΕΜΕΣΟΣ

Στην τιμή των €200.000 πωλείται διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία στο Τραχώνι. Σε οικιστική περιοχή και κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων, η κατοικία βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και το εμβαδόν εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 160 τ.μ.. Αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες ή νεαρά ζευγάρια.

Ελκυστική επιλογή για επένδυση αποτελούν δύο κατοικίες στην περιοχή Πισσούρι, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη και μία ημιτελή κατοικία, οι οποίες πωλούνται στην τιμή των €640.000. Η ολοκληρωμένη κατοικία διαχωρίζεται σε υπόγειο, ισόγειο, όροφο και σοφίτα. Έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 180 τ.μ., ακάλυπτες βεράντες 140 τ.μ. και υπόγειο 110 τ.μ. Η ημιτελής κατοικία διαχωρίζεται σε υπόγειο, ισόγειο, όροφο και βρίσκεται στο αρχικό στάδιο κατασκευής, γεγονός που επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να διαμορφώσουν τους χώρους όπως οι ίδιοι επιθυμούν αλλά και να επιλέξουν τα υλικά κατασκευής της αρεσκείας τους.

Ανεξάρτητη διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων εντοπίζεται σε ελκυστική και δημοφιλή τοποθεσία στον Δήμο Αγίου Αθανασίου. Η όμορφη και ευρύχωρη κατοικία έχει εμβαδόν 216 τ.μ. και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Πωλείται στην τιμή των €600.000.

ΠΑΦΟΣ

Στον Δήμο Πέγειας της επαρχίας Πάφου ξεχωρίσαμε ισόγειο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων. Τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις, αποτελεί ιδανική επιλογή για επένδυση. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 63 τ.μ., ενώ διαθέτει αυλή 32 τ.μ.. Το διαμέρισμα ενοικιάζεται προς €350/μήνα και πωλείται στην τιμή των €74.000.

Στην Γεροσκήπου εντοπίζεται ανεξάρτητη διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων. Ανεγέρθηκε το 2004 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Το εμβαδόν εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 210 τ.μ. και πωλείται στην τιμή των €400.000.

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

Τέλος, στη Σωτήρα της επαρχίας Αμμοχώστου εντοπίσαμε διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, εμβαδού 81 τ.μ., στην τιμή των €95.000. Βρίσκεται στον δεύτερο όροφο κτηρίου, ενώ διαθέτει κοινόχρηστη πισίνα και καλυμμένο χώρο στάθμευσης.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών