Νέες ευκαιρίες ακινήτων από την Altamira και αυτή την εβδομάδα

Όπως κάθε εβδομάδα, η Altamira Real Estate παρουσιάζει πολλές και εντυπωσιακές προφορές για αγορά ακινήτων, σε περιζήτητες περιοχές της Κύπρου.

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy ξεχωρίσαμε ενδιαφέρουσες ευκαιρίες σε κατοικίες, διαμερίσματα, κτήρια μικτής χρήσης και οικόπεδα σε δημοφιλείς περιοχές – όπως ο Στρόβολος, η Αγλαντζιά, η Πέγεια, η Δερύνεια, η Ορόκλινη και η Τερσεφάνου – που παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον, αυτή την περίοδο.

Το άνοιγμα προσφορών προγραμματίζεται για την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022, ενώ προσφορές γίνονται δεκτές και σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν υψηλότεροι προσφοροδότες. 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Από τις νέες αναρτήσεις της Altamira Real Estate ξεχωρίζει τριώροφη πολυκατοικία, σε δημοφιλή τοποθεσία στον Στρόβολο. Μόλις 560 μέτρα από το Λύκειο Κύκκου Β’ και με εξαιρετική πρόσβαση στο κέντρο της Λευκωσίας, η πολυκατοικία ανεγέρθηκε το 2010 και αποτελείται από έξι ελκυστικά διαμερίσματα, ενώ διαθέτει πυλωτή με καλυμμένους χώρους στάθμευσης και αποθήκες. Τα διαμερίσματα είναι των δυο και τριών υπνοδωματίων. Τα τρία είναι κενά και τα υπόλοιπα ενοικιάζονται προς €2.967 τον μήνα. Η πολυκατοικία αποτελεί ιδανική επιλογή για επένδυση και πωλείται στην τιμή των €860.000.

 

 

Στην Αγλαντζιά, επί της Λεωφόρου Λάρνακος, εντοπίζεται γωνιακό εμπορικό οικόπεδο στην τιμή των €500.000. Πρόκειται για οικόπεδο με ομαλή επιφάνεια και εκτεταμένο πρόσωπο δρόμου, ιδανικό για ανέγερση τετραώροφου κτηρίου εμπορικής, οικιστικής ή μικτής χρήσης. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή τόσο για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης όσο και για ιδιώτες.

 

 Διώροφο κτήριο μικτής χρήσης εντοπίζεται στο Δήμο Λακατάμειας, σε απόσταση μόλις 20 μέτρων από τον ποταμό Πεδιαίο. Αποτελείται από ένα κατάστημα και δύο κατοικίες και είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων. Σημειώνεται ότι το κατάστημα ενοικιάζεται προς €1.300/μήνα, ενώ οι κατοικίες είναι κενές. Το κτήριο πωλείται στην τιμή των €570.000.

Σε ελκυστική τοποθεσία της κοινότητας Νήσου, πωλείται διώροφη κατοικία 180 τ.μ.. Ανεγέρθηκε το 1990, ανακαινίστηκε πλήρως το 2009 και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης. Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και αυτή τη στιγμή ενοικιάζεται προς €860 τον μήνα. Διατίθεται στην τιμή των €275.000.

ΛΑΡΝΑΚΑ

Στην επαρχία Λάρνακας και συγκεκριμένα στην Τερσεφάνου εντοπίζονται δύο διαμερίσματα ενός και δύο υπνοδωματίων, στην τιμή των €72.000 και €95.000. Τα ακίνητα αποτελούν μέρος συγκροτήματος με πισίνα, το οποίο βρίσκεται σε πολύ κατάσταση.

Επιπρόσθετα, στην Ορόκλινη πωλείται διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων, στην τιμή των €220.000. Η κατοικία απέχει μόλις 400 μέτρα από την παραλία, ενώ βρίσκεται κοντά στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 130 τ.μ. και βρίσκεται εντός οικοπέδου έκτασης 419 τ.μ.. Εξωτερικά διαθέτει βεράντες, καλυμμένο χώρο στάθμευσης και μεγάλη αυλή.

 

 ΛΕΜΕΣΟΣ

Στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας ξεχωρίζει διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, επί του παραλιακού δρόμου, το οποίο απολαμβάνει μερική θέα προς τη θάλασσα. Πρόκειται για διαμέρισμα 2ου ορόφου, με εμβαδόν κλειστών χώρων 96 τ.μ. και καλυμμένων βεραντών 19 τ.μ., το οποίο διαθέτει ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας και πωλείται στην τιμή των €280.000.

Επιπλέον, στον Άγιο Αμβρόσιο εντοπίζεται ισόγεια κατοικία δύο υπνοδωματίων, η οποία ανεγέρθηκε το 2008 και έχει συνολικό εμβαδόν 122 τ.μ.. Αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες και νεαρά ζευγάρια και πωλείται στην τιμή των €130.000.

ΠΑΦΟΣ

Στην τιμή των €75.000 πωλείται διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, σε κεντρική τοποθεσία της Κάτω Πάφου. Ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων, βρίσκεται στο ημιυπόγειο κτηρίου και είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο συντήρησης. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται 101 τ.μ. και των ακάλυπτων βεραντών σε 31 τ.μ..

Σε ειδυλλιακή τοποθεσία στον Δήμο Πέγειας, σε συγκρότημα με πρόσβαση στην παραλία του «Coral Bay», το ενδιαφέρον κεντρίζει μία διώροφη μεζονέτα και ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην τιμή των €110.000 και €105.000 αντίστοιχα.

 

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

Ισόγεια κατοικία 120 τ.μ. πωλείται στη Σωτήρα, στην τιμή των €110.000. Η κατοικία αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλόνι, κουζίνα και καθιστικό, πλυσταριό, μπάνιο/αποχωρητήριο και δυο υπνοδωμάτια. Εξωτερικά υπάρχει αυλή και βοηθητικά κτήρια.

Τέλος, στη Δερύνεια εντοπίσαμε ισόγεια κατοικία 174 τ.μ., κοντά σε υπηρεσίες και με καλές προσβάσεις στα γειτονικά χωριά. Η κατοικία είναι τριών υπνοδωματίων και διατίθεται στην τιμή των €115.000.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα. 

Δειτε Επισης

Αποκαλυπτήρια για EKO Energy-Και επίσημα στην προμήθεια πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας
Οι νέοι κανόνες που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για καταπολέμηση του ξεπλύματος
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Αυξάνει την παρουσία της στην Τράπεζα Κύπρου η Helikon-Ποιοι οι μέτοχοι με πέραν του 5%
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Στρατηγική μεγέθυνσης της θέσης της Alpha Bank στην Κύπρο-Ξανά στο νησί το Δ.Σ. του ομίλου
Κοντά σε απόκτηση των εργασιών της CNP η Ελληνική Τράπεζα-Κλειδώνει το deal
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή