Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

101 Development Company: Από τα ομορφότερα έργα η νέα Μακαρίου

Ο σχεδιασμός του πεζόδρομου – τμήμα της Λεωφόρου Μακαρίου - στο κέντρο της πόλης είναι ένα από τα μεγαλύτερα και ομορφότερα έργα της πρωτεύουσας. Έγινε με στόχο να μαζέψει περισσότερους ντόπιους και τουρίστες στο κέντρο της πόλης, όπου θα μπορούν με άνεση και ασφάλεια να απολαμβάνουν την βόλτα, τα ψώνια τους και άλλες δραστηριότητες, όπως γίνεται σε όλες τις ανεπτυγμένες πρωτεύουσες μεγάλων χωρών.

Με αυτό το όραμα η 101 Development Company Ltd επένδυσε σε μια από τις μεγαλύτερες αναπτύξεις γης στη Λευκωσία, δημιουργώντας το 360 Nicosia, το πλέον σήμα κατατεθέν και ψηλότερο κτίριο της πόλης, με καταστήματα, εστιατόρια και διαμερίσματα, επενδύοντας παράλληλα πολλά εκατομμύρια και προσθέτοντας περισσότερη αξία και στηρίζοντας το όραμα του Δήμου Λευκωσίας.

Είναι έντονη άποψη και θέση μας,  ότι τα άτομα τα οποία οργανώνουν διαδηλώσεις και κινούνται  υπερ της διέλευσης των αυτοκινήτων για το τμήμα της Λεωφόρο Μακαρίου, που είναι πλέον πεζόδρομος, αποτελούν τη μειονότητα και εκφράζουν τους εαυτούς τους και όχι την «Μακαρίου» ώς σύνολο επιχειρήσεων.

Φίλοι καταστηματάρχες, ο κόσμος δεν μπορεί να ψωνίσει από το αυτοκίνητο του, αλλά περπατώντας και βλέποντας τις υπέροχες βιτρίνες σας. Φίλοι που αντιτίθεστε σχετικά με το οδικό δίκτυο, υπάρχουν πολλές άλλες διαδρομές που οδηγούν στον Άγιο Δομέτιο, εκτός από την Λεωφόρο Μακαρίου.

Καλούμε τους καταστηματάρχες που έχουν μείωση στον όγκο εργασιών τους να μην αποδίδουν ευθύνες στην πεζοδρόμηση της Μακαρίου ή σε τρίτους, αλλά να αναβαθμίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους προς το κοινό.

Καλούμε τον Δήμο Λευκωσίας να μην ενδώσει σε αντιδράσεις και φωνές ατόμων που αποτελούν την μειονότητα που στηρίζει αυτή την άποψη και να χαλάσει ένα από τα σημαντικότερο έργα που έχουν ολοκληρωθεί στη Λευκωσία.

Η οδός Στασικράτους, όπως και το τμήμα της Λεωφόρου Μακαρίου, που έγινε πεζόδρομος, ανήκει στους Λευκωσιάτες και όχι στους καταστηματάρχες. Ας δούμε τη ανάπτυξη της πρωτεύουσας μας ως σύνολο, ας δούμε το μεγαλύτερο όραμα του Δήμου και ας το συμμεριστούμε στηρίζοντας το.

Δειτε Επισης

Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης