Κατοικίες, διαμερίσματα και πολυκατοικίες από Altamira Real Estate

Νέες μοναδικές επιλογές σε κατοικίες και διαμερίσματα παρουσιάζει για ακόμη μία εβδομάδα η Altamira Real Estate.

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας εντοπίζονται 106 νέες οικιστικές επιλογές στις πιο δημοφιλείς περιοχές του νησιού που συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον, όπως ο Στρόβολος, το Παλαιομέτοχο, η Λακατάμεια, η Αραδίππου, το Δάλι, ο Άγιος Δομέτιος, η Αγία Φύλα και η Πέγεια.

Το άνοιγμα προσφορών προγραμματίζεται για την ερχόμενη Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022, ενώ είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι προσφορές γίνονται δεκτές και σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν υψηλότεροι προσφοροδότες.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Σε μία από τις πιο περιζήτητες περιοχές του Δήμου Στροβόλου, κοντά στο Πάρκο Ακρόπολης και στα κεντρικά κτήρια της ΑΤΗΚ, ξεχωρίσαμε τριώροφη ημιτελής πολυκατοικία στην τιμή των €620.000. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων, ενώ απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της πρωτεύουσας και τον αυτοκινητόδρομο. Οι εργασίες ανέγερσης βρίσκονται στο 25%, γεγονός που επιτρέπει στον επενδυτή του ακινήτου να χρησιμοποιήσει τα υλικά και τελειώματα της επιλογής του. Το ακίνητο έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 645 τ.μ. και καλυμμένων βεραντών 85 τ.μ., ενώ το ισόγειο του κτηρίου αποτελείται από ένα διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων και χώρους στάθμευσης. Οι τρεις άνω όροφοι από διαμερίσματα ενός και τριών υπνοδωματίων.

Στην ενορία Αγίου Βασιλείου, κοντά στη λεωφόρο Τσερίου και το Δημοτικό Σχολείο Κωνσταντινουπόλεως, εντοπίσαμε ισόγεια κατοικία στην τιμή των €300.000. Η κατοικία αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, βεράντες και κλιμακοστάσιο που οδηγεί σε ταράτσα για μελλοντική ανέγερση ορόφου. Έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 140 τ.μ. και καλυμμένων βεραντών 25 τ.μ.. Εντός του οικοπέδου υπάρχει βοηθητική οικοδομή (40 τ.μ.) με καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων ξεχωρίσαμε στην ενορία Χρυσελεούσας, κοντά στη λεωφόρο Προδρόμου και το Λύκειο Κύκκου Β’. Το ακίνητο, που πωλείται στην τιμή των €190.000, προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της Λευκωσίας και διαθέτει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 107 τ.μ. και καλυμμένων βεραντών 29 τ.μ..

Λίγο έξω από τη Λευκωσία, στην κοινότητα Παλαιομετόχου, πωλείται κενή κατοικία στην ενδεικτική τιμή των €270.000. Αποτελείται από τραπεζαρία, καθιστικό, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια, καθώς και υπόστεγο με διπλό καλυμμένο χώρο στάθμευσης και δύο αποθηκευτικούς χώρους. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 220 τ.μ. και βεραντών 80 τ.μ., ενώ το γεγονός ότι διαθέτει αυλή με κήπο, ψησταριά και περίφραξη περιμετρικά την καθιστά ιδανική για ιδιοκατοίκηση ή/και για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Στον Δήμο Λακατάμειας, σε μία ήσυχη οικιστική περιοχή, το ενδιαφέρον κεντρίζει διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην τιμή των €110.000. Το ακίνητο έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 82 τ.μ. και καλυμμένες βεράντες 14 τ.μ., ενώ διαθέτει δικό του καλυμμένο χώρο στάθμευσης και δύο αποθήκες στο υπόγειο.

Κατοικία δύο υπνοδωματίων εντοπίσαμε σε δημοφιλή τοποθεσία του Αγίου Δομετίου, κοντά στη Λέσχη Ιπποδρομίων, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο. Το γωνιακό ακίνητο, έκτασης 105 τ.μ., πωλείται στην τιμή των €210.000, εφάπτεται σε δημόσιους δρόμους με πρόσωπο περί τα 43 μέτρα και ενοικιάζεται για €400/μήνα. Εμπίπτει εντός της πολεοδομικής ζώνης Κα4 και έχει συντελεστή δόμησης 120%, επιτρέποντας την ανέγερση τριώροφου κτηρίου.

ΛΑΡΝΑΚΑ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τέσσερις μοναδικές κατοικίες στον Δήμο Αραδίππου, οι οποίες πωλούνται στην τιμή των €100.000, €110.000 και €210.000. Βρίσκονται κοντά στο Δημαρχείο Αραδίππου και τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς, ενώ προσφέρουν πολύ καλές προσβάσεις σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις, τον αυτοκινητόδρομο, καθώς και το κέντρο της Λάρνακας. Οι κατοικίες είναι δυναμικότητας δύο και τριών υπνοδωματίων, διαθέτουν βεράντες και ενοικιάζονται για €500/μήνα, €350/μήνα και €600/μήνα αντίστοιχα.

Στην Αραδίππου, ξεχωρίσαμε επίσης, διώροφη παραδοσιακή κατοικία με εσωτερική αυλή στον πυρήνα του Δήμου που πωλείται στην τιμή των €60.000. Αποτελείται από ισόγειο με τραπεζαρία, σαλόνι και ένα υπνοδωμάτιο, καθώς και πρώτο όροφο με καθιστικό, ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Εξωτερικά υπάρχει βοηθητικό κτήριο (45 τ.μ.) με κουζίνα και ντους. Η κατοικία έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 120 τ.μ., είναι κενή και ιδανική για ιδιοχρησία καθώς και για ενοικίαση.

ΛΕΜΕΣΟΣ

Οικιστικό κτήριο, που βρίσκεται στη δημοφιλή περιοχή της Αγίας Φύλας, κοντά στο Τσίρειο Στάδιο και τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, πωλείται στην τιμή των €530.000. Το κτήριο διαχωρίζεται σε ισόγεια κατοικία τριών υπνοδωματίων με εμβαδόν 170 τ.μ. και ημιυπόγειο 100 τ.μ., και ανώγεια κατοικία δύο υπνοδωματίων, έκτασης 170 τ.μ.. Η ανώγεια κατοικία διαθέτει επίσης, σοφίτα περί τα 80 τ.μ.. Το ακίνητο ενοικιάζεται για το συνολικό ποσό των €1,300/μήνα.

ΠΑΦΟΣ

Ανάμεσα στα νέα ακίνητα που αναρτήθηκαν ξεχωρίσαμε ακόμη, έξι οικιστικές ευκαιρίες στην περιζήτητη τουριστική περιοχή της Πέγειας στην επαρχία Πάφου. Τα ακίνητα βρίσκονται κοντά κέντρο του Δήμου, ενώ προσφέρουν εξαιρετικές προσβάσεις προς τη δημοφιλή παραλία Coral Bay, τις Θαλασσινές Σπηλιές και το αεροδρόμιο Πάφου.

Συγκεκριμένα, κοντά στο Δημαρχείο πωλούνται δύο διώροφες μεζονέτες δύο υπνοδωματίων στην τιμή των €115.000 και €120.000. Οι κατοικίες απολαμβάνουν ωραία θέα προς τη θάλασσα και είναι ιδανικές για ιδιοχρησία καθώς και για ενοικίαση, αφού μπορούν να ενοικιαστούν μακροπρόθεσμα/βραχυπρόθεσμα, με πολύ καλή απόδοση. Ακόμη, ξεχωρίζει κενό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, το οποίο πωλείται στην τιμή των €100.000 και αποτελεί μέρος της ανάπτυξης “Peyia Valley”. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 88 τ.μ., καλυμμένων βεραντών 10 τ.μ. και είναι κατάλληλο για τόσο για ενοικίαση όσο και για ιδιοκατοίκηση.

Επιπρόσθετα, εντοπίσαμε διώροφη μεζονέτα δύο υπνοδωματίων και δύο διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων εντός της οικιστικής ανάπτυξης “MARINA BAY VIEW”. Πωλούνται στην τιμή των €74.000, €95.000 και €70.000, ενώ αποτελούν ιδανική ευκαιρία για επένδυση, με τα διαμερίσματα να ενοικιάζονται ήδη για €150/μήνα και €350/μήνα αντίστοιχα.

Στην επαρχία Πάφου και συγκεκριμένα στην κοινότητα Κοιλίνεια, πωλείται παραδοσιακή διώροφη κατοικία στην τιμή των €35.000. Το ακίνητο βρίσκεται νοτιοανατολικά της εκκλησίας Αγία Αναστασία, αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια και έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 78 τ.μ. και βεράντας 42 τ.μ.. Η πετρόχτιστη κατοικία είναι κενή και ιδανική για χρήση ως εξοχική κατοικία

Επιπλέον, στην καρδιά του Δήμου Γεροσκήπου, ξεχωρίζει επενδυτική ευκαιρία με τριώροφη ημιτελής πολυκατοικία, στην τιμή των €380.000. Το ακίνητο βρίσκεται πολύ κοντά στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς την πόλη της Πάφου. Οι εργασίες ανέγερσης βρίσκονται στο 50%, γεγονός που επιτρέπει στον επενδυτή του ακινήτου να χρησιμοποιήσει τα υλικά και τελειώματα της επιλογής του. Το κτήριο αποτελείται από υπόγειο με χώρους στάθμευσης και αποθήκες, καθώς επίσης, ισόγειο και δύο άνω ορόφους με διαμερίσματα ενός και δύο υπνοδωματίων. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 381 τ.μ. και υπογείου 298 τ.μ..

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών