Altamira: Έτοιμες οικιστικές λύσεις με κατοικίες και διαμερίσματα

Οικιστικές προτάσεις, με βάση τις ανάγκες και δυνατότητες κάθε ενδιαφερόμενου αγοραστή, παρουσιάζει για μία ακόμη βδομάδα η Altamira Real Estate.

 

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας εντοπίζονται 121 νέες επιλογές σε κατοικίες και διαμερίσματα, σε δημοφιλείς περιοχές του νησιού που συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον, όπως ο Στρόβολος, η Έγκωμη, η Αγλαντζιά, οι Άγιοι Ομολογητές, ο Πρωταράς, ο Παχύαμμος, οι Φοινικούδες, ο Μαζωτός, η Σωτήρα, ο Ύψωνας και η Πόλη Χρυσοχούς.

 

Το άνοιγμα προσφορών προγραμματίζεται για την ερχόμενη Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022, ενώ είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι προσφορές γίνονται δεκτές και σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν υψηλότεροι προσφοροδότες.

 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

 

Σε περιζήτητη τοποθεσία του Δήμου Στροβόλου επί της οδού Περικλέους, κοντά στις λεωφόρους Αθαλάσσας και Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, εντοπίσαμε κενή έπαυλη στην τιμή των €500.000. Η πολυτελής έπαυλη αποτελείται, μεταξύ άλλων, από καθιστικό, κουζίνα με τραπεζαρία, γραφείο, αποθήκη, τρία υπνοδωμάτια, βεράντες και μεγάλη αυλή. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 230 τ.μ. και καλυμμένων βεραντών 40 τ.μ. και είναι κατάλληλη για ιδιοκατοίκηση καθώς και ενοικίαση με καλή απόδοση.

 

 

Στην Έγκωμη, κοντά στην Κρατική Έκθεση και τη λεωφόρο Λευκόθεου, εντοπίσαμε κενή διώροφη κατοικία με ημιυπόγειο, στην ενδεικτική τιμή των €480.000. Η κατοικία βρίσκεται δίπλα από πεζόδρομο και αποτελείται, μεταξύ άλλων, από τέσσερα en-suite υπνοδωμάτια, καθιστικό με τζάκι, κουζίνα, αποθήκη, βεράντες και μεγάλη αυλή με ψησταριά. Το ημιυπόγειο αποτελείται από πλυσταριό, αποθήκη, playroom, μηχανοστάσιο και καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Έχει συνολικό εμβαδόν γης 576 τ.μ. και είναι ιδανική για οικογένειες και νεαρά ζευγάρια.

 

Κενό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, ξεχωρίσαμε στην Αγλαντζιά, κοντά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και τη λεωφόρο Λάρνακος. Το ακίνητο, που πωλείται στην τιμή των €140.000, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αποθήκη στο ισόγειο. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 78 τ.μ. και καλυμμένων βεραντών 15 τ.μ., ενώ είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή/και ενοικίαση με καλή απόδοση.

 

Στο κέντρο της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην περιοχή Αγίων Ομολογητών, κοντά στις λεωφόρους Σπύρου Κυπριανού και Νίκης, το ενδιαφέρον κεντρίζουν δύο διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων στην τιμή των €105.000 και €130.000. Το πρώτο, με συνολικό εμβαδόν 102 τ.μ. είναι κενό και ιδανικό για ιδιοχρησία ή/και ενοικίαση, ενώ το δεύτερο είναι έκτασης 144 τ.μ. και ενοικιάζεται προς €400/μήνα.

 

Κατοικία τριών υπνοδωματίων ξεχωρίσαμε λίγο έξω από τη Λευκωσία, στην κοινότητα Ανάγεια. Το ακίνητο πωλείται στην τιμή των €220.000, προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς τα γειτονικά χωριά και το κέντρο της Λευκωσίας, ενώ το επίπεδο συντήρησής της είναι αρκετά καλό. Εξωτερικά διαθέτει αυλή και βεράντες, ενώ το συνολικό εμβαδόν των εσωτερικών της χώρων ανέρχεται σε 174 τ.μ.. Είναι ιδανική για ενοικίαση καθώς και ιδιοκατοίκηση.

 

 

Στον Παχύαμμο πωλείται διώροφη έπαυλη τεσσάρων υπνοδωματίων με πισίνα στην τιμή των €280.000. Το ακίνητο βρίσκεται σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον, πολύ κοντά στο λιμανάκι του Πωμού, και απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τη θάλασσα και τις γειτονικές κοινότητες. Είναι κενή και κατάλληλη για ιδιοχρησία καθώς και για ενοικίαση με καλή απόδοση.

 

ΛΑΡΝΑΚΑ / ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

 

Στη δημοφιλή τουριστική περιοχή του Πρωταρά, κοντά στη φημισμένη παραλία «ΚΟΝΝΟΣ», πωλείται κενή κατοικία με πισίνα στην τιμή των €260.000. Το ακίνητο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αποτελείται από δύο en-suite υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία και βεράντες με θέα τη θάλασσα. Εξωτερικά διαθέτει μεγάλη πισίνα, αυλή και χώρο στάθμευσης, ενώ έχει συνολικό εμβαδόν 90 τ.μ.. Αποτελεί μοναδική ευκαιρία για βραχυπρόθεσμη ή/και μακροπρόθεσμη ενοικίαση με πολύ καλές αποδόσεις.

 

 

Κενό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων με πρόσβαση σε κοινόχρηστη πισίνα εντοπίσαμε στη Σωτήρα, στην τιμή των €95.000. Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 81 τ.μ. και βεραντών 10 τ.μ., ενώ είναι κατάλληλο για ενοικίαση με καλή απόδοση, αλλά και για ιδιοκατοίκηση.

 

Ελκυστική επενδυτική ευκαιρία με επτά κενά διαμερίσματα εντοπίσαμε στην κοινότητα Μαζωτού της επαρχίας Λάρνακας. Τα ακίνητα, που πωλούνται στη συνολική τιμή των €425.000, αποτελούν μέρος οικιστικού συγκροτήματος, βρίσκονται πολύ κοντά στο κέντρο της κοινότητας και τις όμορφες παραλίες της περιοχής, ενώ προσφέρουν εξαιρετικές προσβάσεις προς το αεροδρόμιο, τον αυτοκινητόδρομο αλλά και την τουριστική περιοχή Περβολιών. Τα διαμερίσματα είναι δυναμικότητας ενός και δύο υπνοδωματίων, βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και διαθέτουν δικαίωμα πρόσβασης σε κοινόχρηστη πισίνα. Είναι κατάλληλα για ιδιοχρησία ή/και ενοικίαση με καλή απόδοση.

 

 

Κενό διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων ξεχωρίσαμε στην ενορία Αγίου Νικολάου, κοντά στην παραλία των Φοινικούδων και το αεροδρόμιο Λάρνακας, στην τιμή των €105.000. Έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 91 τ.μ., διαθέτει ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας και είναι κατάλληλο για ιδιοκατοίκηση καθώς και ενοικίαση με ικανοποιητική απόδοση. Κενό διαμέρισμα εντοπίσαμε και στην περιοχή Μενεού, το οποίο αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια και πωλείται στην τιμή των €90.000. Έχει εμβαδόν 76 τ.μ., βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο και την παραλία, ενώ είναι ιδανικό για βραχυπρόθεσμη/μακροπρόθεσμη ενοικίαση.

 

ΛΕΜΕΣΟΣ

 

Στην ενορία Τσιφλικούδια του Δήμου Λεμεσού, κοντά στον κυκλικό κόμβο του λιμανιού και το εμπορικό κέντρο “My Mall”, επιλέξαμε κενό διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην τιμή των €175.000. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 103 τ.μ. και βεραντών 42 τ.μ..

 

Επιπλέον, στον Ύψωνα εντοπίσαμε μεγάλη διώροφη κατοικία στην ενδεικτική τιμή των €400.000. Πρόκειται για μεταλλική κατασκευή και αποτελείται από σαλόνι, καθιστικό, κουζίνα, πλυσταριό, τέσσερα υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Εξωτερικά διαθέτει μεγάλο κήπο, κλειστό χώρο στάθμευσης και αποθήκη. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων της κατοικίας είναι 306 τ.μ., της ακάλυπτης βεράντας 92 τ.μ. και της καλυμμένης βεράντας 20 τ.μ..

 

ΠΑΦΟΣ

 

Ανάμεσα στα νέα ακίνητα που αναρτήθηκαν, ξεχωρίσαμε ακόμη, κενό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην τουριστική περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς. Το ακίνητο, που διατίθεται στην τιμή των €120.000, απολαμβάνει καλές προσβάσεις προς το κέντρο του Δήμου και τις όμορφες παραλίες της περιοχής, ενώ αποτελεί μέρος του συγκροτήματος διαμερισμάτων “Evagoras Gardens”, με δικαίωμα πρόσβασης σε κοινόχρηστη πισίνα. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 78 τ.μ. και είναι κατάλληλο τόσο για ενοικίαση όσο και για ιδιοχρησία.

 

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

 

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους