Προσοδοφόρες επενδυτικές ευκαιρίες ακινήτων στις 29 Σεπτεμβρίου

  20/09/2022 10:23
Προσοδοφόρες επενδυτικές ευκαιρίες ακινήτων στις 29 Σεπτεμβρίου

Προσοδοφόρες επενδυτικές ευκαιρίες ακινήτων στις 29 Σεπτεμβρίου

  20/09/2022 10:23

Ελκυστικά οικιστικά και εμπορικά ακίνητα που διατίθενται για αγορά σε ολόκληρη την Κύπρο βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής καθώς η BidX1, η κορυφαία διαδικτυακή πλατφόρμα πώλησης επενδυτικών ακινήτων, προετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη επικείμενη διαδικτυακή δημοπρασία της 29ης Σεπτεμβρίου 2022. Ο πιο πρόσφατος κατάλογος στην πλατφόρμα της BidX1 περιλαμβάνει μοναδικές επενδυτικές ευκαιρίες σε κάθε γωνιά του νησιού, από εμπορικά κτήρια υψηλής κερδοφορίας, ιδανικά για την επέκταση των επιχειρήσεων σε ακμάζοντα αστικά κέντρα έως μικρότερα σπίτια σε γαλήνιες παραθαλάσσιες τοποθεσίες και πολλά άλλα.

Η BidX1 διασφαλίζει ότι η διαδικασία εύρεσης του ακινήτου που επιθυμείτε είναι εύκολη, γρήγορη και αξιόπιστη, είτε αναζητάτε το σπίτι των ονείρων σας είτε στοχεύετε σε εισόδημα από την ενοικίαση ακινήτου. Ακολουθεί μια γεύση από μερικά ιδιαίτερα επιθυμητά εμπορικά και επενδυτικά ακίνητα προς πώληση στην Κύπρο που περιλαμβάνονται στη διαδικτυακή δημοπρασία της 29ης Σεπτεμβρίου: 

Διαμέρισμα στη Γεροσκήπου με επιφυλασσόμενη τιμή €50.000

4328352968576528 image

 
Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στη Γεροσκήπου ιδανικό για αγοραστές που ενδιαφέρονται για ένα προσοδοφόρο ακίνητο κοντά στην ακτή ή όσους θέλουν να αγοράσουν την πρώτη τους κατοικία σε μια ειδυλλιακή παραθαλάσσια πόλη. Διαθέτει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 57 τ. μ. και καλυμμένης βεράντας 5 τ. μ. περίπου. Αποτελείται από open plan καθιστικό/κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Βρίσκεται στον δεύτερο όροφο οικοδομής του 2008 και η οποία αποτελείται από ισόγειο χώρο στάθμευσης και αποθήκες και συνολικά 23 διαμερίσματα στους τρεις επάνω ορόφους. Το ακίνητο βρίσκεται επί της οδού Ρηγαίνης, περί τα 160 μ. ΒΔ του Α’ Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Γεροσκήπου, 470 μ. βόρεια της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ και κοντά στα 400 μ. ανατολικά του Γυμνασίου Αγίου Θεοδώρου. Η άμεση περιοχή χαρακτηρίζεται από οικιστικές αναπτύξεις και κενά τεμάχια.

Προκαταβολή δημοπρασίας: €2.000

Μεγάλο οικόπεδο σε ήσυχη περιοχή της Λακατάμιας με αρχική τιμή πλειοδότησης €125.000

4328353223790892 image

 
Μεγάλο οικόπεδο στην ενορία του Αγίου Νικολάου στη Λακατάμια με εμβαδόν περί τα 730 τ. μ. ορθογώνιου σχήματος με επίπεδη και ομαλή επιφάνεια. Το οικόπεδο έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης και ευνοϊκή δόμηση και είναι κατάλληλο για ανέγερση κατοικίας αλλά και πολυκατοικίας. Εφάπτεται γύρω στα 18 μέτρα σε εγγεγραμμένο δρόμο κατά μήκος του βορειοανατολικού του συνόρου. Βρίσκεται στην ενορία Αγίου Νικολάου, του Δήμου Λακατάμιας της επαρχίας Λευκωσίας περίπου 2 χιλιόμετρα δυτικά της Λεωφόρου Τσερίου, 900 μέτρα ΒΔ από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λακατάμιας και 750 μέτρα ΝΑ της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ. Η άμεση περιοχή του ακινήτου χαρακτηρίζεται κυρίως από κατοικίες, οικόπεδα και οικιστικά τεμάχια. 

Προκαταβολή δημοπρασίας: €4.500

Πολυτελής κατοικία στην Αγλαντζιά με αρχική τιμή πλειοδότησης €550.000

Ανεξάρτητη σύγχρονη διώροφη κατοικία 6 υπνοδωματίων με εμβαδόν εσωτερικών χώρων περί τα 287 τ.μ., 30 τ.μ. καλυμμένες βεράντες και 113 τ.μ. υπόγειο. Ιδανική για οικογένεια που αναζητεί άνετους εξωτερικούς χώρους, διαθέτει πρόνοια για πισίνα καθώς έχει ανεγερθεί εντός οικοπέδου 562 τ.μ, δίπλα από χώρο πρασίνου. Η κατοικία είναι κατάλληλη για αγοραστές με περιβαλλοντική συνείδηση καθώς διαθέτει συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, κεντρική υποδαπέδια θέρμανση και κεντρική ψύξη με γεωθερμική αντλία θερμότητας inverter. Διαθέτει επίσης τεχνολογία αιχμής όπως σύστημα αυτοματισμών, εξωτερικές και εσωτερικές ηλεκτρικές περσίδες, 2 home cinemas (εσωτερικό και εξωτερικό - κρυφό περίβλημα και οθόνη προβολής), δομημένη καλωδίωση, σύστημα ασφαλείας CCTV και συναγερμούς πυρκαγιάς. Η κατοικία βρίσκεται στην Αγλαντζιά σε μια σχετικά νεόδμητη περιοχή,  750 μ. βορειοανατολικά του Πανεπιστημίου Κύπρου και 1,8 χιλ. βορειοανατολικά της συμβολής των Λεωφόρων Λάρνακος και Αμμοχώστου. Βρίσκεται επίσης σε κοντινή απόσταση από υπεραγορές, περίπτερα, φαρμακεία, τράπεζες κλπ. Η άμεση περιοχή του ακινήτου χαρακτηρίζεται κυρίως από οικιστικές αναπτύξεις όπως κατοικίες και επαύλεις καθώς επίσης και πολυκατοικίες με διαμερίσματα

Προκαταβολή δημοπρασίας: €10.000

Εμπορικό κτήριο στην οδό Ανεξαρτησίας στο κέντρο της Λεμεσού με επιφυλασσόμενη τιμή €1.445.000

4328353516913013 image

 
Τετραώροφο εμπορικό κτήριο επί της οδού Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό σε προνομιακή τοποθεσία στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης. To ακίνητο είναι ιδανικό για επενδυτές που αναζητούν μια γενναιόδωρη απόδοση της επένδυσής τους. Αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και τρεις ορόφους συνολικού εμβαδού 793 τ.μ. Το ακίνητο είναι ενοικιασμένο σε γνωστή διεθνή αλυσίδα καταστημάτων με ενοίκιο €5,737 και παράγει 4.8% απόδοση στην επένδυση. Διαθέτει πολύ καλή ορατότητα από διερχόμενους πεζούς και αυτοκίνητα και απέχει γύρω στα 340 μ. από τον Πεντάδρομο και περίπου 360 μ. από την παραλιακή λεωφόρου Σπύρου Αραούζου. Η άμεση περιοχή του ακινήτου είναι κυρίως εμπορικής φύσης με αυξημένη κίνηση τόσο από πεζούς, όσο και από οχήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και της εβδομάδας και αποτελείται από καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες, διεθνείς αλυσίδες καταστημάτων, γραφεία, φοιτητικές εστίες κλπ.

Προκαταβολή δημοπρασίας: €15.000

Οι εγγραφές άρχισαν και οι ενδιαφερόμενοι πλειοδότες θα πρέπει να παρέχουν ένα αντίγραφο της ταυτότητας ή του διαβατηρίου, απόδειξη διεύθυνσης και να καταβάλουν προκαταβολή με βάση την επιφυλασσόμενη τιμή του ακινήτου, η οποία θα κρατηθεί μόνο εάν ο πλειοδότης είναι ο επιτυχών αγοραστής την ημέρα της δημοπρασίας. Οι μη επιτυχόντες πλειοδότες θα λάβουν 100% επιστροφή χρημάτων εντός 7 εργάσιμων ημερών.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα της BidX1 είναι προσβάσιμη από οποιαδήποτε συσκευή, από οποιαδήποτε τοποθεσία σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας στον αγοραστή τη δυνατότητα να εγγραφεί και να υποβάλει προσφορά όπου κι αν βρίσκεται.

Την ημέρα της δημοπρασίας, η υποβολή προσφορών θα ξεκινήσει από την επιφυλασσόμενη η οποία είναι και η χαμηλότερη τιμή στην οποία μπορεί να πωληθεί το ακίνητο. Κάθε προσφορά καταχωρείται και εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο στην ιστοσελίδα. Οι πλειοδότες εμφανίζονται με τον αριθμό τους και όχι με το όνομά τους ώστε να διασφαλίζεται η ανωνυμία τους. Οι επιτυχόντες αγοραστές είναι υποχρεωμένοι να ολοκληρώσουν την αγορά, δηλαδή να μεταφέρουν ολόκληρο το ποσό στον δικηγόρο του πωλητή, εντός έξι με επτά εβδομάδων. Ωστόσο, η ακριβής ημερομηνία ολοκλήρωσης της πώλησης για κάθε ακίνητο αναγράφεται στο Αγοραπωλητήριο Έγγραφο, το οποίο είναι διαθέσιμο στα νομικά έγγραφα του κάθε ακινήτου. 

H έμπειρη ομάδα της BidX1 στην Κύπρο διαθέτει βαθιά γνώση της εγχώριας αγοράς ακινήτων και βρίσκεται στη διάθεση των ενδιαφερομένων για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις σχετικά με τα ακίνητα, για υποστήριξη κατά την εγγραφή ή να κανονίσει επίσκεψη σε κάποιο ακίνητο. Για να επικοινωνήσετε με την ομάδα της BidX1 Κύπρου καλέστε στο 22 000 380 ή στείλτε ηλ. μήνυμα στο info@cy.bidx1.com.

Για τον πλήρη κατάλογο παρακαλούμε όπως επισκεφτείτε τη διαδικτυακή πλατφόρμα της BidX1

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας