Πώς σκοπεύει να αξιοποιήσει τον χώρο της Κρατικής Έκθεσης η κυβέρνηση

Πρόταση, η οποία αφορά την αξιοποίηση του χώρου της Κρατικής Έκθεσης, ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα, θα εξεταστεί η δυνατότητα μεταστέγασης στον χώρο κυβερνητικών Υπηρεσιών, όπως του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής και το ΙδΕΚ.

Επίσης, θα εξεταστεί σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Πολιτισμού, η δυνατότητα στέγασης κάποιου πολυχώρου πολιτισμού (π.χ. σύγχρονος χορός, θέατρο, κινηματογραφικές προβολές) στον χώρο.                                                             

Στο πλαίσιο αυτό, συστάθηκε Διυπουργική Επιτροπή αποτελούμενη από τους Υπουργούς Οικονομικών (πρόεδρος), Εσωτερικών, Εμπορίου, Ενέργειας και Βιομηχανίας, Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων και τον Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, οι οποίοι θα παρακολουθούν την εξέλιξη του έργου και θα λαμβάνουν οποιεσδήποτε αποφάσεις απαιτούνται.

Δειτε Επισης

E.V.H. Investments: Ξεπέρασε το 90%-Squeeze out για το 100% της Salamis
Συνεργασία Εxness-Frotcom: Στρατηγικές συντήρησης στόλου
Ελληνική Τράπεζα: Νέα μείωση του επιτοκίου αναφοράς για δάνεια που συνδέονται με το βασικό επιτόκιο της ΕΚΤ
Ανδρέας Δημητριάδης: Το κράτος αξιολογεί τις εισηγήσεις για τη Μαρίνα Πάφου-Τουλάχιστον 1.000 θέσεις ελλιμενισμού
Η νέα εικόνα της Λευκωσίας, η επιστροφή σε αυτήν και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει
Επενδύσεις εκατομμυρίων δίνουν νέα πνοή στην εντός των τειχών πόλη της Λευκωσίας
Με το δεξί στο 2025 το λιανεμπόριο-Ευεργετικά τα ξεπουλήματα, αγκάθι οι μεταβαλλόμενες εξελίξεις και η έλλειψη προσωπικού
Ολοκληρώνει την απορρόφηση Παπαντωνίου, βλέπει προς την κορυφή του κλάδου η Σκλαβενίτης Κύπρου
Τα οχήματα που πατούν...στόπερ εδώ και τώρα λόγω προβληματικών φρένων-Δείτε την λίστα
Με την θηλιά στο λαιμό οι διανομείς για τις ανακλήσεις...Οκτώ μήνες για 80 χιλιάδες αυτοκίνητα