Altamira: Ελκυστικές προτάσεις σε κατοικίες, διαμερίσματα και οικόπεδα

Οικιστικά ακίνητα, με βάση τις ανάγκες και τις δυνατότητες κάθε ενδιαφερόμενου αγοραστή, επιφυλάσσει και αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate.

 

Όπως και κάθε εβδομάδα, η εταιρεία παρουσιάζει στην ιστοσελίδα της νέες επιλογές σε οικόπεδα, σπίτια και διαμερίσματα, σε δημοφιλείς περιοχές του νησιού που συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον, όπως ο Στρόβολος, η Αγλαντζιά, τα Λατσιά, η Σιά, το Αλεθρικό, τα Λιβάδια, ο Άγιος Αθανάσιος, η Πόλη Χρυσοχούς και η Καλλέπεια της Πάφου.

 

Το άνοιγμα προσφορών προγραμματίζεται για την ερχόμενη Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2022, ενώ είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι προσφορές γίνονται δεκτές και σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν υψηλότεροι προσφοροδότες.

 

Το ακίνητο της βδομάδας

 

Από τα νέα ακίνητα που διαθέτει αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate, ξεχωρίζει ιδιαίτερα, κενό διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου που βρίσκεται σε περιζήτητη περιοχή του Δήμου Στροβόλου στην επαρχία Λευκωσίας και συγκεκριμένα κοντά στη λεωφόρο Αθαλάσσας και το English School.

 

 
Το ακίνητο, που αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον, πωλείται στην τιμή των €140.000, προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της πόλης και τον αυτοκινητόδρομο, ενώ βρίσκεται κοντά σε κάθε είδους υπηρεσίες και ανέσεις. Το άνετο και ευρύχωρο διαμέρισμα έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 77 τ.μ. και 14 τ.μ. καλυμμένη βεράντα, ενώ διαθέτει χώρο στάθμευσης και αποθήκη στο ισόγειο της πολυκατοικίας. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιοχρησία καθώς και ενοικίαση με καλή απόδοση.

 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

 

Επιπλέον, στην Αγλαντζιά εντοπίσαμε οικιστικό οικόπεδο το οποίο εμπίπτει σε οικιστική πολεοδομική ζώνη Κα4 και είναι ιδανικό για ανάπτυξη τριώροφης πολυκατοικίας με συντελεστή δόμησης 120%. Το ακίνητο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €250.000, βρίσκεται πολύ κοντά στον κυκλικό κόμβο στη συμβολή των λεωφόρων Αγλαντζιάς και Λάρνακος, ενώ απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Εφάπτεται σε δημόσιο δρόμο με πρόσωπο περί τα 23 μέτρα, έχει εμβαδόν 521 τ.μ. και αποτελεί ιδανική επιλογή για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης ή/και ιδιώτες.

 

Τέσσερα μεγάλα οικιστικά οικόπεδα ξεχωρίσαμε σε ελκυστική περιοχή του Δήμου Λατσιών, πλησίον του νέου “Senior School” και κοντά στο Γ.Σ.Π. και το κέντρο δεξιώσεων “Lemon Park”. Τα ακίνητα που πωλούνται σε τιμές που αρχίζουν από €190.000 και φθάνουν μέχρι και τις €210.000, εφάπτονται δημόσιου δρόμου με πρόσωπο πέραν των 20 μέτρων ενώ έχουν εμβαδόν που κυμαίνεται μεταξύ 592 τ.μ. και 680 τ.μ.. Προσφέρουν εύκολη πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο και το κέντρο της πρωτεύουσας ενώ είναι ιδανικά για ανέγερση ευρύχωρης κατοικίας.

 

Λίγο έξω από τη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην κοινότητα Σιάς, το ενδιαφέρον συγκεντρώνουν τρία οικιστικά οικόπεδα που πωλούνται στην τιμή των €38.000 και €41.000 αντίστοιχα. Έχουν εμβαδόν που κυμαίνεται μεταξύ 603 τ.μ. και 640 τ.μ., απολαμβάνουν καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού και τις γύρω κοινότητες ενώ ξεχωρίζουν για το όμορφο φυσικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται. Εφάπτονται δρόμου με πρόσωπο περί τα 19 μέτρα.


ΛΑΡΝΑΚΑ

Στην κοινότητα Αλεθρικό της επαρχίας Λάρνακας, εντοπίσαμε διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στην τιμή των €210.000. Η κατοικία, που διαθέτει μεγάλη αυλή και πισίνα, βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης και έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 166 τ.μ. και βεραντών 54 τ.μ.. Είναι κενή και κατάλληλη για ιδιοχρησία καθώς και ενοικίαση με καλή απόδοση.

 

Επιπρόσθετα, στο κέντρο του Δήμου Λιβαδιών ξεχωρίσαμε οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 637 τ.μ., στην τιμή των €110.000. Προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο, το κέντρο της Λάρνακας και την τουριστική περιοχή Ορόκλινης, εφάπτεται δρόμου με πρόσωπο περί τα 16 μέτρα και αποτελεί ιδανική επιλογή για ανέγερση ανεξάρτητης κατοικίας.


ΛΕΜΕΣΟΣ

Σε μία εξαιρετική τοποθεσία στον Δήμο Αγίου Αθανασίου της επαρχίας Λεμεσού, κοντά στον κυκλικό κόμβο Λινόπετρας και το πολυκατάστημα Jumbo, εντοπίσαμε κενή μεζονέτα με πισίνα που πωλείται στην τιμή των €280.000.
 

 

Η κατοικία διαθέτει ημιυπόγειο με χώρο στάθμευσης, δωμάτιο, αποθήκη και μπάνιο, ενώ το ισόγειο αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα και καλυμμένη βεράντα. Ο όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο και καλυμμένη βεράντα ενώ εξωτερικά υπάρχει αυλή. Το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν καλυμμένων χώρων 202 τ.μ. και γης 230 τ.μ.. Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν ψηφιακά στη μεζονέτα μέσω της υπηρεσίας 3D Tour που προσφέρει η Altamira Real Estate.

Σε μοναδική τοποθεσία στον Δήμο Αγίου Αθανασίου της επαρχίας Λεμεσού, κοντά στο σχολείο Foley’s και το μοναστήρι Σφαλαγγιώτισσας, εντοπίζονται επίσης, τρία πολύ μεγάλα γεωργικά χωράφια που πωλούνται στην τιμή των €321.000, €241.000 και €298.000. Τα ακίνητα έχουν εμβαδόν 26.757 τ.μ., 20.068 τ.μ. και 27.091 τ.μ. αντίστοιχα.


ΠΑΦΟΣ

Οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 728 τ.μ., ξεχωρίσαμε σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία της Πόλης Χρυσοχούς στην επαρχία Πάφου. Το ακίνητο, που πωλείται στην τιμή των €150.000, βρίσκεται κοντά στην παραλία και εφάπτεται δημόσιου δρόμου με πρόσωπο περί τα 60 μέτρα, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα ελκυστικό.

 

 Τέλος, στην όμορφη κοινότητα Καλλέπεια διατίθενται προς πώληση τρία οικιστικά οικόπεδα, σε τιμές που κυμαίνονται μεταξύ €38.000 και €40.000. Βρίσκονται σε απόσταση μόλις 15 λεπτών από την Πάφο και τον αυτοκινητόδρομο, σε μία περιοχή που αποτελείται από κατοικίες και κενά τεμάχια γης. Έχουν εμβαδόν πέραν των 560 τ.μ., εμπίπτουν εντός της οικιστικής ζώνης Η3 με ανώτατο συντελεστή δόμησης 60% και αποτελούν ιδανική επιλογή για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης και ιδιώτες.

Δειτε Επισης

Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης
Η Kition για συνάντηση με Χριστοδουλίδη: Γεφυρώθηκαν οι διαφορές, δέσμευση για διασφάλιση της επιτυχίας του έργου