Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Τhe Icon: Περιζήτητη η υπηρεσία Icon Stays

Πόλο έλξης τόσο για ντόπιους όσο και για ξένους επισκέπτες της Λεμεσού αποτελεί το Icon Stays. Η υπηρεσία βραχυχρόνιας μίσθωσης διαμερισμάτων Icon Stays που λειτουργεί εδώ και λίγους μήνες εντός του The Icon, του εντυπωσιακού κτηρίου της Imperiο που δεσπόζει στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για τις μοναδικές ανέσεις και υπηρεσίες που προσφέρει. Το μεγάλο ενδιαφέρον αποτυπώνεται μέσα από τις συνεχείς κρατήσεις που καταγράφονται.

Στον κατάλογο των πελατών του Icon Stays περιλαμβάνονται επισκέπτες από πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Ειδικότερα, η υπηρεσία προσελκύει ως επί το πλείστον επιχειρηματίες/επαγγελματίες που επισκέπτονται τη Λεμεσό για επαγγελματικούς λόγους ή συνέδρια αλλά και τουρίστες από όλη την Ευρώπη.

Το The Icon όμως επιλέγουν για τη διαμονή τους και ντόπιοι, με σκοπό να απολαύσουν για λίγες μέρες την εμπειρία ενός ψηλού κτηρίου, να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας τις μοναδικές υπηρεσίες που προσφέρονται  ή που θέλουν να γιορτάσουν ιδιαίτερες για αυτούς στιγμές όπως γενέθλια, Hen/ Bachelor Parties, επετείους κ.α.

«Είμαστε ευτυχείς που η υπηρεσία μας έχει απήχηση σε πολλές αγορές του εξωτερικού αλλά και στην Κύπρο. Μάλιστα, αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν επιλέξει το The Icon περισσότερες από μία ή δύο φορές, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι οι πελάτες μας θέλουν να απολαμβάνουν ξανά και ξανά τις ξεχωριστές εμπειρίες που τους προσφέρει», ανέφερε σε δήλωση του ο CEO της LionGlobal, Νικόλας Γαβριήλ. Πρόσθεσε, μάλιστα, πως «για μεγάλα χρονικά διαστήματα, η υπηρεσία είναι fully Booked».

 

 
Ζώντας την εμπειρία του Τhe Icon

 

Το εντυπωσιακό The Icon, ύψους 125 μέτρων και 21 ορόφων συνδυάζει άψογα τη φιλοξενία με την πολυτέλεια, προσφέροντας ιδιαίτερες στιγμές, όχι μόνο στους ιδιοκτήτες και μόνιμους ενοικιαστές των διαμερισμάτων του αλλά και σε όσους αγαπούν τις απολαύσεις που προσφέρει η διαμονή σε ένα πολυτελές, ψηλό κτήριο, με θέα τη θάλασσα, σε μια πόλη που σφύζει από ζωντάνια.

 

Το… διαμάντι του παραλιακού μετώπου της Λεμεσού διαθέτει συνολικά 60 κατοικίες που προσφέρουν πολυάριθμες ανέσεις και καινοτομίες, συνδυάζοντας τη σύγχρονη πολυτέλεια με την άνεση. Για σκοπούς βραχυπρόθεσμης ενοικίασης υπάρχουν διαθέσιμα διαμερίσματα ενός, δύο ή και τριών υπνοδωματίων τα οποία, ανεξαρτήτως ορόφου, προσφέρουν απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα. Είναι διακοσμημένα και επιπλωμένα με την υπογραφή φημισμένων brands και σχεδιαστών, ικανοποιώντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

 

Πολυτέλεια με ξεχωριστές ανέσεις

Ο επισκέπτης που θα επιλέξει για τη διαμονή του το The Icon έχει επίσης τη δυνατότητα να απολαύσει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, αντίστοιχες με αυτές ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων.

 

Μεταξύ άλλων, το The Icon διαθέτει γήπεδο τένις στον 5ο όροφο, ενώ στον 11ο όροφο λειτουργεί ένα υπερσύγχρονο Fitness και Yoga Club. Πρόκειται για έναν πολυχώρο, ο οποίος φιλοξενεί μηχανήματα εκγύμνασης υψηλής τεχνολογίας, προσφέρει υπηρεσίες personal training καθώς και έναν άκρως χαλαρωτικό χώρο για θεραπείες spa. Στον 10ο όροφο του κτηρίου στεγάζεται το πολυτελές La Caleta, ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή εστιατόρια της Λεμεσού. Ο επισκέπτης, μπορεί να απολαύσει τις γαστρονομικές δημιουργίες του La Caleta και στο δωμάτιό του, αξιοποιώντας την υπηρεσία room service. Το The Icon προσφέρει ακόμη στους επισκέπτες του μοναδικές στιγμές, στο εντυπωσιακό μπαρ που λειτουργεί στον 10ο όροφο.

Επιπλέον, η διαμονή συνδυάζεται και με μια σειρά από άλλες εξειδικευμένες υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων δορυφορική τηλεόραση, συνδρομητικές πλατφόρμες streaming, υπηρεσίες καθαρισμού κ.α.

Η υπηρεσία Icon Stays είναι διαθέσιμη μέσω της ιστοσελίδας του The Icon, επιλέγοντας το «Book Now» καθώς και μέσα από άλλες ιστοσελίδες βραχυπρόθεσμης μίσθωσης ακινήτων.

Δειτε Επισης

Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης
To κορυφαίο παγκοσμίως project της Property Gallery στο MIPIM 2024