Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Σε τροχιά υλοποίησης το έργο-ορόσημο «Signature Residences» (pics)

Με τις οικοδομικές εργασίες να έχουν ήδη ξεκινήσει, το πολυαναμενόμενο έργο-ορόσημο της εταιρείας Property Gallery, “Signature Residences” παίρνει σάρκα και οστά.

Το νέο αναπτυξιακό έργο αφορά ένα πρότυπο πύργο που θα φιλοξενήσει πολυτελή διαμερίσματα με εντυπωσιακούς κήπους σε κάθε όροφο, γραφεία και εμπορικά καταστήματα. Τοποθετημένο στην καρδιά της πιο ζωηρής παραλίας της Λεμεσού, γνωστής και ως Παραλία Δασούδι, αλλά και στο επίκεντρο της πιο πολυσύχναστης εμπορικής λεωφόρου της πόλης με γνωστά καφεστιατόρια, το Signature Residences αναδεικνύει ασυμβίβαστο σχεδιασμό, πολυτελή επώνυμα υλικά, designer εσωτερικούς χώρους, προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό και αψεγάδιαστες υπηρεσίες εφάμιλλες των αντίστοιχων ενός ξενοδοχείου 5-αστέρων.

Το εκθαμβωτικό έργο της Property Gallery αποτελείται από 29 κομψά διαμερίσματα του ενός μέχρι τεσσάρων υπνοδωματίων, δύο πολυτελέστατα ρετιρέ, γραφειακούς χώρους και καταστήματα. Κάθε διαμέρισμα είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να επωφελείται της άπλετης ηλιοφάνειας του νησιού από το πανοραμικό δάπεδο μέχρι τα μεγάλα παράθυρα. Ο συνδυασμός του εξαίρετου σχεδιασμού με την απόλυτη λειτουργικότητα των εσωτερικών χώρων των διαμερισμάτων στοχεύουν στη δημιουργία ενός ιδανικού περιβάλλοντος διαμονής για τους ένοικους.

Τα δύο ρετιρέ του Signature Residences ξεχωρίζουν για την καλαίσθητη μεγαλοπρέπεια τους. Ο μοντέρνος σχεδιασμός τους έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις αρχιτεκτόνων της παγκόσμιας αγοράς ακινήτων. Στα υπνοδωμάτια χρησιμοποιούνται απαλά χρώματα, ενώ οι κουζίνες και τα καθιστικά ακολουθούν μια φωτεινότερη και κομψή χρωματική παλέτα. Η θέα από την ευρύχωρη βεράντα των ρετιρέ προσφέρει μια αφάνταστη αίσθηση, επιτρέποντας στους ένοικους και τους επισκέπτες να απολαμβάνουν ολόκληρη την πόλη από ψηλά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. 

Η υπέροχη απρόσκοπτη θέα όλων των διαμερισμάτων του Signature Residences προς το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας της Μεσογείου, σε συνδυασμό με τις μικρές οάσεις πρασίνου σε κάθε όροφο με ευκαλυπτόδεντρα, προσφέρουν ταυτόχρονα μια μικρή γεύση και από τους δύο κόσμους: το θαλασσινό αεράκι μιας παραλιακής τοποθεσίας και των ευωδία των ευκαλύπτων από το βουνό.

Παράλληλα, η υποδομή του Signature Residences προσφέρει διαφορετικές επιλογές για ψυχαγωγία. Ο παιγνιδότοπος με προστατευτικό δάπεδο και σκέπαστρο για προστασία από τον ήλιο έχει σχεδιαστεί έχοντας τα ενδιαφέροντα των παιδιών στο επίκεντρο, προσφέροντας παράλληλα τη μέγιστη ασφάλεια. Ο ευρύτερος χώρος του έργου περιβάλλεται από πράσινο με δέντρα και πλούσια βλάστηση, κάτι που θεωρείται σπάνιο για το νησί, ενώ ο τεχνητός καταρράκτης συμπληρώνει αρμονικά την όαση δροσιάς του Signature Residences.

Η εντυπωσιακή πισίνα στον πρώτο όροφο του έργου είναι καλαίσθητα διακοσμημένη με άνετες ξαπλώστρες και μεγάλες ομπρέλες. Το ισόγειο φιλοξενεί ένα κέντρο ευεξίας και χαλάρωσης (SPA), το οποίο είναι πλήρως εξοπλισμένο μετά από εισηγήσεις ειδικών. Προσφέρει επίσης στους ένοικους γυμναστήριο, χώρο για γιόγκα, πισίνα, σάουνα, τζακούζι και δωμάτιο χαλάρωσης.

Η εταιρεία P.L. Property Gallery Developers & Constructors Ltd γιορτάζει φέτος 20 χρόνια επιτυχούς παρουσίας στην κυπριακή αγορά ακινήτων. Η ομάδα της έχει κερδίσει αψεγάδιαστη επαγγελματική φήμη και αναγνώριση στην επιχειρηματική κοινότητα καθώς και 36 διεθνή βραβεία για τον σχεδιασμό, την ποιότητα και την καινοτομία. Παράλληλα, έχει παραδώσει περισσότερα από 50 ολοκληρωμένα έργα, με πολλά άλλα να βρίσκονται σε εξέλιξη. Διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο ακινήτων με περισσότερες από 500 ιδιοκτησίες που συνεχώς αναβαθμίζεται.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024