Η επερχόμενη πράσινη ανάπτυξη του Ομίλου Λεπτός στη Λεμεσό

Δελτίο Τύπου  03/08/2022 09:18
Η επερχόμενη πράσινη ανάπτυξη του Ομίλου Λεπτός στη Λεμεσό

Η επερχόμενη πράσινη ανάπτυξη του Ομίλου Λεπτός στη Λεμεσό

Δελτίο Τύπου  03/08/2022 09:18

Η πόλη της Λεμεσού έχει γνωρίσει θετική μεταμόρφωση τα τελευταία χρόνια με την προσθήκη πολυάριθμων νέων έργων που θα συνεισφέρουν στην ανανεωμένη προοπτική και εικόνα της πόλης. Έργα όπως αυτά προσφέρουν μια πληθώρα ανταγωνιστικών επενδυτικών ευκαιριών, που κυμαίνονται σε μέγεθος, αξία και κατηγορία, ενώ προσελκύουν ξένες επενδύσεις και διεθνείς επιχειρήσεις.

Το Leptos Limassol Park είναι μια επερχόμενη αποκλειστική ανάπτυξη του Ομίλου Λεπτός, η οποία πρόκειται να είναι ένα από τα πιο πολυτελή περιφραγμένα στην περιοχή της Λεμεσού. Το έργο θα περιλαμβάνει μια επιλεγμένη επιλογή από μοντέρνα, κομψά διαμερίσματα και ρετιρέ 1, 2 και 3 υπνοδωματίων που διατίθενται προς πώληση. Τα ακίνητα αυτά θα μέσα σε ένα καταπράσινο παράδεισο, μιας και ολόκληρο το έργο θα περιβάλλεται από δέντρα και όμορφα διαμορφωμένους κήπους και μονοπάτια της φύσης.

4287487808425120 image

Σκοπός τους είναι να κάνουν τους ιδιοκτήτες να νιώσουν ‘σαν στο σπίτι τους’ από την πρώτη στιγμή και να έχουν και αυτοί ένα δικό τους κομμάτι του παραδείσου αυτού. Κάθε διαμέρισμα θα μπορεί προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή ποιοτικών φινιρισμάτων, εξαιρετικά δάπεδα φωτιστικά υψηλής ποιότητας και θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες όσων αναζητούν μια ήρεμη και απομονωμένη κοινότητα για να ζήσουν.

Το Leptos Limassol Park θα προσφέρει στους κατοίκους του ένα εξαιρετικά ασφαλές περιβάλλον με χαμηλά επίπεδα άγχους, ιδανικό για μια ήρεμη οικογενειακή ζωή, αλλά και σε κοντινή απόσταση από τη Λεμεσό που πλέον αποτελεί διεθνής επιχειρηματικό κόμβος στο νησί της Κύπρου. Μερικά από τα σημεία ενδιαφέροντος σε κοντινή απόσταση από το έργο αποτελούν: η Μαρίνα της Λεμεσού, το λιμάνι της Λεμεσού, εμπορικά κέντρα, θεματικά πάρκα, καθώς και το μεγαλύτερο ολοκληρωμένο καζίνο και γκολφ της Ευρώπης.

4287488484056789 image

Με άλλα λόγια, το Leptos Limassol Park συνδυάζει μια τοποθεσία στην ύπαιθρο με άμεση πρόσβαση σε όλες τις βασικές ανέσεις στο κέντρο της Λεμεσού. Η ανάπτυξη της περιοχής σε συνδυασμό με τα μεγάλα έργα υποδομής που βρίσκονται σε εξέλιξη, θα αποτελέσει πόλο έλξης για πολλούς επενδυτές και η ζήτηση αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά. Το Leptos Limassol Park έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον ξένων επενδυτών καθώς και μεγάλου αριθμού αγοραστών.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας