Στ. Καραμοντάνης: Οι δυσκολίες για τη μαρίνα και η γνωριμία με Sawiris

Πολύκαρπος Θωμά  27/06/2022 13:15
Στ. Καραμοντάνης: Οι δυσκολίες για τη μαρίνα και η γνωριμία με Sawiris

Στ. Καραμοντάνης: Οι δυσκολίες για τη μαρίνα και η γνωριμία με Sawiris

Πολύκαρπος Θωμά  27/06/2022 13:15

Γεγονός αποτελεί κι επισήμως η μαρίνα Αγίας Νάπας, με τα εγκαίνια του μεγαλεπήβολου και πολυαναμενόμενου έργου της επαρχίας Αμμοχώστου, να σηματοδοτούν την ολοκλήρωση της πρώτης και μεγαλύτερης κατασκευαστικής φάσης.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη, 21 Ιουνίου στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κι εκλεκτών προσκεκλημένων.  

Μιλώντας αποκλειστικά στο InBusiness TV, ο CEO της μαρίνας, Σταύρος Καραμοντάνης δεν έκρυψε την τεράστια χαρά του, επισημαίνοντας εμφανώς φορτισμένος ότι η ολοκλήρωση του έργου, αποτελεί την πραγματοποίηση ενός ονείρου που είχε αρχίσει ο πατέρας του.

Παράλληλα, ο κ. Καραμοντάνης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις δυσκολίες που προέκυψαν κατά την κατασκευή, αλλά και στη γνωριμία με τον σημερινό Chairman της μαρίνας, Naguib Sawiris.

«Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά, ενάντια στις συνθήκες. Ευτυχώς γνωρίσαμε τον Naguib Sawiris ο οποίος πίστεψε στο έργο και μας βοήθησε να κάνουμε αυτό που βλέπετε σήμερα, για το οποίο είμαστε πραγματικά περήφανοι. Περήφανοι για μας, για την προσφορά μας στην Αμμόχωστο και σίγουρα στην Κύπρο», επεσήμανε σχετικά.

Πολλαπλά τα οφέλη για την Κύπρο
Την ίδια ώρα, ο Σταύρος Καραμοντάνης υπερτόνισε τα οφέλη που προκύπτουν για την οικονομία της Κύπρου χάρη στο έργο, αναφέροντας ότι κατά τη διάρκεια της κατασκευής εργάστηκαν πέραν των 800 εργατών, σήμερα εργοδοτούνται γύρω στα 300 άτομα που εργάζονται άμεσα για τη μαρίνα, ενώ πρόκειται να προσφερθούν πολλές άλλες θέσεις εργασίας, λόγω της εμπορικής ζώνης. Σημείωσε δε, ότι έχουν δουλέψει, επίσης, πολλές επιχειρήσεις οι οποίες έχουν προμηθεύσει, μεταξύ άλλων, υλικά.

Κλείνοντας, ο κ. Καραμοντάνης υπέδειξε ότι η μαρίνα Αγίας Νάπας αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν της Κύπρου κι ευχήθηκε το έργο να αγκαλιαστεί από όλους.

«Θέλουμε ο κόσμος να έρθει να δει τη μαρίνα και να περάσει καλά. Αυτός είναι ο σκοπός, η μαρίνα είναι για όλους», κατέληξε.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας