Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Νέα διαμερίσματα και κατοικίες από την Altamira Real Estate

Νέα εβδομάδα, νέες επιλογές σε ακίνητα από την Altamira Real Estate, με 50 ελκυστικές προτάσεις για κάθε αγοραστή σε όλες τις επαρχίες.

Αυτή την Τρίτη η εταιρεία παρουσιάζει στην ιστοσελίδα της νέες επιλογές σε περιοχές που παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση σε όλη την Κύπρο. Για αυτή την εβδομάδα ξεχωρίσαμε μία μεγάλη γκάμα διαμερισμάτων σε δημοφιλείς περιοχές όπως το κέντρο της Λάρνακας και της Λεμεσού, η Γερμασόγεια, το Παραλίμνι, η Τερσεφάνου, τα Λατσιά και η Πέγεια. Επιλέξαμε επίσης, διώροφες κατοικίες στις περιοχές Ζακακίου και Αγίας Φυλάξεως, εμπορικό κτήριο στον Αγρό καθώς και δύο καταστήματα στην τουριστική περιοχή Ορόκλινης.

Όπως και κάθε εβδομάδα, το άνοιγμα προσφορών προγραμματίζεται για την ερχόμενη Τρίτη, 28 Ιουνίου, ενώ είναι σημαντικό να τονιστεί ότι προσφορές γίνονται δεκτές και σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν υψηλότεροι προσφοροδότες.

Τα ακίνητα που επιλέξαμε για εσάς

Στην επαρχία Λεμεσού το ενδιαφέρον κεντρίζει διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας, δίπλα από το ξενοδοχείο “Apollonia”. Το ακίνητο, που πωλείται στην τιμή των €345.000, βρίσκεται επί του παραλιακού δρόμου Λεμεσού και σε απόσταση μόλις μερικών μέτρων από την παραλία. Απολαμβάνει μερική θέα προς τη θάλασσα, έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 96 τ.μ. και καλυμμένες βεράντες έκτασης 19 τ.μ., ενώ διαθέτει ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας.

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων εντοπίσαμε σε μία εξαιρετική τοποθεσία της ενορίας Αγίου Νεκταρίου, κοντά στην πολυσύχναστη λεωφόρο Μακαρίου και τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου. Πωλείται στην τιμή των €140.000 και έχει εμβαδόν 97 τ.μ.. Διαθέτει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης του υπογείου και ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Ανεξάρτητη διώροφη κατοικία με πισίνα ξεχωρίσαμε στην περιοχή Αγίας Φυλάξεως, η οποία πωλείται στη ενδεικτική τιμή των €380.000. Το ακίνητο βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης και σε εξαιρετικά κοντινή απόσταση από τον αυτοκινητόδρομο καθώς και όλες τις αναγκαίες υπηρεσίες και ανέσεις. Έχει συνολικό εμβαδόν 216 τ.μ. και βεράντες 68 τ.μ.. Αποτελείται από γραφείο, αποθήκη, κουζίνα με τραπεζαρία, καθιστικό και τρία υπνοδωμάτια, ενώ εξωτερικά διαθέτει βεράντες, μεγάλη αυλή με πισίνα και καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Η άνεση τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων, καθιστά την κατοικία ιδανική επιλογή για μεγάλες οικογένειες.

Επιπρόσθετα, στο Ζακάκι, κοντά στην πολυσύχναστη λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ και το εμπορικό κέντρο “My Mall”, εντοπίσαμε κατοικία, έκτασης 150 τ.μ., στην τιμή των €260.000. Απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της πόλης και το πολυθεματικό θέρετρο ʺCity of Dreams Mediterraneanʺ, ενώ αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, σαλοτραπεζαρία, κουζίνα και εξωτερική αποθήκη. Το ακίνητο εμπίπτει στην οικιστική ζώνη Κα5, επιτρέποντας την ανέγερση τριώροφου κτηρίου.

Μοναδική επενδυτική ευκαιρία εντοπίζεται στη γραφική κοινότητα Αγρού στην επαρχία Λεμεσού. Ο λόγος για εμπορικό κτήριο που λειτουργούσε ως εστιατόριο / δισκοθήκη και το οποίο πωλείται στην τιμή των €320.000. Το κτήριο αποτελείται από ισόγειο χώρο εστιατορίου/δισκοθήκης, κουζίνα και γραφείο στο ισόγειο, καθώς επίσης, αποθήκη και δύο δωμάτια στο μεσοπάτωμα. Βρίσκεται εντός μεγάλου οικιστικού χωραφιού με εμβαδόν 2,332 τ.μ. και είναι κενό.

Στην επαρχία Λευκωσίας και συγκεκριμένα σε μία εξαιρετική τοποθεσία στον Δήμο Λατσιών, κοντά στην υπεραγορά «Αλφαμέγα», εντοπίσαμε διαμέρισμα δυναμικότητας δύο υπνοδωματίων στην τιμή των €130.000. Το ακίνητο διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης, αποθήκη και ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας, ενώ απολαμβάνει καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και την πόλη της Λευκωσίας. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 77 τ.μ. και καλυμμένων βεραντών 17 τ.μ., είναι κενό και κατάλληλο για ιδιοχρησία καθώς και ενοικίαση.

Στο Καϊμακλί, κοντά στη λεωφόρο Αγίου Ιλαρίωνος και τον κυκλικό κόμβο «Μπάτα», ξεχωρίσαμε οικιστικό οικόπεδο έκτασης 539 τ.μ., που πωλείται στην τιμή των €180.000. Απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της πρωτεύουσας, εφάπτεται δημόσιου δρόμου με πρόσωπο περί τα 26 μέτρα και είναι κατάλληλο για ανέγερση τετραώροφης πολυκατοικίας.

Στην επαρχία Λάρνακας και συγκεκριμένα στην κοινότητα Τερσεφάνου, εντοπίσαμε 14 διαμερίσματα σε τιμές που αρχίζουν από μόλις €40.000. Συγκεκριμένα, στο συγκρότημα διαμερισμάτων “RESIDENCE OASIS” ξεχωρίσαμε 11 διαμερίσματα ενός και δύο υπνοδωματίων, τα οποία πωλούνται σε τιμές που αρχίζουν από €60.000.

Επιπλέον, στο συγκρότημα διαμερισμάτων “VICTORIA EXCLUSIVE APARTMENTS” εντοπίσαμε τρία ακίνητα, τα οποία διατίθενται προς πώληση σε τιμές που αρχίζουν από €40.000 και φθάνουν μέχρι και τις €80.000. Πρόκειται για δύο διαμερίσματα δυναμικότητας δύο υπνοδωματίων και ένα στούντιο. Όλα ανεξαιρέτως τα ακίνητα διαθέτουν αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης σε κοινόχρηστη πισίνα και είναι κατάλληλα για ιδιοχρησία, καθώς και ενοικίαση.

Στο κέντρο της Λάρνακας και συγκεκριμένα στην ενορία Αγίου Νικολάου, επί της λεωφόρου Γεώργιου Γρίβα Διγενή, κοντά στο Λύκειο Αγίου Γεωργίου και τον Κεντρικό Πυροσβεστικό Σταθμό, ξεχωρίσαμε μεγάλο διαμέρισμα, εμβαδού 193 τ.μ., στην ενδεικτική τιμή των €200.000. Προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια και τρεις καλυμμένες βεράντες. Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας, ενώ είναι κενό και κατάλληλο για ιδιοκατοίκηση, καθώς και ενοικίαση με καλή απόδοση. 

Εντός του παραδοσιακού πυρήνα της κοινότητας Ορόκλινης και κοντά στο ξενοδοχείο “Antonis G Hotel Apartments”, ξεχωρίσαμε δύο καταστήματα στην ενδεικτική τιμή των €33.000 και €35.000 αντίστοιχα. Τα ακίνητα απολαμβάνουν καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και την πόλη της Λάρνακας, ενώ ενοικιάζονται με ικανοποιητικές αποδόσεις. Έχουν εμβαδόν 33 τ.μ. και 35 τ.μ. αντίστοιχα.

Στον Δήμο Σωτήρας της επαρχίας Αμμοχώστου, επιλέξαμε διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων το οποίο πωλείται στην τιμή των €90.000. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 81 τ.μ. και αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης σε κοινόχρηστη πισίνα. Είναι κενό και κατάλληλο για ιδιοχρησία καθώς και ενοικίαση με καλή απόδοση.

Επιπλέον, στο Παραλίμνι, επί της λεωφόρου Πρωταρά, κοντά στον κυκλικό κόμβο Κάππαρη και τη θάλασσα, εντοπίσαμε ισόγειο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην τιμή των €100.000. Το ακίνητο απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τις όμορφες παραλίες και την τουριστική περιοχή Πρωταρά, ενώ έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 69 τ.μ.. Διαθέτει επίσης, αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης αυλής με εμβαδόν 51 τ.μ. καθώς και ακάλυπτο χώρο στάθμευσης.

Στην ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ξεχωρίσαμε ακόμη, διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων σε μία ελκυστική τοποθεσία του Δήμου Πέγειας, στην επαρχία Πάφου. Το ακίνητο, που πωλείται στην τιμή των €95.000, απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τη δημοφιλή παραλία "Coral Bay” και το κέντρο του Δήμου, ενώ αποτελεί μέρος της οικιστικής ανάπτυξης “Peyia Valley” με δικαίωμα πρόσβασης σε κοινόχρηστη πισίνα.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

 

  

  

 

 

Δειτε Επισης

Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης