Attikis Residences: Υπερπολυτελή διαμερίσματα από τη Cybarco στο Πλατύ Αγλαντζιάς

Η Cybarco, η κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης πολυτελών ακινήτων, γνωστή για την πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία της, ανακοίνωσε την έναρξη πωλήσεων στο έργο Attikis Residences στο Πλατύ Αγλαντζιάς, που θα αποτελείται από δυο κτίρια με 22 υπερπολυτελή διαμερίσματα δύο και τριών υπνοδωματίων. Εντός μικρού χρονικού διαστήματος από το pre-launch του έργου, οι πωλήσεις και οι κρατήσεις των διαμερισμάτων έχουν ήδη ξεπεράσει το 50%.

Το μοντέρνο και πρωτοπόρο Attikis Residences, θα αναπτυχθεί σε μια περιζήτητη περιοχή της πρωτεύουσας και αναμφισβήτητα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς. Η μικρή απόσταση του από το Άλσος Ακαδημίας, ενός ανεκτίμητου περιβαλλοντικού πλούτου της Λευκωσίας, θα προσφέρει απεριόριστες ευκαιρίες για άσκηση και εξερεύνηση. Με κεντρικές λεωφόρους να βρίσκονται πολύ κοντά, η πρόσβαση σε υπηρεσίες – εμπορικά κέντρα, τράπεζες, σχολεία, υπεραγορές και καταστήματα – όπως και στον αυτοκινητόδρομο θα είναι πολύ εύκολη.

Το Attikis Residences έχει σχεδιαστεί από το γραφείο Kythreotis Architects, ενώ την επιμέλεια των εσωτερικών χώρων έχει η Μαρία Κυθρεώτου. Πρόκειται για ένα έργο υψηλής αισθητικής και σύγχρονης αρχιτεκτονικής που θα θέσει τον πήχη ψηλά καθώς παρέχει ασυναγώνιστα προνόμια και προδιαγραφές, που θα κάνουν τη ζωή στο Attikis Residences μια μοναδική εμπειρία.

«Το έργο θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών Κύπριων αλλά και ξένων αγοραστών που επιθυμούν να επενδύσουν σε  ένα ακίνητο ασύγκριτης ποιότητας και ανέσεων στη Λευκωσία», δήλωσε ο CEO της Cybarco, κ. Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου.

Τα διαμερίσματα θα είναι ευρύχωρα, με μεγάλες βεράντες και ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης. Η θέα προς το δάσος του Ινστιτούτου Μελκονιάν με το οποίο γειτνιάζει το έργο και προς το Εθνικό Άλσος Ακαδημίας, θα δίνει μια όμορφη νότα πρασίνου και ανάσα δροσιάς στους κατοίκους. Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας στον μεγάλο τοπιοτεχνημένο χώρο πρασίνου έκτασης σχεδόν ενός οικοπέδου που θα βρίσκεται στον πίσω χώρο του έργου.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cybarco.com

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε νέα αγωγή για το κούρεμα- Ορθά έγινε απομείωση των καταθέσεων έκρινε το Δικαστήριο
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Η Ελληνική για εξαγορά της CNP: Ορόσημο για την ενδυνάμωση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της τράπεζας
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα