Μαρίνα Αγίας Νάπας: Παραδόθηκε στην ιδιοκτήτρια η πρώτη έπαυλη

InBusinessNews  26/05/2022 13:16
Μαρίνα Αγίας Νάπας: Παραδόθηκε στην ιδιοκτήτρια η πρώτη έπαυλη

Μαρίνα Αγίας Νάπας: Παραδόθηκε στην ιδιοκτήτρια η πρώτη έπαυλη

InBusinessNews  26/05/2022 13:16

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας, το εμβληματικό και βραβευμένο έργο μικτής ανάπτυξης, έχει ξεκινήσει και επίσημα την παράδοση των πολυτελών επαύλεων, με την Beach Villa 6 να έχει ήδη παραδοθεί στην ιδιοκτήτριά της. Το σημαντικό αυτό ορόσημο σηματοδοτεί τη σταδιακή ολοκλήρωση και παράδοση των επαύλεων, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την αξιοπιστία και την άρτια τεχνογνωσία που διαθέτει η Μαρίνα Αγίας Νάπας.

Αποτελώντας μέρος των συνολικά 11 πλήρως ανεξάρτητων παραθαλάσσιων επαύλεων, η εντυπωσιακή Beach Villa 6, η οποία βρίσκεται στη δυτική πλευρά της ανάπτυξης, διαθέτει ενιαίο ευρύχωρο καθιστικό, τέσσερα υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, βεράντες και roof terrace με θέα στο απέραντο γαλάζιο και την βραβευμένη με μπλε σημαία παραλία της Αγία Θέκλας.

Μέσω του σχεδιασμού και της αρχιτεκτονικής της έπαυλης αποτυπώνεται το concept του beachfront living συνδυάζοντας τη σύγχρονη πολυτέλεια και τα εκλεπτυσμένα υλικά με το φυσικό περιβάλλον της μαγευτικής παραλίας σε σχήμα ημισελήνου. Για την κατασκευή της χρησιμοποιήθηκαν απαλοί τόνοι και φυσικά υλικά που ισορροπούν τον σύγχρονο σχεδιασμό με το ζεστό περιβάλλον.

Οι εξωτερικοί χώροι της Beach Villa 6 έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους ενοίκους ένα πραγματικά ιδιωτικό και μοντέρνο περιβάλλον, με καταπράσινους κήπους και πισίνα. Επιπρόσθετα, τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά της έπαυλης ανεβάζουν το επίπεδο της διαβίωσης αφού οι ένοικοι έχουν τον πλήρη εξ’ αποστάσεως έλεγχο της έπαυλης μέσω ειδικής εφαρμογής για φορητές συσκευές. Παράλληλα, με την παράδοση της εκάστοτε οικίας ο ιδιοκτήτης παραλαμβάνει ένα Resident’s Kit το οποίο περιλαμβάνει τα απαραίτητα έγγραφα σε ψηφιακή μορφή, κλειδιά, χειριστήρια και ένα Ipad.

 

4228028462904961 image

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρίνας Αγίας Νάπας, κ. Σταύρος Καραμοντάνης, σχολίασε σχετικά: «Η έναρξη των παραδόσεων των παραθαλάσσιων επαύλεων αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της σταθερής και δυναμικής πορείας της Μαρίνας Αγίας Νάπας και της εμπιστοσύνης που δείχνουν οι επενδυτές ακινήτων στο έργο μας. Οι κατασκευαστικές εργασίες προχώρησαν βάσει του αναθεωρημένου πλάνου, τηρώντας παράλληλα τις υψηλές προδιαγραφές και τα πρότυπα που είχαμε θέσει. Οι επαύλεις αποτυπώνουν πλήρως την έννοια της παραθαλάσσιας διαβίωσης, προσφέροντας στους ενοίκους μια πληθώρα επιλογών και υπηρεσιών σε κοντινή απόσταση». 
 

4228028674908961 image

Το εμβληματικό έργο της Μαρίνας Αγίας Νάπας περιλαβάνει συνολικά 35 πολυτελείς επαύλεις: 12 επαύλεις 3, 4 και 5 υπνοδωματίων στο τεχνητό ιδιωτικό νησί μέσα στη λιμενολεκάνη της Μαρίνας, και 23 επαύλεις στη δυτική χερσόνησο της Μαρίνας. Να σημειωθεί ότι 24 από αυτές έχουν προσανατολισμό εντός της μαρίνας - εκ των οποίων οι 18 διαθέτουν ιδιωτικές θέσεις ελλιμενισμού - και 11 με απευθείας πρόσβαση στην τεχνητή παραλία.
 

4228028897832961 image

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι η Μαρίνα Αγίας Νάπας αναδείχθηκε ως η καλύτερη μικτού τύπου ανάπτυξη (Mixed-Use Development) στην Κύπρο, αποσπώντας βραβείο 5 αστέρων στα διεθνούς φήμης βραβεία International Property Awards – European Property Awards 2021 -2022, ενώ παράλληλα απέσπασε διάκριση στην κατηγορία Residential High-Rise Development. Τα βραβεία αναγνωρίζουν το εξαιρετικά υψηλού επιπέδου κατασκευαστικό έργο που αναμένεται να αναδείξει το τουριστικό προφίλ της Κύπρου στο εξωτερικό.

 

4228029106404961 image

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  https://marinaayianapa.com/  ή επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 23 300 550 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@marinaayianapa.com.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας