Altamira: Καταστήματα από €50.000 στις πιο εμπορικές οδούς της Κύπρου

Εβδομήντα μοναδικές προτάσεις σε ελκυστικές τιμές, σε όλη την Κύπρο, παρουσιάζει και αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate.

 

Αυτή την Τρίτη, μέσα από την ιστοσελίδα της η εταιρεία προτείνει νέα καταστήματα, κατοικίες, διαμερίσματα, οικόπεδα και χωράφια, σε δημοφιλείς περιοχές όπως ο Άγιος Ανδρέας και το Σκαλί Αγλαντζιάς στην επαρχία Λευκωσίας, οι τοποθεσίες Φοινικούδες και Χρυσοπολίτισσα, η Ορόκλινη, η Τερσεφάνου και τα Περβόλια στην επαρχία Λάρνακας, καθώς και η Τάλα στην επαρχία Πάφου.

 

Όπως και κάθε εβδομάδα, το άνοιγμα προσφορών προγραμματίζεται για την ερχόμενη Τρίτη, 31 Μαΐου, ενώ προσφορές γίνονται δεκτές και σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες, ενδεικτικές, τιμές.

 

Καταστήματα από €50.000
Από τα ακίνητα που περιλαμβάνονται στις νέες αναρτήσεις της εταιρείας, το ενδιαφέρον κεντρίζει, αυτή την εβδομάδα, ένα ευρύ φάσμα καταστημάτων, στις πιο εμπορικές οδούς της Λευκωσίας, της Λάρνακας και της Πάφου. Αν και η ζήτηση για αγορά καταστημάτων είχε μειωθεί τα τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας, εντούτοις το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον έχει αναζωπυρωθεί, ειδικότερα όσον αφορά ευκαιρίες που εντοπίζονται σε κεντρικές τοποθεσίες. Τα ακίνητα ενοικιάζονται με καλές αποδόσεις ή είναι κενά και ιδανικά για ιδιοχρησία καθώς και ενοικίαση.

Συγκεκριμένα, στο κέντρο της Λευκωσίας, κοντά στον Αστυνομικό Σταθμό Λυκαβητού και την ανανεωμένη λεωφόρο Μακαρίου, εντοπίσαμε δύο καταστήματα στην ενδεικτική τιμή των €56.000 και €68.000 αντίστοιχα. Τα ακίνητα βρίσκονται στο ισόγειο πολυκατοικίας, έχουν εμβαδόν εσωτερικών χώρων 43 τ.μ. και 26 τ.μ. αντίστοιχα, ενώ διαθέτουν μεσοπάτωμα και ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

 

Κατάστημα με μεσοπάτωμα και υπόγειο ξεχωρίσαμε σε μία κεντρική τοποθεσία στην ενορία Τακτελκαλέ της πρωτεύουσας.
 

Το ακίνητο, που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €175.000, βρίσκεται κοντά στην Τεχνική Σχολή Λευκωσίας και το γνωστό πάρκο «Τουφεξή», ενώ η εγγύτητά του με το κέντρο της Λευκωσίας θεωρείται το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του. Βρίσκεται στο ισόγειο διώροφου κτηρίου, αποτελείται από ενιαίο χώρο υποδοχής, αποχωρητήριο και αποθηκευτικό χώρο ενώ έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 75 τ.μ.. Διαθέτει βιτρίνα με μεγάλη πρόσοψη επί δημόσιου δρόμου και ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

 

Στο ίδιο κτήριο εντοπίσαμε ακόμη ένα κατάστημα το οποίο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €85.000 και αποτελείται από ενιαίο χώρο αποδοχής και αποθηκευτικό χώρο. Έχει εμβαδόν 41 τ.μ., διαθέτει βιτρίνα με πρόσοψη επί δημόσιου δρόμου και έχει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

 

Στην καρδιά της Λάρνακας, στην ενορία Χρυσοπολίτισσας, ξεχωρίσαμε ισόγειο κατάστημα με μεσοπάτωμα στην τιμή των €50.000. Βρίσκεται επί της οδού Διονυσίου Σολωμού και κοντά στη δημοφιλή λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ και το λιμάνι της πόλης. Έχει εμβαδό ισογείου 32 τ.μ. και μεσοπάτωμα 15 τ.μ., ενώ διαθέτει άριστες προσβάσεις προς το κέντρο της πόλης και την παραλία των «Φοινικούδων». Το κατάστημα ενοικιάζεται προς €300/μήνα και αποφέρει απόδοση 6,5%.

 

Σε μία τοποθεσία της Πάφου που παρουσιάζει έντονη εμπορική δραστηριότητα, κοντά στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις, εντοπίσαμε κατάστημα με μεσοπάτωμα, στην τιμή των €65.000. Το ακίνητο είναι σε κοντινή απόσταση από την τουριστική περιοχή της Κάτω Πάφου, ενώ διαθέτει αυλή και καλυμμένη βεράντα. Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

 

 

Κατοικίες και διαμερίσματα σε Λευκωσία και Λάρνακα
Στην επαρχία Λευκωσίας, στην περιζήτητη ενορία Αγίου Ανδρέα, ξεχωρίσαμε διώροφη αρχοντική κατοικία, έκτασης 300 τ.μ., στην ενδεικτική τιμή των €800.000.
 

Το ακίνητο ανακαινίστηκε πρόσφατα και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση συντήρησης, ενώ αποτελείται, μεταξύ άλλων, από γραφείο, καθιστικό, τέσσερα υπνοδωμάτια, αποθήκη και δύο καλυμμένες βεράντες. Εξωτερικά διαθέτει αυλή και χώρο στάθμευσης. Η κατοικία είναι ιδανική για ενοικίαση, αποφέροντας ένα ικανοποιητικό εισόδημα στον ιδιοκτήτη της, αφού στην περιοχή στεγάζονται αρκετές πρεσβείες που αναζητούν ευρύχωρα σπίτια με ιδιωτικότητα για τους αξιωματούχους τους.

 

Τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται να προσελκύσει ημιτελής ισόγεια κατοικία, η οποία διατίθεται στην ελκυστική τιμή των €115.000 και εντοπίζεται σε μικρή απόσταση από τη Λευκωσία.

 

Συγκεκριμένα, το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Κλήρου, σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον, μακριά από τους έντονους ρυθμούς της πόλης. Αποτελεί ιδανική στεγαστική λύση για οικογένειες που επιθυμούν να κατοικήσουν σε μία ήσυχη γειτονιά, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές με τα παιδιά τους στους μεγάλους χώρους του ακινήτου. Το ακίνητο είναι δυναμικότητας τριών υπνοδωματίων, με το εμβαδόν εσωτερικών χώρων να ανέρχεται σε 180 τ.μ. και των βεραντών σε 56 τ.μ..Εξωτερικά διαθέτει ημιτελή πισίνα. Το γεγονός ότι η κατοικία, που είναι ξύλινης κατασκευής, δεν είναι ολοκληρωμένη, δίνει τη δυνατότητα στον μελλοντικό ιδιοκτήτη της να επιλέξει τα υλικά κατασκευής της αρεσκείας του.

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης, δύο διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων στην κοινότητα Αναφωτίδα της επαρχίας Λάρνακας, τα οποία πωλούνται στις ενδεικτικές τιμές των €70.000 και €90.000 αντίστοιχα. Το συγκρότημα διαμερισμάτων στο οποίο βρίσκονται τα εν λόγω ακίνητα, διαθέτει κοινόχρηστη πισίνα στην ταράτσα, με θέα τη γύρω περιοχή. Τα δύο διαμερίσματα ενοικιάζονται για €400/μήνα και €270/μήνα αντίστοιχα. Σημειώνεται ότι στο ίδιο συγκρότημα η Altamira Real Estate διέθεσε την προηγούμενη βδομάδα άλλα δύο διαμερίσματα, για τα οποία βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία αξιολόγησης προσφορών.

 

 

Επιπρόσθετα, στην κοινότητα Ορόκλινης, κοντά από τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας, ξεχωρίσαμε διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην τιμή των €70.000. Το ακίνητο απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς την παραλία και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Είναι κενό και κατάλληλο για ιδιοχρησία αλλά και μακροπρόθεσμη ή/και βραχυπρόθεσμη ενοικίαση, κυρίως λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής.

 

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων εντοπίσαμε και στην κοινότητα Τερσεφάνου. Το ακίνητο, έκτασης 66 τ.μ., πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €75.000, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο Λάρνακας και τις όμορφες παραλίες της περιοχής, ενώ διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

 

Οικιστικά οικόπεδα, έτοιμα για άμεση αξιοποίηση
Μεγάλο ενδιαφέρον μεταξύ των νέων ακινήτων που εντοπίζονται στην ιστοσελίδα της Altamira Real Estate, παρουσιάζουν και τρία οικιστικά οικόπεδα. Ενδεικτικά, σε μία δημοφιλή τοποθεσία στον πυρήνα του Δήμου Αγλαντζιάς στη Λευκωσίας, πωλείται οικιστικό χωράφι, έκτασης 1.427 τ.μ., στην τιμή των €430.000. Το ακίνητο βρίσκεται πολύ κοντά στο αμφιθέατρο «Σκαλί Αγλαντζιάς» ενώ προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της πρωτεύουσας και το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Πρόκειται για μία περιοχή με διαχρονικά αυξημένη ζήτηση λόγω της ελκυστικότητας και προσπελασιμότητάς της. Το ακίνητο εφάπτεται της οδού Μιχαλάκη Καραολή με πρόσωπο περί τα 12 μέτρα και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης ή για ιδιώτες.

 

Στην κοινότητα Αγίας Βαρβάρας, σε κοντινή απόσταση από τη Λευκωσία, ξεχωρίσαμε οικιστικό οικόπεδο στην ενδεικτική τιμή των €61.000. Πρόκειται για μία ήσυχη περιοχή με εξαιρετικές προσβάσεις. Το ακίνητο εφάπτεται δρόμου με πρόσωπο περί τα 18 μέτρα και έχει εμβαδόν 526 τ.μ..

 

Στην επαρχία Πάφου και συγκεκριμένα στην κοινότητα Τάλας, εντοπίσαμε οικόπεδο το οποίο πωλείται στην τιμή των €200.000. Εφάπτεται εγγεγραμμένου δρόμου με πρόσωπο περί τα 35 μέτρα, είναι έκτασης 1.301 τ.μ. και προσφέρει απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης με σκοπό την ανέγερση ευρύχωρης κατοικίας ή/και συγκροτήματος οικιών.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας