Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Φουντώνει ο πυρετός πωλήσεων στο Dream Tower

Η L.A. Business Consultancy Ltd (www.labusiness.co) ανακοινώνει ότι έχει συμφωνήσει να αναλάβει τη Διεύθυνση Μάρκετινγκ και Πωλήσεων του μοναδικού έργου Dream Tower Residences της Λεμεσού.

Η εταιρεία βρίσκεται ήδη σε επικοινωνία για συνεργασία με κορυφαίους Κύπριους και ξένους κτηματομεσίτες με στόχο την προώθηση πώλησης διαμερισμάτων, της συγκεκριμένης ανάπτυξης. Έχει εκδηλωθεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο από ξένους επενδυτές, όσο και από Κύπριους αγοραστές.

Παρά τη μεγάλη μείωση στις πωλήσεις που παρατηρήθηκε στην Κύπρο τα προηγούμενα χρόνια λόγω του αβέβαιου οικονομικού κλίματος εν μέσω πανδημίας, τα “πλατινένια” επίπεδα πολυτέλειας που προσφέρει το έργο, ο εξαίσιος σχεδιασμός και η κορυφαία τοποθεσία, συνεχίζουν να αποτελούν πόλο έλξης για τους επενδυτές με τις πωλήσεις να ανακάμπτουν και να προχωρούν με γοργούς ρυθμούς.  

Μετά και την μεγάλη συμφωνία που ολοκληρώθηκε και ανακοινώθηκε τις προηγούμενες μέρες για την πώληση 21 διαμερισμάτων σε επενδυτές από το Ισραήλ, η συγκεκριμένη ανάπτυξη αποκτά σημαντικό πλεονέκτημα αφού έχουν ενταθεί οι προσπάθειες για παράδοση του έργου τον Ιούλιο του 2023.

Επιπλέον, για να αντισταθμιστούν οι καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν κατά την περίοδο έξαρσης του κορονοϊού, η κατασκευάστρια εταιρεία έχει ήδη προγραμματίσει τη συνέχιση της κατασκευής σε δύο βάρδιες. 

Το Dream Tower Residences είναι αποτέλεσμα της επενδυσης που έχει κανει η HKCY Hotels Ltd. Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, λίγα μόλις βήματα από την πανέμορφη καταγάλανη ακτή της Λεμεσού στη Λεωφόρο Αμαθούντος. Αποτελείται από 91 διαμερίσματα σε 27 ορόφους των ενός, δύο, τριών υπνοδωματίων, καθώς και δύο μεζονέτες τεσσάρων υπνοδωματίων.

Η LA Business Consultancy Ltd είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών που ειδικεύεται στην περιοχή της  Μέσης Ανατολής, των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπου οι άνθρωποί της δραστηριοποιούνται τις τελευταίες δύο δεκαετίες, στον τομέα των επενδύσεων. Ιδρύθηκε από τον Λάμπρο Χριστοφή το 2014 και έχει συμμετάσχει σε μια σειρά επιτυχημένων επενδυτικών συμφωνιών που ξεπερνούν το €2 δις σε 15 χώρες.

Δειτε Επισης

Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης
To κορυφαίο παγκοσμίως project της Property Gallery στο MIPIM 2024