Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

bbf: Το νέο brand θα ηγείται των αναπτυξιακών έργων της Prime Property

Ο Όμιλος Prime Property ανακοινώνει το λανσάρισμα του νέου διεθνούς brand bbf: build better future, αφιερωμένο στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη βιώσιμων μελλοντικών χώρων διαβίωσης σε διεθνή κλίμακα. Το νέο brand θα ηγείται των αναπτυξιακών έργων της εταιρείας, ενώ η Prime Property Group θα συνεχίσει να λειτουργεί ως διεθνές μεσιτικό γραφείο.

«Η ίδρυση της bbf: σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στο 13χρονο ταξίδι μας ως εταιρεία καθώς προχωράμε προς ένα συναρπαστικό και καλύτερο μέλλον όπου η ολιστική ζωή είναι η βασική μας προτεραιότητα», δηλώνει ο CEO της bbf: κ. Vadim Romanov. Τα πρόσφατα ολοκληρωμένα Sky Tower και Eden Rock της Λεμεσού αντανακλούν την αφοσίωση της εταιρείας σε premium αλλά αειφόρους χώρους διαβίωσης, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται τα σχέδια για την πλήρη ανακαίνιση του ιστορικού ξενοδοχείου Berengaria στον Πρόδρομο, που περιβάλλεται από τα καταπράσινα πευκοδάση του Τροόδους.

Στη δημιουργία της bbf: οδήγησε κυρίως η επιθυμία βελτίωσης της ποιότητας ζωής των αγοραστών ακινήτων, δημιουργώντας υγιείς, κομψούς και όμορφους χώρους διαβίωσης που είναι εύκολοι στη χρήση και τη συντήρηση. Καθώς οι διαρκώς αυξανόμενοι αστικοί πληθυσμοί επιβαρύνουν απροσδόκητα το περιβάλλον της πόλης, η bbf στηρίζει με πάθος το κίνημα του Future Urban Living, εστιάζοντας στη βιώσιμη αστικοποίηση και δίνοντας έμφαση στους πράσινους εξωτερικούς χώρους, τη χρήση φυτών εσωτερικού χώρου, τη χαμηλή ρύπανση, την αειφόρο τεχνολογία, το φυσικό φως και την ενεργή αρχιτεκτονική.

 

"Αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε το μέλλον στο οποίο θέλουμε να ζήσουν οι πελάτες μας. Βασιζόμαστε συνεχώς στην κατανόηση της ζωής, της μορφής και των κοινών αστικών οικοσυστημάτων για να διασφαλίσουμε ένα θετικό αντίκτυπο και να δημιουργήσουμε ένα υγιές και βιώσιμο περιβάλλον διαβίωσης του μέλλοντος", τονίζει ο Romanov. .

Πέρα από την ανάπτυξη άνετων και φιλικών προς το περιβάλλον ιδιοκτησιών, η bbf: στοχεύει επίσης στη δημιουργία ενός ολιστικού οικοσυστήματος ποιότητας για αθλητισμό, αναψυχή, ανατροφή παιδιών και ιδανική ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής. Ως εκ τούτου, τα ακίνητα της bbf: περιλαμβάνουν χώρους αναψυχής και αθλητισμού, σπα, παιδότοπους και πολλά άλλα.

 

Βασιζόμενη στην τεράστια γνώση που αποκτήθηκε στην αγορά της Κύπρου, η εταιρεία στοχεύει επίσης να ξεκινήσει τις δραστηριότητές της σε έξι νέες χώρες, αναπτύσσοντας επί του παρόντος οικιστικά έργα στην Ελλάδα, τον Καναδά και την Πορτογαλία. Αυτοί οι νέοι στόχοι απαιτούν ένα εμπνευσμένο παγκόσμιο brand, ικανό να πληροί τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα και να μεταφέρει συνοπτικά τις βασικές αξίες της εταιρείας. Υπό αυτό το πρίσμα, η πρόσφατα δημιουργηθείσα επωνυμία bbf: θα βοηθήσει την εταιρεία να μεταδώσει το εμψυχωτικό μήνυμά της σε όλον τον κόσμο: «Αναπτυσσόμαστε στη γη. Ζούμε στη γη. Προστατεύουμε τη γη».

«Η σταθερή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια διευκόλυνε τη συνεργασία με νέους πελάτες, οδηγώντας στη δημιουργία εκπληκτικών νέων αναπτυξιακών έργων και στην υποδοχή νέων συμπαικτών στην ομάδα μας», σημειώνει ο κ. Romanov. «Είμαστε περήφανοι που άνοιξε επίσης τον δρόμο για φιλόδοξα και μεγαλεπήβολα έργα διεθνώς. Είμαι ευγνώμων για τις συνεργασίες, τους υπαλλήλους και τους πελάτες που μας συνοδεύουν στη ραγδαία ανάπτυξή μας. Οφείλουμε αυτό το νέο brand σε όλους εσάς».

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την bbf: επισκεφθείτε το bbf.com. Ο ολοκαίνουργιος αυτός ιστότοπος παρουσιάζει τα καλύτερα αναπτυξιακά έργα της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων αυτών που έχουν ολοκληρωθεί, βρίσκονται υπό κατασκευή και προγραμματίζονται.

Δειτε Επισης

Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης