Altamira: 70 νέες ευκαιρίες αυτή τη βδομάδα

InBusinessNews  16/03/2022 12:42
Altamira: 70 νέες ευκαιρίες αυτή τη βδομάδα

Altamira: 70 νέες ευκαιρίες αυτή τη βδομάδα

InBusinessNews  16/03/2022 12:42

Πέραν των εβδομήντα νέων προτάσεων για αγορά ακινήτου, εντοπίσαμε στην ιστοσελίδα της Altamira Real Estate χθες Τρίτη 15 Μαρτίου, με τις νέες ευκαιρίες να παρουσιάζουν πληθώρα πλεονεκτημάτων.

Τα νέα ακίνητα, που εντοπίζονται στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο της Altamira Real Estate, περιλαμβάνουν οικιστικά οικόπεδα, εξοχικές κατοικίες, διαμερίσματα, βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια γης σε δημοφιλείς περιοχές της Κύπρου, όπως η Αγλαντζιά, η περιοχή «ΓΣΠ», η Αραδίππου, το Μενεού, ο Πύργος Λεμεσού, η Αργάκα, η Χλώρακα και η Πέγεια.

 

Στην επαρχία Λευκωσίας και συγκεκριμένα στον Δήμο Αγλαντζιάς, εντοπίσαμε οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 521 τ.μ., το οποίο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €280.000. Βρίσκεται μόλις 500 μέτρα από τη συμβολή των λεωφόρων Αγλαντζιάς και Λάρνακος, απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της πρωτεύουσας και τις γύρω περιοχές, ενώ είναι πολύ κοντά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, γεγονός που καθιστά την άμεση τοποθεσία πόλο έλξης για φοιτητές που ψάχνουν διαμέρισμα. Το ακίνητο, με πρόσωπο περί τα 23 μέτρα, εμπίπτει σε πολεοδομική ζώνη Κα4 με συντελεστή δόμησης 140% και είναι ιδανικό για ανέγερση τριώροφης πολυκατοικίας με διαμερίσματα.

Σε μία από τις πιο περιζήτητες οικιστικές περιοχές της Λευκωσίας, κοντά στο Στάδιο ΓΣΠ, επιλέξαμε δύο οικιστικά οικόπεδα, στην ενδεικτική τιμή των €207.000 και €185.000 αντίστοιχα. Πρόκειται για μία νεόδμητη περιοχή με μοντέρνες κατοικίες, η οποία απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και τις υπόλοιπες επαρχίες, ενώ βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το εμπορικό κέντρο «The Mall of Cyprus». Τα ακίνητα, έκτασης 576 τ.μ. και 525 τ.μ. αντίστοιχα, εφάπτονται δημόσιου δρόμου και αποτελούν ιδανική επιλογή για ανέγερση μεγάλη κατοικίας, με αυλή και άνετους χώρους.
 

4166663965765424 image

Στην επαρχία Λάρνακας, ξεχωρίσαμε διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην περιοχή Δροσιάς, κοντά στο Λύκειο Αγίου Γεωργίου και την πολυσύχναστη λεωφόρο Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €130.000.
 

4166664425497424 image

Το διαμέρισμα, που προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο του Δήμου Λάρνακας, την παραλία των «Φοινικούδων», τον αυτοκινητόδρομο και τις υπόλοιπες επαρχίες, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση συντήρησης και είναι έτοιμο για άμεση χρήση. Αποτελείται από μεγάλο και άνετο χώρο με καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο και δύο καλυμμένες βεράντες, ενώ διαθέτει κεντρική θέρμανση, καλυμμένο χώρο στάθμευσης, αποθήκη και ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Το διαμέρισμα, έκτασης 102 τ.μ., μπορεί να ενοικιαστεί για €700-800/μήνα, αποφέροντας καλές αποδόσεις στον εν δυνάμει ιδιοκτήτη.

Βιομηχανική αποθήκη στην ενδεικτική τιμή των €205.000 ξεχωρίζει στη βιομηχανική περιοχή Αραδίππου.
 

4166664698965424 image

 
Το ακίνητο, έκτασης 350 τ.μ., βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης, αποτελείται από ενιαίο χώρο ανοιχτού σχεδιασμού και είναι κατάλληλο για να στεγάσει τις εργασίες εταιρείας που δραστηριοποιείται στον τομέα των Logistics. Προσφέρει εύκολη πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο και τον αερολιμένα Λάρνακας και είναι ιδανικό για επένδυση, αφού μπορεί να ενοικιαστεί για €3 - €4 ανά τ.μ., αποφέροντας μηνιαίο εισόδημα περί των €1100 - €1200.

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας εντοπίζεται ακόμη, μοντέρνα ημιανεξάρτητη κατοικία σε μία ήσυχη περιοχή της κοινότητας Μενεού της επαρχίας Λάρνακας.
 

4166665015021424 image

 
Το ακίνητο, που προσφέρει πολύ καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο, την παραλία και τον αερολιμένα Λάρνακας, πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €230.000 και είναι έτοιμο για άμεση χρήση, με τους μεγάλους χώρους του να το καθιστούν ιδανικό για οικογένειες. Συγκεκριμένα, αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, σαλόνι, καθιστικό με τζάκι, κουζίνα με τραπεζαρία, πλυσταριό και μπάνιο, ενώ εξωτερικά διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αυλή με χώρο ψησταριάς.

Στην επαρχία Λεμεσού και συγκεκριμένα στην κοινότητα Πύργου, εντοπίσαμε δύο εφαπτόμενα οικιστικά χωράφια που διατίθενται ως ενιαία ιδιοκτησιακή μονάδα, στην ενδεικτική τιμή των €100.000. Το ακίνητο, με εμβαδόν 846 τ.μ., απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο, τη θάλασσα καθώς και την τουριστική περιοχή Παρεκκλησιάς, ενώ εφάπτεται ασφαλτοστρωμένου δρόμου με πρόσωπο περί τα 45 μέτρα, γεγονός που επιτρέπει ορθολογιστική ανάπτυξη. Πρόκειται για μία επενδυτική ευκαιρία που λειτουργεί ως αντιστάθμισμα στις υψηλές απαιτήσεις της αγοράς ακινήτων, οι οποίες εντοπίζονται στο κέντρο της Λεμεσού.

Επιπρόσθετα, στον δημοφιλή Δήμο Πέγειας, κοντά στις Θαλασσινές Σπηλιές και την διάσημη παραλία «Coral Bay», ξεχωρίσαμε δύο οικιστικά οικόπεδα, με εμβαδόν 945 τ.μ. και 647 τ.μ. αντίστοιχα. Τα ακίνητα, που πωλούνται στην ενδεικτική τιμή των €175.000 και €120.000 αντίστοιχα, απολαμβάνουν απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα και τη γύρω περιοχή, ενώ εφάπτονται δημόσιου δρόμου με μεγάλη πρόσοψη.

Χωράφι, ιδανικό για διαχωρισμό σε τρία οικόπεδα, εντοπίζεται σε μία ήσυχη τοποθεσία της κοινότητας Χλώρακας, κοντά στην υπεραγορά «Παπαντωνίου» και την περιοχή Μέλανος, στην ενδεικτική τιμή των €220.000. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις ενώ προσφέρει καλές προσβάσεις προς την πόλη της Πάφου, το τουριστικό μέτωπο και τις όμορφες παραλίες της περιοχής. Είναι ιδανικό για ιδιώτες καθώς και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης που επιθυμούν την υλοποίηση μίας ενιαίας οικιστικής ανάπτυξης.

Στο Παραλίμνι στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, κοντά στην υπεραγορά “LIDL” και τη λεωφόρο 1ης Απριλίου, ξεχωρίσαμε διώροφη μεζονέτα τριών υπνοδωματίων, στην ενδεικτική τιμή των €155.000. Το ακίνητο απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς την τουριστική περιοχή του Πρωταρά και τους γειτονικούς Δήμους, ενώ αποτελεί μέρος συγκροτήματος κατοικιών. Είναι ιδανικό για αξιοποίηση ως εξοχική κατοικία καθώς και για ενοικίαση ως τουριστικό κατάλυμα, με υψηλές αποδόσεις στον εν δυνάμει ιδιοκτήτη.

Στον ίδιο Δήμο εντοπίσαμε επίσης, διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, κοντά στην πολυσύχναστη λεωφόρο Πρωταρά και την παραλία, στην ενδεικτική τιμή των €75.000. Το ακίνητο αποτελείται από σαλόνι, καθιστικό, τραπεζαρία, μπάνιο και καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Είναι κενό και ιδανικό για ιδιοχρησία ή/και ενοικίαση με σημαντικές προοπτικές εισοδήματος για τον εν δυνάμει επενδυτή.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας