Η CSS & Associates ανεγείρει τον Πύργο Portgate στη Λεμεσό

Sponsored Article  09/03/2022 07:05
Η CSS & Associates ανεγείρει τον Πύργο Portgate στη Λεμεσό

Η CSS & Associates ανεγείρει τον Πύργο Portgate στη Λεμεσό

Sponsored Article  09/03/2022 07:05

Η CSS & Associates είναι μία δυναμική αρχιτεκτονική εταιρεία που βραβεύτηκε με το βραβείο Καλύτερης Πολυτελούς Αρχιτεκτονικής Ανάπτυξης Κατοικίας στα Βραβεία Luxury Lifestyle και πρόσφατα σχεδίασε έναν ουρανοξύστη στη Λεμεσό.

Ο πελάτης της CSS & Associates ήθελε το κτίριο να αντανακλά έναν καινοτόμο και μοναδικό σχεδιασμό. Ο Πύργος Portgate βρίσκεται στη Λεμεσό κοντά στο λιμάνι, όπου η περιοχή αποτελείται από πολυώροφα κτίρια τα οποία φιλοξενούν εμπορικά κέντρα, ένα προσφάτως χτισμένο καζίνο, εστιατόρια και άλλες ανέσεις.

ΠΥΡΓΟΣ 1

Ο Πύργος Portgate είναι μία γέφυρα για την πόλη και την χώρα από τη μεριά του λιμανιού και οι CSS & Associates ήθελαν να αποδώσουν την ένταση της θάλασσας και την κίνηση των κυμάτων στην εμφάνιση του κτιρίου.

Το μοναδικό αυτό αποτέλεσμα είναι ορατό στο κτίριο μέσω της συνεχούς αλλαγής των σχημάτων μέσα στα μπαλκόνια και τους κλειστούς χώρους. Η σημαντικότητα της προσοχής στις λεπτομέρειες είναι επιτακτική για την ομάδα της CSS & Associates, και αυτό φαίνεται στην πίσω μεριά του κτιρίου. Υπάρχει ένα κυματιστό, αέρινο μοτίβο που δίνει κίνηση στο κτίριο και συνεχίζει προς τα πλαϊνά, δημιουργώντας χώρους κίνησης και έκπληξης.

ΠΥΡΓΟΣ 2

Η κίνηση είναι ορατή από μεγάλη απόσταση και σχεδιάστηκε για να μιμείται τη συνέχεια της θάλασσας, σε μία κάθετη, μοναδική και ξεχωριστή κατεύθυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε τη σελίδα https://www.css-architects.com/.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας