Ακίνητα: Στρατηγική συνεργασία 7Q Investment-Landbank Analytics

Η Landbank Analytics και η 7Q Investment Group ανακοινώνουν την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας με την εφαρμογή ενός ευφυούς εργαλείου ανάλυσης της αγοράς ακινήτων, το οποίο υποστηρίζεται από τη Landbank Analytics, προς όφελος των πελατών της 7Q.

Η Landbank Analytics ανέπτυξε ένα επαναστατικό εργαλείο ευφυούς ανάλυσης ακινήτων, το οποίο παρέχει αξιόπιστες αναφορές για τις τρέχουσες και ιστορικές τιμές και τάσεις για την κυπριακή κτηματαγορά. Η πλατφόρμα της Landbank Analytics παρέχει τη δυνατότητα στους οργανισμούς να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τις συναλλαγές ακίνητης ιδιοκτησίας.

Επενδυτικά χαρτοφυλάκια ακίνητης περιουσίας, «plain vanilla», καθώς και μεγαλύτερης πολυπλοκότητας επενδυτικά χαρτοφυλάκια, μπορούν να τύχουν σημαντικής βελτίωσης τόσο σε επίπεδο απόδοσης όσο και σε επίπεδο κινδύνου, με τη χρήση του μοναδικού εργαλείου της Landbank Analytics.

Η Landbank Analytics παραμένει προσηλωμένη στην παροχή εξατομικευμένων αναλυτικών υπηρεσιών σε σημαντικούς θεσμικούς επενδυτές και επιχειρηματικούς οργανισμούς στον τομέα των ακινήτων, καθώς και στην υποστήριξη μιας πελατοκεντρικής κουλτούρας στη βάση παροχής καινοτόμων και αξιόπιστων υπηρεσιών.

«Αυτή η συνεργασία έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για την εξέλιξη στην ανάλυση της αγοράς ακινήτων στο ευρωπαϊκό και τοπικό επιχειρηματικό περιβάλλον», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Landbank Analytics κ. Ανδρέας Χριστοφορίδης.

«Εδώ και πολλά χρόνια είχα την τύχη να παρακολουθήσω τον τρόπο που η ομάδα της 7Q Investment Group εργάζεται και να διαπιστώσω ότι μοιραζόμαστε την ίδια προσήλωση στην αριστεία».

Ο Όμιλος εταιρειών 7Q Investment Group είναι κορυφαίος διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων και θεσμικός επενδυτής που ενεργεί ως στρατηγικός εταίρος σε Θεσμικά Ταμεία, Επενδυτικά Ταμεία, Ταμεία Συντάξεων και Ταμεία Προνοίας, καθώς και σε HNWI.

Η 7Q Investment Group, μέσω του επενδυτικού Ταμείου 7Q INVEST | REIT, προσφέρει στους επενδυτές διαχρονικές αποδόσεις, καθώς συγκεντρώνει κάτω από την ίδια στέγη ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών επενδυτικών στρατηγικών σε μοναδικά ακίνητα στην Κύπρο.

«Είναι με ιδιαίτερη χαρά που ανακοινώνω αυτή τη συνεργασία που φέρνει μαζί δύο εταιρείες που πρωταγωνιστούν στην αλλαγή της επενδυτικής φιλοσοφίας σε σχέση με την κυπριακή αγορά ακινήτων», δήλωσε ο Ανδρέας Χατζηκύρου, Εκτελεστικός Διευθυντής της 7Q Asset Management.

Τα τελευταία χρόνια, η Landbank Analytics οδηγεί την κούρσα της καινοτομίας στον τομέα της ανάλυσης ακινήτων στην Κύπρο. Κοιτάζοντας το μέλλον, η εταιρεία είναι έτοιμη να αξιοποιήσει την τεχνολογία, μαζί με τον τεράστιο όγκο δεδομένων που κατέχει, για να βοηθήσει θεσμικούς επενδυτές, διαχειριστές κεφαλαίων, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και οργανισμούς αναδιάρθρωσης δανείων να αποκτήσουν σημαντική γνώση ως προς τη διαχείριση των χαρτοφυλακίων τους.
 

Οι δυνατότητες του εργαλείου ανάλυσης περιλαμβάνουν:

  1. Αξιόπιστες συγκριτικές τιμές για όλες τις κατηγορίες ακινήτων
  2. Ανάλυση ευαισθησίας των τιμών των ακινήτων
  3. Απεικόνιση ανθεκτικών ζωνών για επένδυση
  4. Αυτοματοποιημένες Εκθέσεις Αποτίμησης
  5. Πληροφορίες αγοράς
  6. Κατανομή ακινήτων ανά είδος και μέγεθος


Τόσο για επενδυτές σε χαρτοφυλάκια ασφαλούς χρέους και ακινήτων, εταιρείες διαχείρισης δανείων, κατασκευαστικές εταιρείες, όσο και για γραφεία ακινήτων ή εγκεκριμένους εκτιμητές ακινήτων, η πλατφόρμα της Landbank Analytics μπορεί να τους προσφέρει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και την εξοικονόμηση κόστους, το οποίο να ξεπερνά κάθε τους προσδοκία.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας