Διαμερίσματα προς πώληση στη Λάρνακα με θέα τη θάλασσα και την Αλυκή

Δελτίο Τύπου  19/01/2022 08:41
Διαμερίσματα προς πώληση στη Λάρνακα με θέα τη θάλασσα και την Αλυκή

Διαμερίσματα προς πώληση στη Λάρνακα με θέα τη θάλασσα και την Αλυκή

Δελτίο Τύπου  19/01/2022 08:41

Στους ιδιοκτήτες τους έχουν παραδοθεί τα διαμερίσματα του έργου Althea που βρίσκεται στη Λάρνακα και διαθέτει 11 ορόφους και συνολικά 33 διαμερίσματα, των δύο υπνοδωματίων. Αυτή τη στιγμή, απομένουν ελάχιστα διαμερίσματα προς πώληση. Η ιδανική θέση του κτιρίου προσφέρει στους ενοίκους του άμεση πρόσβαση στην παραλία Μακένζι, τα εστιατόρια και τα καταστήματα της περιοχής, ενώ διαθέτει εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο προς το αεροδρόμιο Λάρνακας και τις άλλες πόλεις.

Ο ιδιαίτερος και μοντέρνος σχεδιασμός του οικιστικού συγκροτήματος, το κάνει να ξεχωρίζει, αφού ήδη από το εξωτερικό του με τους κήπους και τα περίτεχνα μπαλκόνια, κερδίζει τις εντυπώσεις του κοινού. Αυτό που ξεχωρίζει στο κτίριο, είναι η πισίνα και ο χώρος ηλιοθεραπείας στον τελευταίο όροφο της πολυκατοικίας, τα οποία αποτελούν μια όαση ξεκούρασης για τους ένοικους και τις οικογένειες τους, όταν επιδιώκουν μια εναλλακτική λύση για χαλάρωση.

Για ξενάγηση στους εσωτερικούς χώρους το κτιρίου μέσο  virtual tour πατήστε εδώ:

https://my.matterport.com/show/?m=mPShp6XywHf 

Για ακόμη μια φορά ο Όμιλος Cyfield πρωτοπορεί με τον σχεδιασμό και την ανέγερση ενός οικιστικού συγκροτήματος, το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στα υλικά και την ασφάλεια του οικήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες

T. 8000 5757 | Email: sales@cyfieldgroup.com

Web: https://www.cyfieldgroup.com/real-estate-development/landmarks/althea/

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας