Οικιστικά και εμπορικά οικόπεδα και κατοικίες από €3.000

InBusinessNews  13/01/2022 11:20
Οικιστικά και εμπορικά οικόπεδα και κατοικίες από €3.000

Οικιστικά και εμπορικά οικόπεδα και κατοικίες από €3.000

InBusinessNews  13/01/2022 11:20

Σαράντα δύο νέα ακίνητα, σε τιμές που αρχίζουν από μόλις €3.000, διαθέτει προς πώληση αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate, μέσα από την ιστοσελίδα της.

Μέσα από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας, επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε τις πιο ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για επενδύσεις σε ακίνητα, με το ευρύ φάσμα επιλογών που αφορά διαμερίσματα, κατοικίες και οικιστικά οικόπεδα να ξεχωρίζει.

Από τη μεγάλη γκάμα ακινήτων, εντοπίζονται ακίνητα σε περιζήτητες περιοχές σε όλη την Κύπρο, όπως η Έγκωμη, η Αγλαντζιά, ο Στρόβολος, η Παρεκκλησιά, τα Περβόλια και η Κάτω Πάφος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους για το ακίνητο της επιλογής τους μέχρι την Τρίτη, 18 Ιανουαρίου.

Το ακίνητο που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

Από τα νέα ακίνητα που διαθέτει αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate, ξεχωρίζει ιδιαίτερα, μοναδική επενδυτική ευκαιρία στην Κάτω Πάφο, με διώροφο κτήριο μικτής χρήσης να διατίθεται προς πώληση στην ενδεικτική τιμή των €690.000. ​

Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στην τουριστική περιοχή «Μπάνια» και τη λεωφόρο Ποσειδώνος, τη δημοφιλέστερη τοποθεσία του Δήμου με πληθώρα χώρων εστίασης και κέντρων διασκέδασης, ενώ παράλληλα απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς την παραλία. Αποτελείται από ισόγειο με εστιατόριο και διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον 1ο όροφο. Αφού τύχει ανακαίνισης, μπορεί να αξιοποιηθεί τόσο για οικιστική όσο και για εμπορική χρήση, που θα εξυπηρετεί ολόχρονα τον τουρισμό της περιοχής. 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Στην επαρχία Λευκωσίας εντοπίσαμε και αυτή τη βδομάδα ενδιαφέρουσες επιλογές σε διαμερίσματα. Σε δημοφιλή τοποθεσία του Δήμου Έγκωμης, κοντά στην υπεραγορά «Αλφαμέγα» και το ξενοδοχείο “Hilton Park”, ξεχωρίσαμε κενό διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, στην ενδεικτική τιμή των €180.000. Το ακίνητο βρίσκεται σε οικιστική περιοχή και είναι κοντά σε όλες τις αναγκαίες υπηρεσίες και ανέσεις, ενώ έχει εμβαδόν 118 τ.μ.. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιοχρησία ή/και ενοικίαση από οικογένεια με πολύ καλή απόδοση, καθώς μπορεί να αποφέρει γύρω στα €800μηνιαίο εισόδημα.

​Στον Δήμο Αγλαντζιάς και συγκεκριμένα παρά την περιζήτητη λεωφόρο Κυρηνείας, ξεχωρίσαμε ισόγειο διώροφο διαμέρισμα, έκτασης 86 τ.μ., με καλυμμένες βεράντες 24 τ.μ., αποθήκη 77 τ.μ. και επιπρόσθετη αυλή 60 τ.μ., στην ενδεικτική τιμή των €185.000. Το ακίνητο, που είναι κενό, διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, καλυμμένο χώρο στάθμευσης και ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Είναι ιδανικό για οικογένειες με παιδιά, ενώ σε περίπτωση που ενοικιαστεί, μπορεί να αποφέρει μηνιαίο εισόδημα μέχρι και €650 στον εν δυνάμει ιδιοκτήτη του.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης, γωνιακό εμπορικό οικόπεδο (με συντελεστή δόμησης 120%) στον Δήμο Στροβόλου και συγκεκριμένα στην ενορία Αγίου Βασιλείου, το οποίο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €350.000. Το ακίνητο, έκτασης 581 τ.μ., εφάπτεται της συμβολής των οδών Αγίου Στυλιανού και Ξανθίππης με πρόσωπο περί τα 44 μέτρα, και είναι ιδανικό για ανέγερση κτηρίου μικτής χρήσης, με μικρά καταστήματα στο ισόγειο και διαμερίσματα ή/και γραφεία στους ορόφους.

ΛΑΡΝΑΚΑ

Στη Λάρνακα, κοντά στην πολυσύχναστη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ και συγκεκριμένα στην οδό Νιγρίτας, εντοπίσαμε δύο καταστήματα, στην ενδεικτική τιμή των €50.000 και €85.000 αντίστοιχα. Τα ακίνητα βρίσκονται σε μια περιοχή με μεγάλη εμπορική δραστηριότητα, διαθέτουν εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της πόλης, είναι κενά και αποτελούνται από ισόγειο και μεσοπάτωμα. Διαθέτουν ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας και είναι κατάλληλα για ιδιοχρησία καθώς και ενοικίαση με καλή απόδοση. Μπορούν να αξιοποιηθούν, μεταξύ άλλων, ως καταστήματα πώλησης προϊόντων, εκθεσιακοί χώροι καθώς και γραφειακοί χώροι για μικρές επιχειρήσεις που επιθυμούν να έχουν την έδρα τους κοντά στο λιμάνι και τη νέα μαρίνα Λάρνακας.

Επιπλέον, στην ενορία Κόκκινες, κοντά στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, ξεχωρίσαμε διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην ενδεικτική τιμή των €120.000. Το διαμέρισμα, με εμβαδόν 98 τ.μ. και καλυμμένες βεράντες 24 τ.μ., διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας, είναι κενό και αποτελεί ιδανική επένδυση τόσο για ενοικίαση όσο και για ιδιοκατοίκηση.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων εντοπίσαμε στην ενορία Σωτήρος, κοντά στο Γυμνάσιο Δροσιάς, στην ενδεικτική τιμή των €105.000. Το ακίνητο, που προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της πόλης αλλά και την παραλία, έχει εμβαδόν 80 τ.μ., είναι κενό και διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Στην κοινότητα Περβολιών της επαρχίας Λάρνακας ξεχωρίσαμε διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, που βρίσκεται σε απόσταση μόλις μερικών μέτρων από την παραλία και πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €60.000. Το ακίνητο, έκτασης 54 τ.μ., διαθέτει ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας, βρίσκεται στο ισόγειο κτηρίου και είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία καθώς και ενοικίαση, αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορεί να αποφέρει πολύ καλές αποδόσεις τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.

ΛΕΜΕΣΟΣ

Στη Λεμεσό, κοντά στο Πανεπιστήμιο Frederick και το Τσίρειο Στάδιο, επιλέξαμε δύο γωνιακά οικόπεδα που βρίσκονται επί της οδού Πετράκη Κυπριανού και διατίθενται στην ενδεικτική τιμή των €260.000 το καθένα. Τα ακίνητα, έκτασης 546 τ.μ. και 542 τ.μ. αντίστοιχα, εντοπίζονται σε μία περιοχή που παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση για αγορά οικιστικών τεμαχίων, λόγω της καλής τοποθεσίας και της προσβασιμότητάς της. Διαθέτουν μεγάλο πρόσωπο επί δημόσιου δρόμου, που ξεπερνά τα 40 μέτρα, ενώ ο υψηλός συντελεστής δόμησής τους (100%) τα καθιστά κατάλληλα για ανέγερση τριώροφης πολυκατοικίας. Μπορούν να τύχουν αξιοποίησης τόσο από ιδιώτες όσο και από επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

​​

Στο Κολόσσι ξεχωρίσαμε ευρύχωρη πολυτελή διώροφη κατοικία με υπόγειο και σοφίτα, στην ενδεικτική τιμή των €400.000. Το ακίνητο, που βρίσκεται σε μία ήσυχη και αμιγώς οικιστική περιοχή, έχει εμβαδόν 205 τ.μ. και διαθέτει, μεταξύ άλλων, τέσσερα υπνοδωμάτια, καθιστικό με τζάκι, υπόστεγο χώρο στάθμευσης με ηλεκτροκίνητη θύρα εισόδου, αυλή με ψησταριά καθώς και αποθήκη. Οι άνετοι χώροι που διαθέτει η κατοικία, την καθιστούν ιδανική για πολυμελείς οικογένειες.

Χωράφι, έκτασης 6.448 τ.μ., εντοπίσαμε στην κοινότητα Παρεκκλησιάς. Το ακίνητο, που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €100.000, εφάπτεται δημόσιου δρόμου με πρόσωπο περί τα 93 μέτρα. Ξεχωρίζει επίσης, γεωργικό χωράφι στην κοινότητα Πραστειού Αυδήμου, το οποίο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €145.000 και εφάπτεται υπό εγγραφή δρόμου με πρόσωπο περί τα 138 μέτρα.

ΠΑΦΟΣ

Οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 963 τ.μ., ξεχωρίσαμε σε μία ήσυχη και όμορφη περιοχή στον Δήμο Γεροσκήπου της επαρχίας Πάφου. Το ακίνητο, που διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €193.000, βρίσκεται σε μία τοποθεσία με έντονο οικιστικό ενδιαφέρον, που χαρακτηρίζεται από την ανάπτυξη πολυτελών κατοικιών. Εφάπτεται χώρου πρασίνου και αδιεξόδου με πρόσωπο περί τα 30 μέτρα, ενώ προσφέρει ωραία θέα και αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης όσο και ιδιώτες.​

​​

Το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 18 Ιανουαρίου με δικαίωμα υποβολής μέχρι και τις 10 το πρωί.

Επισημαίνεται πως, σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλικ εδώ, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας