Α&Α Apostolides: Αλλάζει την εικόνα της Κύπρου στο Παρίσι

Δελτίο Τύπου  13/01/2022 10:47
Α&Α Apostolides: Αλλάζει την εικόνα της Κύπρου στο Παρίσι

Α&Α Apostolides: Αλλάζει την εικόνα της Κύπρου στο Παρίσι

Δελτίο Τύπου  13/01/2022 10:47

Ακόμα ένα ιδιαίτερα σημαντικό και μεγαλεπήβολο έργο ανέλαβε η εταιρεία A&A Apostolides Contractors & Developers. Το έργο αφορά τη γενική ανακαίνιση, αναβάθμιση αλλά και ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας, του κτηρίου όπου στεγάζεται η πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Παρίσι.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν συνολικά 15 μήνες και το έργο, ύψους σχεδόν 1 εκατομμυρίου ευρώ, αναμένεται να παραδοθεί τον Φεβρουάριο του 2023, όπως προνοούν οι συμβάσεις.

Η ανάληψη του έργου αυτού αποτελεί άλλη μία αναγνώριση των υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία, με επαγγελματισμό, αξιοπιστία και πίστη στις δυνατότητες των ανθρώπων που την απαρτίζουν. Το έργο τελείται εκ μέρους του Υπουργείου Εξωτερικών, με τη συνεργασία του Τμήματος Δημοσίων Έργων και του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.

Χρησιμοποιώντας κορυφαίας ποιότητας υλικά, παρέχοντας άριστη εξυπηρέτηση και παραδίδοντας πάντοτε τα έργα της εντός των συμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων, η A&A Apostolides Contractors & Developers αποτελεί σήμερα ένα από τα μεγάλα και πιο αξιόπιστα ονόματα στον τομέα των κατασκευών στην Κύπρο.

Στηριζόμενη στην εμπειρία της, την τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό των ανθρώπων της, η εταιρεία εκφράζει την απόλυτη δέσμευσή της να συνεχίσει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, άριστα αποτελέσματα και πάντα εντός των χρονικών πλαισίων.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας