Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Red Friday με 300 ακίνητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγαλύτερη εκστρατεία ακινήτων “Red Friday”, της Altamira Real Estate, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μονοπωλεί το ενδιαφέρον των Κυπρίων αγοραστών.

Από την πρώτη μέρα έναρξης της πρωτότυπης αυτής καμπάνιας στις 16 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της οποίας η Altamira Real Estate παρουσιάζει 300 οικιστικά οικόπεδα και τεμάχια γης σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, στις καλύτερες τιμές που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά, η ανταπόκριση του κοινού φαίνεται να είναι τεράστια.

[Δείτε ΕΔΩ τα ακίνητα της εκστρατείας]

Το τηλεφωνικό κέντρο της Εταιρείας δέχεται, τις τελευταίες μέρες, εκατοντάδες κλήσεις, ενώ ο αριθμός επισκέψεων στην ιστοσελίδα www.altamirarealestate.com.cy έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, γεγονός που αντικατοπτρίζει το ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον των Κυπρίων για αγορά ακινήτων.

Τιμές που ξεκινούν από €3.000

Με τις τιμές των οικιστικών οικοπέδων και τεμαχίων γης να ξεκινούν από μόλις €3.000 και να φθάνουν μέχρι και τις €182.000, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να εντοπίσουν μέσα από την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate, το ακίνητο εκείνο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους. Παράλληλα μπορούν να λάβουν καθοδήγηση και πληροφόρηση από την εξειδικευμένη ομάδα πωλήσεων της Εταιρείας, καλώντας στο 8000 8200.

 

Ακίνητα που ξεχωρίζουν σε όλη την Κύπρο

Ανάμεσα στα ακίνητα που ξεχωρίζουν περιλαμβάνονται εννέα οικιστικά οικόπεδα, σε περιζήτητες περιοχές σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου.

Τα ακίνητα είναι διαθέσιμα για άμεση ανάπτυξη, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στον αγοραστή να προχωρήσει σε αξιοποίηση, όποτε και όπως ο ίδιος το επιθυμεί. Επιπρόσθετα, απευθύνονται σε ιδιώτες που ενδιαφέρονται είτε για ανέγερση μόνιμης ή εξοχικής κατοικίας, είτε για μελλοντική επενδυτική αξιοποίηση, καθώς και σε επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

Συγκεκριμένα, σε μία ήσυχη περιοχή του Δήμου Ιδαλίου στην επαρχία Λευκωσίας, εντοπίσαμε τέσσερα οικιστικά οικόπεδα τα οποία διατίθενται προς πώληση στις επιφυλασσόμενες τιμές των €83.000, €86.000, €90.000 και €180.000 αντίστοιχα. Τα ακίνητα, που διαθέτουν μεγάλο πρόσωπο και εφάπτονται πεζόδρομου ή/και χώρου πρασίνου, είναι ιδανικά για ανέγερση διώροφης κατοικίας καθώς και οικιστικού συγκροτήματος.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης, οικιστικό οικόπεδο στην επαρχία Λεμεσού και συγκεκριμένα στην Αγία Φύλα, που διατίθεται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €132.000. Το ακίνητο έχει συνολικό πρόσωπο περί τα 22 μέτρα και βρίσκεται σε αδιέξοδο, γεγονός που διαφυλάσσει την ιδιωτικότητα των κατοίκων.

Επιπρόσθετα, στον Δήμο Αθηένου, στην επαρχία Λάρνακας, ξεχωρίζει οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 985 τ.μ., που πωλείται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €89.000, καθώς και οικόπεδο με εμβαδόν 863 τ.μ. και επιφυλασσόμενη τιμή τις €76.000.

Στην ιστοσελίδα της Altamira Real Estate εντοπίζονται ακόμη, οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 963 τ.μ., που βρίσκεται στον Δήμο Γεροσκήπου της επαρχίας Πάφου, και πωλείται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €140.000, καθώς και οικόπεδο στο Παραλίμνι της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, με εμβαδόν 566 τ.μ. και επιφυλασσόμενη τιμή τις €60.000.

 

 

 

Η εκστρατεία ξεκίνησε στις 16 Νοεμβρίου και θα έχει διάρκεια δύο εβδομάδες, με το πρώτο άνοιγμα προσφορών να ορίζεται για την Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021, στις 10 το πρωί.

Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλικ εδώ, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023