Ακίνητα σε περιζήτητες περιοχές από €5.000

Μέσα από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο της Altamira Real Estate, επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για επενδύσεις σε ακίνητα.

Αυτή την εβδομάδα, η Εταιρεία διαθέτει μέσα από την ιστοσελίδα της, 58 νέα ακίνητα σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου σε τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν προσφορά για τα ακίνητα που τους ενδιαφέρουν μέχρι την Τρίτη, 26 Οκτωβρίου.

 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Στην καρδιά της ενορίας Αγίου Αντωνίου και σε πολύ κοντινή απόσταση από τον αστυνομικό σταθμό Λυκαβητού και τη συμβολή της λεωφόρου Μακαρίου με την οδό Καρπενησίου, ξεχωρίσαμε ισόγειο κατάστημα στην ενδεικτική τιμή των €60.000. Το ακίνητο έχει εμβαδό 26 τ.μ. στο ισόγειο και 24 τ.μ. στο μεσοπάτωμα, διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας, είναι κενό και κατάλληλο για ιδιοχρησία ή/και ενοικίαση. Σύμφωνα με τα δεδομένα που επικρατούν αυτή την περίοδο στην αγορά ακινήτων, το κατάστημα θα μπορούσε να ενοικιαστεί για €250 - €300/μήνα.

Στον Στρόβολο, σε κοντινή απόσταση από τον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου και το Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου, ξεχωρίσαμε οικιστικό οικόπεδο που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €90.000.
 

Το ακίνητο, έκτασης 266 τ.μ., έχει πρόσωπο περί τα 12 μέτρα και βρίσκεται σε αδιέξοδο, γεγονός που διαφυλάσσει την ιδιωτικότητα των κατοίκων.

 

Οικιστικό χωράφι εντοπίσαμε και στην Κάτω Δευτερά, σε κοντινή απόσταση από την περιοχή Στράκκας και της εκκλησίας Παναγίας Χρυσοσπηλιώτισσας, στην ενδεικτική τιμή των €900.000. Το ακίνητο, έκτασης 12.307 τ.μ., εφάπτεται δημόσιου δρόμου και είναι κατάλληλο για διαχωρισμό οικοπέδων ή/και ενιαία οικιστική ανάπτυξη. Σύμφωνα με προκαταρκτικό σχεδιασμό, το τεμάχιο θα μπορούσε να διαχωριστεί σε 15 κανονικά οικόπεδα.


ΛΕΜΕΣΟΣ
Στη Λεμεσό, ξεχωρίσαμε οικιστικό οικόπεδο στη Μέσα Γειτονιά, σε μία ήσυχη τοποθεσία και πολύ κοντά στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, στην ενδεικτική τιμή των €170.000. Το οικόπεδο έχει εμβαδό 297 τ.μ., εφάπτεται δρόμου με πρόσωπο περί τα 14 μέτρα και είναι ιδανικό για ανέγερση τριώροφου κτηρίου ή/και ανεξάρτητης κατοικίας. 

Επιπρόσθετα, στο Τραχώνι εντοπίζεται ισόγεια κατοικία τύπου ''split level'', η οποία πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €220.000. Το ακίνητο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το υδροπάρκο “Fasouri Waterpark”, το εμπορικό κέντρο “My Mall” και τη δημοφιλή παραλία “Lady's Mile”, ενώ διαθέτει συνολικά πέντε υπνοδωμάτια. Η κατοικία χρειάζεται να τύχει ανακαίνισης, η οποία αναμένεται ότι θα προσδώσει κεφαλαιουχική ανατίμηση αναλόγως και της ποιότητας των κατασκευαστικών υλικών που θα χρησιμοποιηθούν.

Στην κοινότητα Μονιάτη εντοπίζονται τέσσερα εφαπτόμενα οικιστικά χωράφια, έκτασης 27.094 τ.μ., που πωλούνται ως ενιαία ιδιοκτησιακή μονάδα στην ενδεικτική τιμή του €1.000.000. Το ακίνητο βρίσκεται σε διαδικασία διαχωρισμού 19 οικοπέδων μέσα σε ένα πευκόφυτο, καταπράσινο περιβάλλον και σε κοντινή απόσταση από μονοπάτια της φύσης, καταρράχτες και τα γραφικά χωριά της περιοχής.

Οικιστικό χωράφι εντοπίζεται και στον Πύργο Λεμεσού, κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων, στην ενδεικτική τιμή των €95.000. Το ακίνητο, έκτασης 1.589 τ.μ., αποτελεί ιδανική επιλογή για επιχειρηματία ανάπτυξης γης καθώς δύναται να αξιοποιηθεί ως ενιαία ιδιοκτησία ή/και για διαχωρισμό οικοπέδων.


ΛΑΡΝΑΚΑ
Στην ενορία Αγίου Φανουρίου στην Αραδίππου, ξεχωρίζει μερίδιο οικιστικού χωραφιού (με συμφωνία διανομής που καταδεικνύει το νότιο τμήμα του τεμαχίου), έκτασης 1.033 τ.μ., που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €90.000. Το ακίνητο, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Στάδιο «ΓΣΖ», τη συμβολή των λεωφόρων Ελευθερίας και Ελλάδος καθώς και το εμπορικό κέντρο “Metropolis Mall”, εφάπτεται δημόσιου δρόμου και είναι ιδανικό για ιδιώτες ή/και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
Στο Παραλίμνι και συγκεκριμένα, κοντά στην υπεραγορά “LIDL” και την πολυσύχναστη λεωφόρο 1ης Απριλίου, εντοπίσαμε διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων που διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €95.000.
 

Το ακίνητο, που βρίσκεται κοντά σε μία πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων, απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς την τουριστική περιοχή του Πρωταρά και διαθέτει, μεταξύ άλλων, καλυμμένη βεράντα και roof garden. Είναι κενό και κατάλληλο για ιδιοχρησία ή/και βραχυπρόθεσμη/μακροπρόθεσμη ενοικίαση.

Επιπρόσθετα, στην κοινότητα Σωτήρας ξεχωρίσαμε ανεξάρτητη διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων, η οποία πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €210.000. Η κατοικία είναι ημιτελής, γεγονός που επιτρέπει στον εν δυνάμει αγοραστή να επιλέξει ο ίδιος τα υλικά και την ποιότητα των τελειωμάτων για την τελική διαμόρφωση του κτηρίου.


ΠΑΦΟΣ
Οικιστικό τεμάχιο σε ύψωμα, με πανοραμική θέα τη θάλασσα και την ευρύτερη περιοχή του Κόλπου Χρυσοχούς, εντοπίζεται στον Πωμό, στην ενδεικτική τιμή των €115.000. Το ακίνητο είναι έκτασης 1552 τ.μ. και έχει αμφιθεατρικό σχήμα.

Στην κοινότητα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς, ξεχωρίζει παραθαλάσσια διώροφη κατοικία, δυναμικότητας τεσσάρων υπνοδωματίων, που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €235.000. 
 

Η κατοικία βρίσκεται παρά την παραλία Santa Marina Beach Park και έχει απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα. Είναι ημιτελής, γεγονός που επιτρέπει στον εν δυνάμει αγοραστή να επιλέξει ο ίδιος τα υλικά και την ποιότητα των τελειωμάτων για την τελική διαμόρφωση του κτηρίου.

Στην ίδια κοινότητα εντοπίσαμε επίσης, οικιστικό τεμάχιο, έκτασης 1840 τ.μ., που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την παραλία και διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €90.000. Το ακίνητο έχει κανονικό σχήμα, μικρή κλίση εδάφους που προσφέρει ωραία θέα προς τη θάλασσα και τον Κόλπο Χρυσοχούς, ενώ ο συντελεστής δόμησης του (60%) επιτρέπει την ανάπτυξη πέραν της μιας κατοικίας.

Επιπρόσθετα, ξεχωρίσαμε στην κοινότητα Μανδριά, διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού.
 

 Πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €100.000 και είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή/και ενοικίαση.

 

Το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 26 Οκτωβρίου με δικαίωμα υποβολής μέχρι και τις 10 το πρωί.

Επισημαίνεται πως, σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλικ εδώ, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας