Μεγάλη γκάμα οικίες και τεμάχια στη Λεμεσό στην επερχόμενη δημοπρασία της BidX1

H μεγαλύτερη γκάμα ακινήτων στη Λεμεσό από ποτέ άλλοτε, θα είναι διαθέσιμη στην επερχόμενη ψηφιακή δημοπρασία της κορυφαίας επενδυτικής διαδικτυακής πλατφόρμας ακινήτων BidX1. Η δημοπρασία, που είναι προγραμματισμένη για τις 27 Οκτωβρίου 2021, θα δώσει την ευκαιρία σε αγοραστές και επενδυτές να προχωρήσουν στην αγορά εξαιρετικών οικοπέδων, καθώς και ευρύχωρων σπιτιών και επαύλεων σε μερικές από τις πιο επιθυμητές περιοχές της κοσμοπολίτικης Λεμεσού.

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα ακίνητα της δημοπρασίας μπορείτε να βρείτε στον τελευταίο κατάλογο της ευκολόχρηστης  πλατφόρμας της BidX1. Από οικιστικά ακίνητα και εξοχικές κατοικίες, μέχρι και μεγάλα οικόπεδα για τουριστική ανάπτυξη γύρω από τη Λεμεσό, ο νέος κατάλογος καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών και προτιμήσεων, με τις επιφυλασσόμενες τιμές να ξεκινούν από €30.000.

Οικιστικό τεμάχιο στη Μονή Λεμεσού, με επιφυλασσόμενη τιμή €30,000

Το οικόπεδο, το οποίο επεκτείνεται σε 799 τ.μ γης, βρίσκεται 690 μέτρα δυτικά του κεντρικού δρόμου Μονής – Ασγάτας (E108), περίπου 1,3 χλμ. βορειοδυτικά του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας (A1) και 200 μέτρα βόρεια από το κέντρο του χωριού.

Προκαταβολή: €2.000

Οικία τριών υπνοδωματίων στην Ασγάτα, με επιφυλασσόμενη τιμή €150.000

 

Κατοικία κτισμένη σε οικόπεδο 321 τ.μ. στο χωριό Ασγάτα, Λεμεσού, σε απόσταση 5χλμ. από τον αυτοκινητόδρομο. Το ισόγειο του σπιτιού διαθέτει ενιαίο χώρο σαλονιού/ τραπεζαρίας με κουζίνα, ενώ ο πρώτος όροφος διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και  en-suite ντους στο κυρίως υπνοδωμάτιο.

Προκαταβολή: €4.500

 

Οικόπεδο εντός της τουριστικής ζώνης στο Πεντάκωμο, με επιφυλασσόμενη τιμή €160.000

Μοναδική επενδυτική ευκαιρία στο χωριό Πεντάκωμο της Λεμεσού. Το ακίνητο βρίσκεται 150 μέτρα βορειοδυτικά της Ακτής του Κυβερνήτη, 950 μέτρα νότια του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας (Α1) και 3.7 χλμ. νοτιοανατολικά του κέντρου του χωριού.

Προκαταβολή: €4.500

 

Δύο εφαπτόμενα ανεξάρτητα οικιστικά κτίρια στα Κάτω Πολεμίδια, με επιφυλασσόμενη τιμή €300.000

 

Τα δύο οικιστικά κτίρια βρίσκονται σε οικόπεδο 505 τ.μ, στα Κάτω Πολεμίδια στη Λεμεσό. Το πρώτο κτίριο είναι διώροφο και περιλαμβάνει ένα σπίτι στον πάνω όροφο και ένα σπίτι στον κάτω όροφο. Και τα δύο σπίτια διαθέτουν από δύο υπνοδωμάτια και ενιαίο χώρο σαλονιού - τραπεζαρίας και κουζίνα. Το δεύτερο κτίριο, το οποίο είναι 103 τ.μ., διαθέτει δυο υπνοδωμάτια, ενιαίο χώρο με σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα, καθώς επίσης και αποθηκευτικό χώρο στο υπόγειο.

Προκαταβολή: €3.000

 

Οικία τριών υπνοδωματίων στα Κάτω Πολεμίδια, με επιφυλασσόμενη τιμή €330.000

 

Η τριώροφη κατοικία, η οποία βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 563 τ.μ στα Κάτω Πολεμίδια, διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και μια ιδιωτική πισίνα. Η έπαυλη συμπεριλαμβάνει ενιαίο χώρο με σαλόνι και τραπεζαρία, ξεχωριστή κουζίνα στο ισόγειο και τρία en-suite υπνοδωμάτια στον πρώτο όροφο.

Προκαταβολή: €7.000

Για υποβολή προσφοράς σε ακίνητο στην επερχόμενη δημοπρασία, απαιτείται προεγγραφή μέσω της πλατφόρμας της BidX1 ή μέσω της εφαρμογής BidX1. Οι εγγραφές για την υποβολή προσφορών θα ξεκινήσουν στις  20 Οκτωβρίου. Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ απλή και χρειάζεται μόνο στοιχεία ταυτότητας, απόδειξη διεύθυνσης, και μια προκαταβολή ανάλογα με την επιφυλασσόμενη τιμή του ακινήτου, η οποία θα κρατηθεί μόνο εάν ο πλειοδότης είναι ο επιτυχών αγοραστής τη μέρα της διαδικτυακής δημοπρασίας. Οι μη επιτυχόντες πλειοδότες θα λάβουν 100% επιστροφή χρημάτων εντός 7 εργάσιμων ημερών.

Η πλατφόρμα είναι προσβάσιμη από οποιαδήποτε συσκευή και τοποθεσία σε ολόκληρο τον κόσμο, προσφέροντας την ευκαιρία στον αγοραστή να εγγραφεί και να υποβάλει την προσφορά του από όπου κι αν βρίσκεται.

Την ημέρα της δημοπρασίας, η υποβολή προσφορών θα ξεκινήσει με την επιφυλασσόμενη τιμή, η οποία αποτελεί τη χαμηλότερη τιμή πώλησης για το ακίνητο. Κάθε προσφορά που υποβάλλεται για ένα ακίνητο, εμφανίζεται αυτόματα στην ιστοσελίδα σε πραγματικό χρόνο, ενώ οι πλειοδότες αναγνωρίζονται μόνο από ένα αριθμό, διατηρώντας έτσι την ανωνυμία τους. Ο επιτυχών πλειοδότης θα πρέπει να ολοκληρώσει την αγορά (μεταφορά ολόκληρου του ποσού στον δικηγόρο του πωλητή) εντός έξι-επτά εβδομάδων. Ωστόσο, η ακριβής ημερομηνία ολοκλήρωσης της πώλησης για κάθε ακίνητο αναγράφεται στο Αγοραπωλητήριο Έγγραφο, το οποίο είναι διαθέσιμο στα νομικά έγγραφα του κάθε ακινήτου.

Η ομάδα έμπειρων συμβούλων της BidX1 στην Κύπρο βρίσκεται στη διάθεση των ενδιαφερόμενων για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή για επισκέψεις στα ακίνητα. Για να επικοινωνήσετε με την ομάδα της BidX1 στην Κύπρο μπορείτε να καλέστε το 22 000 380 ή να επικοινωνήσετε μέσω email στο info@cy.bidx1.com

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης