Διαμερίσματα και σπίτια από €27.000

Μάριος Ιωάννου  24/09/2021 16:35
Διαμερίσματα και σπίτια από €27.000

Διαμερίσματα και σπίτια από €27.000

Μάριος Ιωάννου  24/09/2021 16:35

Συνολικά έξι είναι τα νέα οικιστικά ακίνητα που βγάζει προς πώληση η REMU, η μονάδα διαχείρισης ακινήτων της Τράπεζας Κύπρου.

Πρόκειται για διαμερίσματα και οικίες, με τιμές που αρχίζουν από €27.000 και φτάνουν έως €1.700.000.

Δείτε πιο κάτω τα οικιστικά ακίνητα προς πώληση, όπως προέκυψαν από την πρόσφατη καμπάνια της REMU:

Στούντιο διαμέρισμα στην Κάτω Πάφο - €27.000

Το στούντιο διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο του "Christoforos Court Block A", στην Κάτω Πάφο.

Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Αγαπηνόρος, 540 μέτρα ανατολικά της Λεωφόρου Τάφοι των Βασιλέων και 1,5 χλμ. βορειοανατολικά του Κάστρου της Πάφου.

katopafos

Έχει έκταση 30 τ.μ. και περιλαμβάνει ενιαίο χώρο καθιστικού - κουζίνας και μπάνιο.

Η άμεση περιοχή του ακινήτου περιλαμβάνει οικιστικές και τουριστικές αναπτύξεις με μεγάλη προσβασιμότητα σε όλες τις περιοχές της Πάφου.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Χλώρακα, Πάφο - €80.000
Βρίσκεται στον πρώτο όροφο του “Melania Gardens B - Block 5”, στην οδό Ανεξαρτησίας, 200 μέτρα νότια του Σταδίου Χλωράκας και 950 ανατολικά της θάλασσας.

xloraka80

Το ακίνητο έχει έκταση 68 τ.μ. και περιλαμβάνει ενιαίο χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας και κουζίνας, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.

xloraka802

Διαθέτει δάπεδα από κεραμικά πλακίδια και split units.

xloraka803

Το διαμέρισμα έχει αποκλειστικό δικαίωμα καλυμμένου χώρου στάθμευσης και αποθήκη στο ισόγειο και απολαμβάνει τη χρήση της κοινόχρηστης πισίνας.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στον Στρόβολο - €125.000
Βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του «Verria Court», στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, 200 μέτρα νότια της λεωφόρου Κένεντι και 200 μέτρα βορειοδυτικά του Terra Santa College.

strovolos125

Το ακίνητο έχει έκταση 63 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο σαλόνι/τραπεζαρία, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, τουαλέτα επισκεπτών και μπάνιο.

Απολαμβάνει το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης καλυμμένου χώρου στάθμευσης και αποθήκης στο υπόγειο. Έχει εγκατεστημένα παράθυρα με διπλά τζάμια, σύστημα κεντρικής θέρμανσης και split units.

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στη Χλώρακα - €128.000
Βρίσκεται στον πρώτο όροφο του “Melania Gardens C - Block 8”, στην οδό Ανεξαρτησίας, 200 μέτρα νότια του Σταδίου Χλωράκας και 950 μέτρα ανατολικά της θάλασσας.

Το ακίνητο έχει έκταση 107 τ.μ. και περιλαμβάνει ενιαίο χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας και κουζίνας, τρία υπνοδωμάτια, τουαλέτα επισκεπτών και μπάνιο.
 

xloraka128

Διαθέτει δάπεδα από κεραμικά πλακίδια και split units.

xloraka1282

Το διαμέρισμα έχει αποκλειστικό δικαίωμα καλυμμένης θέσης στάθμευσης στο ισόγειο και απολαμβάνει τη χρήση της κοινόχρηστης πισίνας.

Οικία τεσσάρων υπνοδωματίων και οικόπεδο στο Λιοπέτρι - €345.000
Πρόκειται για σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων, μαζί με παρακείμενο οικόπεδο, το οποίο βρίσκεται 75 μέτρα βόρεια του δρόμου Λιοπετρίου - Αυγόρου και 1 χλμ. δυτικά του κέντρου του Λιοπετρίου.
 

liopetr

Το σπίτι έχει έκταση 289 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας και κουζίνας, τζάκι, πλυσταριό, αποθήκη, γραφείο, τουαλέτα επισκεπτών, μπάνιο και τέσσερα υπνοδωμάτια (το ένα εκ των οποίων είναι ιδιωτικό με ντουλάπα).

liopetr2

Διαθέτει παράθυρα με διπλά τζάμια και split units, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για κεντρική θέρμανση. Υπάρχουν δύο καλυμμένες θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο.

liopetr3

Το σπίτι προσφέρει μια μεγάλη αυλή με χώρο μπάρμπεκιου. Η έκταση ανέρχεται στα 548 τ.μ.

liopetr4

Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 541 τ.μ.

Μεικτή ανάπτυξη στον Άγιο Παύλο, Πάφος - €1.700.000
Πρόκειται για 9/10 μερίδιο τετραώροφου κτηρίου, το οποίο βρίσκεται στη Λεωφόρο Ελλάδος, 500 μέτρα βόρεια του Λυκείου Κύκκου και 660 μέτρα δυτικά του δημοτικού σχολείου Πεύκιος Γεωργιάδης.

agiospavlos

Το ακίνητο περιλαμβάνει:

- Το υπόγειό του 900 τ.μ. αποτελείται από θέσεις στάθμευσης, αποθήκες και τουαλέτες.

- Το ισόγειο που αποτελείται από τρία διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων, τα οποία περιλαμβάνουν όλα κουζίνα, σαλόνι/τραπεζαρία, μπάνιο και ακάλυπτες θέσεις στάθμευσης.

- Ο πρώτος και ο δεύτερος όροφος που αποτελούνται από δύο γραφεία το καθένα. Κάθε όροφος διαθέτει ένα γραφείο με μικρή κουζίνα, μπάνια και μπαλκόνια και ένα γραφείο που αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο γραφείου, κουζίνα με τραπεζαρία, αίθουσα συνεδριάσεων, μπάνιο με ντους και αίθουσα servers.

- Ο τρίτος όροφος αποτελείται από ένα γραφείο με χώρο υποδοχής/αναμονής, χώρους γραφείων, κουζίνα, μπάνιο με ντους και μπαλκόνι καλυμμένο με κατάστρωμα.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας