Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

BidΧ1: Νέα διαδραστική πλατφόρμα «Bird’s Eye»

Λίγες μέρες πριν τη διαδικτυακή δημοπρασία της BidX1 στις 28 Σεπτεμβρίου, η εταιρεία διαδικτυακής αγοραπωλησίας ακινήτων, παρουσιάζει  μια καινοτόμα υπηρεσία – η οποία αποτελεί την πρώτη του είδους της στην κυπριακή αγορά - με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η PropTech εταιρεία, η οποία εισήγαγε για πρώτη φορά τις διαδικτυακές δημοπρασίες κυπριακή αγορά το 2019, λάνσαρε σήμερα ένα διαδραστικό, εικονικό χάρτη του νησιού 360°, επιτρέποντας στους χρήστες της να έχουν μια πανοραμική και συνολική εικόνα των διαθέσιμων ακινήτων. Με τον τρόπο αυτό, οι χρήστες θα μπορούν να δουν τα ακριβή σημεία των ακινήτων που προσφέρει η BidX1, σε τοποθεσίες όπως Αγία Νάπα, Παραλίμνι και Πρωταρά. 

Ο Κρίτωνας Ονησιφόρου, Επικεφαλής Ακινήτων της BidX1 στην Κύπρο,  ανέφερε πως η εταιρεία έχει εισάγει τη νέα υπηρεσία για να βελτιώσει τη διαδικασία εύρεσης ακινήτων, καθώς και να απλοποιήσει την απόφαση αγοράς πιθανών αγοραστών. Όπως δήλωσε, «Αυτό συμβαίνει πρώτη φορά στην κυπριακή αγορά και είμαστε ενθουσιασμένοι που η πρώτη πιλοτική δοκιμή γίνεται εδώ. Το εύχρηστο και εντυπωσιακό αυτό εργαλείο παρέχει μια απλή οπτικοποίηση των ακινήτων σε όλο το νησί, προσφέροντας μια εικονική ξενάγηση στον κατάλογό μας – ξεκινώντας πρώτα από τον ουρανό»!

Η εικονική αυτή εμπειρία, η οποία είναι προσβάσιμη  με μόνο ένα κλικ, επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν τοποθεσίες πατώντας πάνω στα  drone icons. Ως εκ τούτου, λαμβάνουν μια γενική εικόνα από το κάθε ακίνητο και τα χαρακτηριστικά του, καθώς πλοηγούνται στον χάρτη και μπαίνουν σε κάθε ακίνητο για εικονική ξενάγηση.

«Ψάχνουμε συνεχώς νέους τρόπους για να βελτιώνουμε την αγοραστική εμπειρία καθώς και την εμπειρία πώλησης ακινήτων, σε κάθε στάδιο της διαδικασίας», δήλωσε ο κ. Ονησιφόρου. «Το εύχρηστο και mobile-friendly εργαλείο, επιτρέπει στον χρήστη να επιθεωρήσει τα ακίνητα από οπουδήποτε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Αυτό αποτελεί ακόμη ένα παράδειγμα του πώς η τεχνολογία αλλάζει το παιχνίδι, και είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε στο προσκήνιο αυτού του εγχειρήματος στην Κύπρο».

Η BidX1, που ιδρύθηκε στην Ιρλανδία το 2011 και ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στην Κύπρο το 2019, έχει αναπτύξει μια ψηφιακή πλατφόρμα που επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους αγοραστές να ψάξουν για επενδυτικές ευκαιρίες σε 5 διαφορετικές αγορές: Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κύπρο, Ισπανία και Νότιο Αφρική. 

Δειτε Επισης

Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης
To κορυφαίο παγκοσμίως project της Property Gallery στο MIPIM 2024