Δύο νέα συγκροτήματα διαμερισμάτων από την Aristo Developers

Δελτίο Τύπου  14/09/2021 09:08
Δύο νέα συγκροτήματα διαμερισμάτων από την Aristo Developers

Δύο νέα συγκροτήματα διαμερισμάτων από την Aristo Developers

Δελτίο Τύπου  14/09/2021 09:08

Η Aristo Developers, πρωτοπόρος στον Τομέα Ανάπτυξης Γης και Κατασκευών και με εμπειρία πέραν των 40 ετών, συνεχίζει με δυναμισμό τις δραστηριότητες της παρουσιάζοντας δύο νέα συγκροτήματα διαμερισμάτων για το έτος 2021, τα Joyco Court και Horizon View Apartments στην Πάφο. 

Τα δύο μοναδικά σε σχεδιασμό, ποιότητα υλικών και εργονομία νέα έργα της Aristo Developers αποτελούνται απο ευρύχωρα διαμερίσματα 3 υπνοδωματίων διαθέτοντας όλα τον δικό τους ιδιωτικό χώρο υγιεινής. Απολαμβάνουν μεγάλων καλυμμένων βεραντών και προσφέρονται σε ελκυστικές τιμές που ξεκινούν απο €320,000+VAT.

(Ενεργειακή κλάση B) 

Η κεντρική τοποθεσία και των δύο συγκροτημάτων προσφέρει άμεση πρόσβαση σε όλες τις βασικές υπηρεσίες, οργανωμένες παραλίες, χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας, σχολεία, κέντρα υγείας, εμπορικά κέντρα και γήπεδα γκολφ καθώς επίσης και μικρή εγγύτητα στον αυτοκινητόδρομο απέχοντας λίγα μόνο λεπτά τόσο απο το Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου όσο και την Επαρχία της Λεμεσού. 

Πλήρως αφοσιωμένη στην επεκτατική στρατηγική της και τον πελατοκεντρικό της χαρακτήρα η Aristo Developers συνεχίζει να εξελίσσεται με βάση τις αρχές και αξίες στις οποίες οικοδομήθηκε ενισχύοντας την οικονομία της χώρας μας, και υποστηρίζοντας το κοινωνικό σύνολο ικανοποιώντας παράλληλα όλες τις ανάγκες στέγασης δυνητικών επενδυτών διαθέτοντας συνολικά 42 έργα υπο ανέγερση σε όλες τις επαρχίες. 

Για πληροφορίες και παρουσίαση των νέων έργων παρακαλώ όπως αποτίνεστε: 

📩 info@aristodevopers.com 

Κάλεστε στο:

📞0035726841800 

Ή επισκεφθείτε τον ιστότοπο: 

www.aristodevelopers.com

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας