Ακίνητα από €70.000 που ξεχωρίζουν σε όλη την Κύπρο

Μέσα από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο της Altamira Real Estate, προέκυψαν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για επενδύσεις σε ακίνητα. Όπως και κάθε Τρίτη, η εταιρεία προωθεί στην αγορά νέες ευκαιρίες σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, σε τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές.

 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Στην επαρχία Λευκωσίας εντοπίσαμε μία μεγάλη γκάμα ετοιμοπαράδοτων διαμερισμάτων και κατοικιών, ιδανικών για ιδιοχρησία ή/και ενοικίαση καθώς επίσης οικιστικών και εμπορικών οικοπέδων. Ειδικότερα, στη δημοφιλή περιοχή Χρυσελεούσας στον Στρόβολο, ξεχωρίζει διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην ενδεικτική τιμή των €130.000.
 

Ξεχωρίζουν επίσης, διώροφο διαμέρισμα στην Αγλαντζιά που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €345.000, διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην περιοχή Αγίου Αντωνίου που διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €136.000 και διαμέρισμα τύπου στούντιο που εντοπίζεται στην ενδεικτική τιμή των €80.000.

 

 

 

Στην πολυσύχναστη περιοχή της Λακατάμειας ξεχωρίζει διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων που διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €255.000, ενώ κοντά στον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου και πλησίον του Γραμμικού Πάρκου Πεδιαίου εντοπίζεται επίσης, οικιστικό οικόπεδο που πωλείται στην ελκυστική τιμή των €90.000. Οικιστικό οικόπεδο εντοπίζεται και στο Γέρι, στην ενδεικτική τιμή των €120.000.
 

 

 

Σε εξαιρετική τοποθεσία στον Δήμο Έγκωμης και πολύ κοντά στο Μακάρειο Στάδιο, εντοπίσαμε επίσης, διώροφο κτήριο μικτής χρήσης που αποτελείται από κατάστημα με ενιαίο χώρο διαλέξεων, δύο αποθήκες και ένα οροφοδιαμέρισμα τριών υπνοδωματίων. Το ακίνητο διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €432.000.

ΛΑΡΝΑΚΑ
Στην επαρχία Λάρνακας και συγκεκριμένα στο γραφικό χωριό των Λευκάρων, διατίθεται προς πώληση διατηρητέα παραδοσιακή κατοικία κλασσικού χαρακτήρα από πέτρα, η οποία περιλαμβάνει εσωτερική αυλή, ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους και τζάκι, στην ενδεικτική τιμή των €170.000, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιδία χρήση ή να αξιοποιηθεί ως τουριστικό κατάλυμα στο δημοφιλές χωριό.
 

 

 

Στο κέντρο της πόλης εντοπίσαμε ανακαινισμένο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €105.000, ενώ ξεχωρίζουν επίσης, οικιστικό χωράφι στον Δήμο Αραδίππου που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €115.000 και οικιστικό οικόπεδο σε μία ήσυχη και αμιγώς οικιστική περιοχή της κοινότητας Μοσφιλωτής που διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €70.000.

Στη Σωτήρα και σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών από την θάλασσα και τη νέα Μαρίνα Αγίας Νάπας, διατίθεται ρετιρέ διαμέρισμα στην ενδεικτική τιμή των €86.000. Παράλληλα, στη Δερύνεια της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €185.000 μεζονέτα τριών υπνοδωματίων, με πρόσβαση σε κοινόχρηστη πισίνα.

ΛΕΜΕΣΟΣ
Στην ενδεικτική τιμή των €245.000 πωλείται ευρύχωρο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων που βρίσκεται στην περιοχή Αγίας Φυλάξεως της επαρχίας Λεμεσού.
 

 
Επίσης, στην ίδια επαρχία και συγκεκριμένα στην κοινότητα Γεράσας, διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €360.000, ακίνητο που βρίσκεται περιτριγυρισμένο από δέντρα, αποτελείται από διώροφο κτήριο με υπόγειο και πέντε υπνοδωμάτια και είναι ιδανικό για ανέγερση μικρής αγροτουριστικής μονάδας.

 


ΠΑΦΟΣ
Μεγάλο φάσμα ευκαιριών εντοπίζεται και στην επαρχία Πάφου. Συγκεκριμένα, στις κοινότητες Γεροσκήπου και Μανδριών διατίθενται δύο διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων στην ενδεικτική τιμή των €90.000 και €100.000 αντίστοιχα, ενώ στην Τάλα ξεχωρίζει οικιστικό οικόπεδο το οποίο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €110.000.
 

 

 

Στη δημοφιλή τουριστική κοινότητα της Πέγειας ξεχωρίζει διώροφη μεζονέτα τριών υπνοδωματίων που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €120.000 και έχει θέα τη θάλασσα. Μεγάλη ευκαιρία εντοπίζεται και στην Ενορία Αγίου Παύλου, όπου διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων είναι διαθέσιμη στην ενδεικτική τιμή των €155.000.

Στο γραφικό χωριό Κρήτου Τέρρα, με τους φημισμένους καταρράκτες και τα μονοπάτια της φύσης, εντοπίζεται μία μεγάλη επενδυτική ευκαιρία με αγροτουριστικά καταλύματα. Πρόκειται για τέσσερα πετρόκτιστα διαμερίσματα τα οποία διαθέτουν κοινή εξωτερική αυλή και κήπο και πωλούνται στην ενδεικτική τιμή των €185.000.

Ξεχωρίζουν επίσης, δύο χωράφια που βρίσκονται στο Πολέμι και το Νέο Χωριό, τα οποία διατίθενται στην ενδεικτική τιμή των €80.000 και €95.000 αντίστοιχα.

Επισημαίνεται πως σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλικ εδώ, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

Δειτε Επισης

Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών