Επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε ακίνητα που ξεχωρίζουν σε όλη την Κύπρο

Μέσα από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο της Altamira Real Estate επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές ακινήτων. Όπως και κάθε Τρίτη, η Εταιρεία προωθεί στην αγορά νέες επενδυτικές ευκαιρίες σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, σε τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές.

Κάνε κλικ εδώ για να είσαι πάντα ενήμερος για τις αποκλειστικές προσφορές και νέες εκστρατείες  

Οικιστικά οικόπεδα σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα της Altamira Real Estate εντοπίσαμεένα ευρύ φάσμα επιλογών για αγορά οικιστικών οικοπέδων που βρίσκονται σε δημοφιλείς περιοχές των επαρχιών Λευκωσίας, Λεμεσού και Λάρνακας και αποτελούν ιδανική επιλογή για ανέγερση κατοικίας. Ξεχωρίζει οικόπεδο στην ενορία Αγίου Βασιλείου στον Στρόβολο που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €145.000.

Στην αναβαθμισμένη περιοχή της Λακατάμιας, η οποία τα τελευταία χρόνια γνωρίζει αυξημένη οικιστική ζήτηση, με την υλοποίηση και δρομολόγηση μεγάλων εμπορικών αναπτύξεων στην ευρύτερη δυτική Λευκωσία να φέρνει έναν άλλο αέρα στην περιοχή, εντοπίζονται δύο οικιστικά οικόπεδα σε τιμές ευκαιρία. Πρόκειται για γωνιακό ακίνητο που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €147.000 και αποτελεί ιδανική επιλογή για ανέγερση ανεξάρτητης οικίας ή/και συνεχόμενων κατοικιών καθώς και ένα οικόπεδο με ενδεικτική τιμή τις €153.000, που βρίσκεται πολύ κοντά στην πολυσύχναστη εμπορική περιοχή της Λεωφόρου Τσερίου.

Μοναδικές ευκαιρίες για αγορά οικιστικού οικοπέδου υπάρχουν και στις αναβαθμισμένες περιοχές Λατσιών και Ιδαλίου, οι οποίες συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον για ανέγερση κατοικιών, κυρίως από νεαρά ζευγάρια και οικογένειες. Στα Λατσιά ξεχωρίζει ακίνητο που βρίσκεται κοντά στην περιοχή γνωστού αθλητικού κέντρου και διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €135.000. Στο Δάλι, διατίθενται επίσης, τρία ακίνητα που εφάπτονται χώρου πρασίνου ή/και πεζόδρομου και πωλούνται στην ενδεικτική τιμή των €125.000, €130.000 και €160.000 αντίστοιχα.

Στην ιστοσελίδα της Εταιρείας ξεχωρίζει επίσης, ακίνητο με θέα τη θάλασσα που βρίσκεται στην Ερήμη της επαρχίας Λεμεσού και πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €160.000 καθώς και ακίνητο στην παραθαλάσσια περιοχή Μενεού της επαρχίας Λάρνακας, που διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €125.000.

Διαμερίσματα και ετοιμοπαράδοτες κατοικίες από €56.000

Μεγάλο φάσμα ευκαιριών εντοπίζεται και όσον αφορά ετοιμοπαράδοτα διαμερίσματα και κατοικίες, που βρίσκονται σε καλή κατάσταση και είναι ιδανικά για ιδιοχρησία ή/και ενοικίαση, εξασφαλίζοντας καλές αποδόσεις στους εν δυνάμει ιδιοκτήτες τους.

Συγκεκριμένα, στην επαρχία Λευκωσίας και ειδικότερα στον Στρόβολο διατίθεται διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην ενδεικτική τιμή των €115.000. Ξεχωρίζει επίσης, ισόγειο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στο κέντρο της πρωτεύουσας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Λυκαβητού που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €125.000 καθώς και διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον Άγιο Δομέτιο που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €140.000.

Στην ενδεικτική τιμή των €210.000 εντοπίζεται κατοικία τριών υπνοδωματίων που βρίσκεται στο Δάλι και η οποία ενοικιάζεται, προσφέροντας υψηλές αποδόσεις στον εν δυνάμει ιδιοκτήτη της. Στην ίδια επαρχία ξεχωρίζουν επίσης, δύο πολυτελείς διώροφες κατοικίες τριών υπνοδωματίων, που βρίσκονται σε Λακατάμια και Πάνω Δευτέρα και πωλούνται στην ενδεικτική τιμή των €500.000 και €375.000 αντίστοιχα.

Επιπρόσθετα, στην ενδεικτική τιμή των €165.000, πωλείται στον Δήμο Τσερίου διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία με υπόγειο ενώ στην κοινότητα Αγίας Βαρβάρας, η οποία βρίσκεται σε απόσταση μόλις 20-25 λεπτών από το κέντρο της πρωτεύουσας ξεχωρίζει κατοικία με ενδεικτική τιμή τις €185.000.

Εξαιρετικές ευκαιρίες εντοπίζονται και στη Λάρνακα. Συγκεκριμένα, στο κέντρο της πόλης πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €185.000 κατοικία τριών υπνοδωματίων ενώ στην κοινότητα Μενεού διατίθεται διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην ενδεικτική τιμή των €56.000.

Στην επαρχία Λεμεσού ξεχωρίζουν, ανώγεια κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων με ενδεικτική τιμή τις €100.000 καθώς και οικία στο Τραχώνι η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία και σε μεγάλο εμπορικό κέντρο της περιοχής και διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €230.000. Στην ίδια επαρχία και συγκεκριμένα στην κοινότητα Κελλακίου εντοπίζεται ακόμη, κατοικία που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €65.000.

Επισημαίνεται πως σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλικ εδώ, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

Δειτε Επισης

Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση