Altamira Real Estate: Βρες το ακίνητο που θες… με ένα μόνο τηλεφώνημα!

Σε μια περίοδο που τα ακίνητα αποτελούν με διαφορά την πρώτη επενδυτική επιλογή των Κυπρίων και που καθημερινά προσφέρεται στους επίδοξους αγοραστές μεγάλος αριθμός διαθέσιμων ευκαιριών, η Altamira Real Estate, ο μεγαλύτερος διαχειριστής ακινήτων του νησιού, είναι έτοιμη μέσω του τηλεφωνικού της κέντρου να βοηθήσει όσους αναζητούν την κατάλληλη επενδυτική ευκαιρία, ακόμη και αν δεν έχουν καμία προηγούμενη γνώση για την αγορά των ακινήτων, να διερευνήσουν τις διάφορες επιλογές και να βρουν την επένδυση που ταιριάζει στις προτιμήσεις τους.

Η Altamira Real Estate σου δίνει σήμερα τη δυνατότητα να αποκτήσεις πρόσβαση στον τομέα των ακινήτων, να ενημερωθείς για τις τάσεις της αγοράς, να διερευνήσεις τις επιλογές σου και να βρεις τις απαντήσεις και λύσεις που χρειάζεσαι, μέσα από μία εύκολη, διαφανή και αξιόπιστη διαδικασία. Στόχος της Εταιρείας είναι να προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο την ευκαιρία να δει μέσα από την επαγγελματική «ματιά» των εξειδικευμένων και έμπειρων στελεχών της ούτως ώστε να εντοπίσει τις καλύτερες επιλογές που θα ανταποκρίνονται ακριβώς στις ανάγκες του, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Σε αυτό το πλαίσιο, η άρτια καταρτισμένη ομάδα της Altamira Real Estate, που αριθμεί σήμερα περισσότερα από 85 εξειδικευμένα στελέχη, είναι σε θέση να «ξεναγήσει» το κοινό στο πλούσιο χαρτοφυλάκιο της Εταιρείας που περιλαμβάνει χιλιάδες εμπορικά και οικιστικά ακίνητα, γραφειακούς χώρους, έργα ανάπτυξης, βιομηχανικά ακίνητα, καθώς και ένα διευρυμένο φάσμα τεμαχίων γης για ανάπτυξη σε αστικές περιοχές στα προάστια και στην ύπαιθρο. Η Εταιρεία προσφέρει επίσης ελκυστικές επενδυτικές ευκαιρίες που αφορούν εισοδηματικά ακίνητα, εξασφαλίζοντας υψηλές επενδυτικές αποδόσεις στους εν δυνάμει ιδιοκτήτες και άμεσα εισοδήματα από την πρώτη κιόλας μέρα της αγοράς του ακινήτου.

Κάλεσε στο 8000 8200 και βρες ακριβώς αυτό που ψάχνεις

Με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 8000 8200, χωρίς καμία χρέωση, ή/και στο 22 696 500, η έμπειρη ομάδα του τηλεφωνικού κέντρου της Εταιρείας είναι στη διάθεσή σας, για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε το ακίνητο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Παρέχοντάς υψηλής ποιότητας εξατομικευμένη εμπειρία εξυπηρέτησης, το ισχυρό δίκτυο στελεχών της Altamira Real Estate, δίνει λύσεις σε όλα τα αιτήματα που λαμβάνει εντός 12 ωρών. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για διευθέτηση ξενάγησης στο ακίνητο που επιθυμείτε με συνοδεία μελών των επαρχιακών ομάδων πωλήσεων, εντός μόλις 48 ωρών. Επιπρόσθετα, η ομάδα είναι σε θέση να σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα ακίνητα, που αφορούν μεταξύ άλλων, εξουσιοδοτήσεις, αρχιτεκτονικά ή/και άλλα σχέδια καθώς και τίτλους ιδιοκτησίας.

300 νέα ακίνητα σε όλη την Κύπρο

Σε εξέλιξη είναι αυτή την περίοδο μία νέα εκστρατεία της Altamira Real Estate, με την ομάδα του τηλεφωνικού κέντρου να βρίσκεται σε ετοιμότητα ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας και να προσφέρει την καθοδήγηση που χρειάζεστε.

Η εκστρατεία αφορά 300 νέα ακίνητα που επέλεξε ειδικά για εσάς η Altamira Real Estate και τα οποία παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο της έναρξης λειτουργίας της νέας ανανεωμένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy, με στόχο να προσφέρει στο κοινό μία αναβαθμισμένη και συναρπαστική ψηφιακή εμπειρία.

Πρόκειται για οικιστικά και εμπορικά ακίνητα, έργα ανάπτυξης καθώς και οικόπεδα και τεμάχια γης σε αστικές αλλά και αγροτικές περιοχές. Το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 με δικαίωμα υποβολής μέχρι και τις 10 το πρωί.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσω της νέας ιστοσελίδας της Altamira Real Estate, μπορείτε να εγγραφείτε στο εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας, έτσι ώστε να λαμβάνετε άμεσα πληροφόρηση σχετικά με τις διαθέσιμες προσφορές και εκστρατείες ή να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό στο “My Altamira”, αποκτώντας πρόσβαση σε εξειδικευμένες υπηρεσίες.

Μάθε τώρα περισσότερα μέσα από την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή καλώντας στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 6μ.μ..          

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
Νίκος Χριστοδουλίδης: Προκηρύσσει μεγάλη εκστρατεία για το rebranding της Κύπρου ο Invest Cyprus
Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Κτηνιατρική Σχολή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ