Μοντέρνα σπίτια κάτω των €260.000, ιδανικά για πρώτη κατοικία

Μοντέρνες κατοικίες διαθέτει προς πώληση η Altamira Real Estate, στο πλαίσιο της νέας της εκστρατείας, μετά την αναβάθμιση της ιστοσελίδας της.

Οι πιο κάτω κατοικίες διατίθενται σε τιμές κάτω των €260.000 και είναι ιδανικές κυρίως για νεαρά ζευγάρια που ψάχνουν να αγοράσουν την πρώτη τους κατοικία.

Πρόκειται για κατοικίες σε δημοφιλείς περιοχές της Λευκωσίας (Λακατάμια, Τσέρι και Νήσου), της Λάρνακας (Λιβάδια, Περβόλια, και Ορόκλινη) και της Πάφου (Πέγεια).

Κατοικίες στη Λευκωσία

Ανεξάρτητη κατοικία στη Λακατάμια - €259.000

Πρόκειται για μια όμορφη ανεξάρτητη κατοικία στον Δήμο Λακατάμιας, λίγα μόλις μέτρα δυτικά της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ περί τα 800 μέτρα ανατολικά από το Λύκειο Αγίου Γεωργίου.
 

Βρίσκεται σε δρόμο, ο οποίος καταλήγει σε αδιέξοδο, διαφυλάσσοντας την ιδιωτικότητα των κατοικιών της περιοχής. Έχει ανεγερθεί το 2009 και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης.

 

Το ισόγειο αποτελείται από τραπεζαρία, καθιστικό, σαλόνι, κουζίνα με πρόχειρη τραπεζαρία και με έξοδο σε ακάλυπτες βεράντες, ενώ στον όροφο υπάρχουν τέσσερα υπνοδωμάτια (το κυρίως διαθέτει ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο), αποχωρητήριο με μπάνιο και βεράντες.
 

Επιπλέον, διαθέτει σοφίτα και δύο καλυμμένους χώρους στάθμευσης. Έχει εμβαδό 186 τ.μ., καλυμμένες βεράντες 16 τ.μ. και ακάλυπτες βεράντες 47 τ.μ.
 

Είναι ιδανική επιλογή για πολυμελείς οικογένειες.

 

Το ακίνητο είναι κενό και διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας σε συγκρότημα κατοικιών.

 

Ημιανεξάρτητη κατοικία στο Τσέρι - €165.000
Διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία με υπόγειο, σε μια ήσυχη και ελκυστική περιοχή του Δήμου Τσερίου της Επαρχίας Λευκωσίας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 400 μέτρα βορειοδυτικά από το Α' Δημοτικό Σχολείο Τσερίου και σε απόσταση περί τα 340 μέτρα δυτικά του Δημαρχείου.

 

Είναι τοποθετημένη κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως υπεραγορές, εστιατόρια, καφετέριες, φούρνοι κλπ. Επιπλέον, απολαμβάνει καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο, τους γειτονικούς δήμους και την πόλη της Λευκωσίας.

 

Σημειώνεται ότι οι εργασίες ανέγερσης της κατοικίας βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Οι υπολειπόμενες εργασίες αφορούν την εγκατάσταση της κουζίνας, των ειδών υγιεινής και μέρος των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

 

Η κατοικία αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλόνι/κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο. Το υπόγειο αποτελείται από πλυσταριό, αποθήκη και ντους/αποχωρητήριο. Η κατοικία διαθέτει επίσης καλυμμένο χώρο στάθμευσης στο υπόγειο και αυλή/ακάλυπτη βεράντα στο ισόγειο.

 

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 116 τ.μ., του υπογείου σε 64 τ.μ., της καλυμμένης βεράντας σε 10 τ.μ. και της ακάλυπτης βεράντας σε 27 τ.μ.

Η κατοικία διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Το γεγονός ότι η κατοικία είναι ημιτελής προσφέρει τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να επιλέξουν τελειώματα της επιλογής τους.

Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

 

Διώροφη κατοικία στο Τσέρι - €166.000
Διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία με υπόγειο, σε μια ήσυχη και ελκυστική περιοχή του Δήμου Τσερίου της Επαρχίας Λευκωσίας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 400 μέτρα βορειοδυτικά από το Α' Δημοτικό Σχολείο Τσερίου και σε απόσταση περί τα 340 μέτρα δυτικά του Δημαρχείου.

Είναι τοποθετημένη κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως υπεραγορές, εστιατόρια, καφετέριες, φούρνοι κλπ. Εξάλλου, απολαμβάνει καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο, τους γειτονικούς δήμους και την πόλη της Λευκωσίας.

Σημειώνεται ότι οι εργασίες ανέγερσης της κατοικίας βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Οι υπολειπόμενες εργασίες αφορούν την εγκατάσταση της κουζίνας, των ειδών υγιεινής και μέρος των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

 

Η κατοικία αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλόνι/κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο. 

Το υπόγειο αποτελείται από πλυσταριό, αποθήκη και ντους/αποχωρητήριο. Η κατοικία διαθέτει επίσης καλυμμένο χώρο στάθμευσης στο υπόγειο και αυλή/ακάλυπτη βεράντα στο ισόγειο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 110 τ.μ., του υπογείου σε 63 τ.μ., της καλυμμένης βεράντας σε 19 τ.μ. και της ακάλυπτης βεράντας σε 44 τ.μ.

Η κατοικία διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

 

Το γεγονός ότι η κατοικία είναι ημιτελής, προσφέρει την δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να επιλέξουν τελειώματα της επιλογής τους.

Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

 

Ημιτελής κατοικία στη Νήσου - €155.000
Ημιτελής διώροφη κατοικία σε μια ήσυχη οικιστική περιοχή  στην κοινότητα Νήσου, στην Επαρχία Λευκωσίας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 400 μέτρα βορειοδυτικά της εκκλησίας Αγίας Παρασκευής και περί τα 650 μέτρα ανατολικά του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας - Λεμεσού.

 

Είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και διευκολύνσεις, ενώ διαθέτει καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και τις γειτονικές κοινότητες.

 

Εντός του οικοπέδου υπάρχει μια ημιτελής διώροφη κατοικία, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο αποπεράτωσης. Για την πλήρη αποπεράτωση υπολείπονται ξυλουργικές εργασίες, είδη υγιεινής και μπογιατίσματα.
 

Η κατοικία στο ισόγειο αποτελείται από καθιστικό, σαλόνι, κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων. Ο όροφος αποτελείται από  τέσσερα υπνοδωμάτια με το κυρίως να διαθέτει “en-suite” και κοινό μπάνιο/ αποχωρητήριο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων στον όροφο ανέρχεται σε 155 τ.μ. (περίπου).

 

Σημειώνεται ότι η κατοικία διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι η κατοικία εφάπτεται χώρου πρασίνου κατά μήκος του νότιου της συνόρου.

 

Κατοικίες στη Λάρνακα

Διώροφη κατοικία στα Λιβάδια - €200.000
Διώροφη ανεξάρτητη κατοικία σε μια ήσυχη τοποθεσία στον Δήμο Λιβαδιών, της Επαρχίας Λάρνακας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 400 μέτρα βορειοδυτικά από το Λύκειο Λιβαδιών και περί τα 450 μέτρα βορειοανατολικά από το Δημοτικό Σχολείο Λιβαδιών.

 

Το ακίνητο τοποθετείται κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και διευκολύνσεων όπως υπεραγορές, σχολεία, τράπεζες, καταστήματα κλπ. Επιπρόσθετα, διαθέτει εξαιρετική πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Αγίας Νάπας και το παραλιακό μέτωπο Δεκέλειας.

 

Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2007 και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης.
 

Αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλοτραπεζαρίας, κουζίνα με καθιστικό και τζάκι και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο με αποχωρητήριο και αποθήκη. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ενσωματωμένο αποχωρητήριο με ντους και γκαρνταρόμπα.

 

Εξωτερικά διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης, αυλή, ψησταριά και αποθήκη.

 

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 194 τ.μ. (περίπου) των καλυμμένων βεραντών 17 τ.μ. (περίπου) και των ακάλυπτων βεραντών σε 38 τ.μ. (περίπου).

 

Σημειώνεται ότι η κατοικία αποτελεί το 1/8 μερίδιο του ακινήτου και βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα του τεμαχίου με εμβαδό γης περί τα 240 τ.μ.

 

Διώροφη κατοικία στα Περβόλια - €200.000
Διώροφη κατοικία (Δείτε 3D Tour) στην κοινότητα Περβολιών της Επαρχίας Λάρνακας η οποία βρίσκεται στην στο κέντρο του χωριού και περί τα 130 μέτρα δυτικά από τον συνδετικό δρόμο Κιτίου - Περβολιών.

 

Η κατοικία αποτελεί μέρος συγκροτήματος με συνολικά τρεις κατοικίες και τοποθετείται στο δυτικό τμήμα της ανάπτυξης. Πρόκειται για μια μοντέρνα διαμορφωμένη κατοικία που έχει ανεγερθεί περί το 2007 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης.

 

Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία και κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο και στον όροφο από τρία υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο με αποχωρητήριο. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο.
 

Εξωτερικά υπάρχει ακάλυπτος χώρος στάθμευσης και αυλή. Έχει εμβαδό 140 τ.μ., καλυμμένη βεράντα 8 τ.μ. και ακάλυπτη βεράντα 26 τ.μ. Στην κατοικία αναλογεί εμβαδόν γης περί τα 263 τ.μ.

 

Διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις προς την παραλία, τους γειτονικούς δήμους/κοινότητες και το αεροδρόμιο. Η κατοικία είναι ιδανική για οικογένειες αλλά και νέα ζευγάρια που θέλουν να ζήσουν σε μια ήσυχη και όμορφη περιοχή.

Η κατοικία είναι κενή και διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

 

Ημιανεξάρτητη κατοικία στην Ορόκλινη - €190.000
Διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία στην κοινότητα Ορόκλινης της επαρχίας Λάρνακας. Βρίσκεται σε μια ήσυχη και αμιγώς οικιστική περιοχή με καλές προσβάσεις στον αυτοκινητόδρομο, καθώς και τις όμορφες παραλίες της Ορόκληνης, αφού απέχει μόλις 2,2 χλμ. από τη θάλασσα.
 

Τοποθετείται 1.000 μέτρα νότια από το κέντρο της κοινότητας και 800 μέτρα βόρεια του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Αγίας Νάπας. Σε κοντινή απόσταση προσφέρονται όλων των ειδών οι παροχές, όπως υπεραγορές, σχολεία και άλλες ανέσεις.

 

Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2006 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση  συντήρησης. Αποτελείται στο ισόγειο από ενιαίο χώρο τραπεζαρίας – καθιστικού – κουζίνας και αποχωρητήριο ξένων και στον όροφο από μπάνιο με αποχωρητήριο και τρία υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το κυρίως με ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο.
 

Εξωτερικά, διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αυλή με κήπο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 170 τ.μ. πλέον καλυμμένες βεράντες 20 τ.μ. (περίπου).

 

Η κατοικία αποτελεί το 1/2 μερίδιο του ακινήτου και βρίσκεται στο νότιο τμήμα του με εμβαδό γης περί τα 265 τ.μ. (περίπου).

 

Κατοικίες στην Πάφο

Μεζονέτα στην Πέγεια -€120.000

Διώροφη μεζονέτα σε μια ήσυχη και ελκυστική τοποθεσία στον Δήμο Πέγειας της Επαρχίας Πάφου, σε απόσταση περί τα 590 μέτρα βορειοανατολικά του Δημαρχείου Πέγειας και περί τα 440 μέτρα βόρεια του Δημοτικού Σχολείου.

 

Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις όπως υπεραγορές, σχολεία, εστιατόρια κλπ. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς την τουριστική περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων και την πόλη της Πάφου.
 

Επιπρόσθετα, οι Θαλασσινές Σπηλιές βρίσκονται σε επίσης κοντινή απόσταση.

 

Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2008 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από καθιστικό/τραπεζαρία/κουζίνα ως ενιαίος χώρος, αποχωρητήριο ξένων και ένα υπνοδωμάτιο με ντους στον πρώτο όροφο.

 

Στον δεύτερο όροφο διαθέτει δύο υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα με μπάνιο και το άλλο με ντους/αποχωρητήριο. Σημειώνεται ότι ο χώρος στάθμευσης στο ισόγειο έχει μετατραπεί σε αποθηκευτικό με πλυσταριό. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέχεται σε 100 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 7 τ.μ. και των ακάλυπτων βεραντών σε 7 τ.μ.

 

Πλεονέκτημα του ακινήτου αποτελεί η ωραία θέα που απολαμβάνει.

Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως οι επισκέπτες μπορούν να εγγραφούν στο εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας, έτσι ώστε να λαμβάνουν άμεσα πληροφόρηση σχετικά με τις διαθέσιμες προσφορές και εκστρατείες. Επίσης, μπορούν να δημιουργήσουν τον προσωπικό τους λογαριασμό στο “My Altamira”, αποκτώντας πρόσβαση σε εξειδικευμένες υπηρεσίες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 6 μ.μ..

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας