Προς πώληση τρία σπίτια από €130.000 και τέσσερα διαμερίσματα από €86.000

Εφτά οικιστικά ακίνητα περιλαμβάνει το νέο πακέτο ακινήτων που δημοσιοποίησε η Altamira, με τιμές οι οποίες αρχίζουν από τις €86.000.

Πρόκειται για τέσσερα διαμερίσματα και τρεις κατοικίες, ανάμεσα στα οποία και πολυτελής διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στην Λακατάμια.

Ισόγειο διαμέρισμα στον Δήμο Λευκωσίας- €125.000

Ισόγειο διαμέρισμα στην Ενορία Άγιων Κωνσταντίνου και Ελένης του Δήμου Λευκωσίας. Το διαμέρισμα τοποθετείται στο βόρειο  τμήμα του ισόγειου ενός τετραωρόφου κτιρίου, του οποίου το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης είναι καλό. Το διαμέρισμα αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, ξεχωριστή κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων, δυο υπνοδωμάτια και μπάνιο/ αποχωρητήριο. Το εμβαδό του διαμερίσματος ανέρχεται σε 100 τ.μ. Διαθέτει επίσης καλυμμένη βεράντα 6 τ.μ. και ακάλυπτη βεράντα 13 τ.μ. Σημειώνεται ότι, το διαμέρισμα είναι εγγεγραμμένο ως γραφείο. Το ακίνητο είναι κενό και κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. Η διαδικασία απόκτησης Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) βρίσκεται σε εξέλιξη.

Διώροφο διαμέρισμα στις Πάνω Πλάτρες- €105.000

Διώροφο διαμέρισμα στις Πάνω Πλάτρες, στον 2ο και 3ο όροφο του οικιστικού συγκροτήματος «TRIODOS Complex», το οποίο βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Στον 2ο όροφο αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, ντους/αποχωρητήριο και καλυμμένη βεράντα ενώ στον 3ο  όροφο αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 75 τ.μ. και της καλυμμένης βεράντας σε 12 τ.μ. Διαθέτει ένα καλυμμένο χώρο στάθμευσης στο ισόγειο. Το διαμέρισμα είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση. Σημειώνεται ότι το διαμέρισμα ενοικιάζεται προς €420/μήνα με απόδοση 4,8%. Το ακίνητο διαθέτει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης κατηγορίας Ε.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στους Αγίους Ομολογητές- €97.000

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Ενορία Άγιοι Ομολογητές του Δήμου Λευκωσίας. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας HKS ΑΡ. 2 και το επίπεδο συντήρησης του είναι ικανοποιητικό. Αποτελείται από καθιστικό, σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, ξεχωριστή κουζίνα, μπάνιο με αποχωρητήριο, δύο υπνοδωμάτια και δύο καλυμμένες βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών ανέρχεται σε 101 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 13 τ.μ. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή ενοικίαση με καλή απόδοση. Η διαδικασία απόκτησης Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) βρίσκεται σε εξέλιξη.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Σωτήρα- €86.000

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στον Δήμο Σωτήρας, επί της Λεωφόρου Αγίας Θέκλας. Το διαμέρισμα έχει αριθμό θύρας 202 και καταλαμβάνει μέρος του 2ου ορόφου της πολυκατοικίας «ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΥΠΡΟΥ 3». Αποτελείται από κουζίνα, καθιστικό χώρο με έξοδο σε μεγάλη ακάλυπτη βεράντα, μπάνιο με αποχωρητήριο και δύο υπνοδωμάτια με ακάλυπτες βεράντες. Διαθέτει αποκλειστικό δικαίωμα ενός καλυμμένου χώρου στάθμευσης στο ισόγειο. Έχει εμβαδό 97 τ.μ. και 128 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες. Είναι κατάλληλο για ενοικίαση με καλή απόδοση ή ιδιοχρησία. Απευθύνεται ιδανικά σε μικρές οικογένειες. Το ακίνητο διαθέτει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης κατηγορίας Δ.

Διώροφη κατοικία στην Λακατάμια- €500.000

Πολυτελής διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στην Λακατάμια, η οποία ανεγέρθηκε το 2004 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο, κουζίνα με πρόχειρο καθιστικό, πλυσταριό και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει γραφείο, δωμάτιο ψυχαγωγίας, τέσσερα υπνοδωμάτια (εκ των οποίων το κυρίως en-suite), ντους με αποχωρητήριο και κυρίως αποχωρητήριο με μπάνιο. Εξωτερικά διαθέτει  καλυμμένο χώρο στάθμευσης, αποθήκη, λεβητοστάσιο, αυλή και βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 320 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 27 τ.μ., και του οικοπέδου σε 576 τ.μ. Σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια και την άδεια οικοδομής η  κατοικία διαθέτει πισίνα εξωτερικά, η οποία επί τόπου δεν έχει κατασκευαστεί. Το ακίνητο διαθέτει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης κατηγορίας E.

Ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην κοινότητα Σούνι-Ζανακιά- €220.000

Ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην κοινότητα Σούνι-Ζανακιά της Επαρχίας Λεμεσού. Είναι ηλικίας 30 ετών και αποτελείται από σαλόνι/καθιστικό ως ενιαίο χώρο, κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο και αποχωρητήριο/ντους ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και δωμάτιο με μπάνιο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 190 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 40 τ.μ. Σημειώνεται ότι η κατοικία αποτελεί το 1/2 μερίδιο του ακινήτου με εμβαδό γης περί τα 2.344 τ.μ. και βρίσκεται στο νότιο τμήμα. Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. Το ακίνητο διαθέτει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης κατηγορίας E.

Διώροφη έπαυλη με πισίνα στην κοινότητα Παχύαμμος- €130.000

Διώροφη έπαυλη με πισίνα στην κοινότητα Παχύαμμος, της Επαρχίας Λευκωσίας, σε απόσταση 130 μέτρων νότια της παραλίας. Η έπαυλη είναι γνωστή με την ονομασία «ΑΦΡΟΣ» και βρίσκεται σε καλή κατάσταση και συντήρηση. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο, ενώ ο όροφος έχει δύο υπνοδωμάτια τα οποία διαθέτουν ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο. Εξωτερικά διαθέτει ιδιωτική πισίνα, αυλή, ακάλυπτο χώρο στάθμευσης και αποθήκη. Απολαμβάνει απρόσκοπτη θέα προς την θάλασσα και την γύρω περιοχή. Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση. Η διαδικασία απόκτησης Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας