powered by

The Oak Residence από την Photos Photiades Homes

Η οικιστική ανάπτυξη από την Photos Photiades Homes συνεχίζεται με μια νέα ξεχωριστή κατοικία στο όμορφο και οικογενειακό περιβάλλον του Carolina Park, λίγο έξω από την Λευκωσία.

Η “The Oak” είναι μια μοναδική κατοικία με σύγχρονο και μοντέρνο σχεδιασμό, με την υπογραφή του αρχιτεκτονικού γραφείου Eraclis Papachristou Architects. Η κατοικία “The Oak” έχει σχεδιαστεί σε τρία προνομιακά οικόπεδα συνολικού εμβαδού 1855m2. Περιλαμβάνει 590m2 καλυμμένων χώρων που μεταφράζεται σε άνετα δωμάτια και open plan κοινοχρήστους χώρους που περιλαμβάνουν δυο σαλόνια, τραπεζαρία και μια εντυπωσιακή κουζίνα που θα ήθελε κάθε σεφ, με υπεροχή θεά στους κήπους και την πισίνα. Ένα υπνοδωμάτιο για καλεσμένους και ένας ήσυχος χώρος γραφείου συμπληρώνουν το ισόγειο. Τέσσερα υπνοδωμάτια με το κάθε ένα να διαθέτει το δικό του ξεχωριστό μπάνιο και πρόσβαση σε μεγάλες βεράντες με θεά τους κήπους και την πισίνα. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει δική του βεράντα, καθώς επίσης και δωμάτιο γκαρνταρόμπας.

Στους κήπους, το πράσινο με το μπλε χρώμα της πισίνας, χαρίζουν στιγμές και εικόνες απολυτής ηρεμίας. Οι μεγάλες καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες, ο χώρος μπάρμπεκιου και μπαρ, καθώς και οι τρεις καλυμμένοι χώροι σταθμεύσεις προσδίδουν μια ιδιαίτερη άνεση και πολυτέλεια  στην κατοικία.

Η Photos Photiades Homes, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, δραστηριοποιείται στον τομέα ανάπτυξης ακινήτων και πρωτίστως στην ανάπτυξη οικιστικών έργων με υψηλές προδιαγραφές. 

Για περισσότερες πληροφορίες για την “The Oak”, καθώς και για άλλα έργα της Photos Photiades Homes, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα photiadeshomes.com ή να επικοινωνήσετε με την ομάδα της εταιρίας στο 22452000 και info@photiadeshomes.com.

Δειτε Επισης

Ένα σύγχρονο πολυλειτουργικό πάρκο στην καρδιά της Λευκωσίας... Εγκαινιάστηκε η ανάπλαση του παλιού ΓΣΠ(pics&vid)
Όμιλος Λεπτός: Οι εξαιρετικές επιδόσεις της αγοράς ακινήτων και η Κύπρος ως ασφαλές λιμάνι εν μέσω αβεβαιότητας
Σχέδιο νόμου ενώπιον του ΥΠΕΣ για θέσπιση του επαγγέλματος του επιχειρηματία ανάπτυξης γης
Μοναδικές ευκαιρίες για κατοικίες και διαμερίσματα σε Λάρνακα, Πάφο και Αμμόχωστο από την Altamira Real Estate
Οικιστικά ακίνητα προς πώληση από την AstroBank
Βραβείο Europa Nostra στην Παλιά Δημοτική Αγορά Λευκωσίας-Κάλεσμα προς το κοινό να ψηφίσει την Αγορά στα Βραβεία Κοινού
Silicon Park: Ζήσε και εργάσου σε ένα περιβάλλον που εξελίσσεται μαζί σου
Νέα καταγγελία Συμβουλίου Εγγραφής Κτηματομεσιτών για ενδεχόμενο σφετερισμό ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα
Νέο live bidding event στο Majestic Gardens 3 από την Altamira Real Estate
Η ανάπλαση του παλιού ΓΣΠ ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για τη Λευκωσία