Μ. Χατζηπαναγιώτου: Lifestyle προορισμός της Μεσογείου η Κύπρος

InBusinessNews  22/05/2021 06:55
Μ. Χατζηπαναγιώτου: Lifestyle προορισμός της Μεσογείου η Κύπρος

Μ. Χατζηπαναγιώτου: Lifestyle προορισμός της Μεσογείου η Κύπρος

InBusinessNews  22/05/2021 06:55

Μπορεί η Κύπρος να αποτελεί ένα μικρό της Μεσογείου, αλλά διαθέτει χαρακτηριστικά μιας μεγάλης χώρας παρέχοντας όλες τις υπηρεσίες και υποδομές για υψηλού επιπέδου ποιότητας ζωή για όσους επιλέξουν να εγκατασταθούν στη χώρα μας με τις οικογένειες τους και να εργαστούν.

Αυτό ανέφερε ο Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου, Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, μιλώντας ενώπιον του συνεδρίου με τίτλο «CYPRUS REAL ESTATE AND PROPERTY INVESTMENT SUMMIT AND EXPO».

Συγκεκριμένα, ο κ. Χατζηπαναγιώτου τόνισε πως η Κύπρος διαθέτει υπέροχες παραλίες και τις περισσότερες παραλίες με μπλε σημαία στην Ε.Ε., υπογραμμίζοντας πως δεν είναι μόνο οι παραλίες, αλλά διαθέτει φυσικές ομορφιές και βουνά όπου μπορούν όσοι επιλέξουν να διαμένουν στην Κύπρο, να πάνε για ορειβασία ή μονοήμερες εκδρομές στα γραφικά παραδοσιακά χωριά των ορεινών περιοχών.

Παράλληλα, επισήμανε ο κ. Χατζηπαναγιώτου, η Κύπρος διαθέτει μακρά ιστορία και πολιτισμό με αποτέλεσμα αρκετά αρχαιολογικά και ιστορικά μνημεία να κοσμούν το έδαφος της χώρας μας. Την ίδια ώρα, όπως είπε, η ανάπτυξη στην Κύπρο συνεχίστηκε μέσα στο πέρασμα των αιώνων με αποτέλεσμα στη σημερινή σύγχρονη εποχή, και παρά το μικρό μέγεθός της, η Κύπρος να διαθέτει σύγχρονες μαρίνες δίδοντας την ευχέρεια στους επισκέπτες να έρθουν στο νησί μας με τα γιοτ τους, ενώ τα golf resorts προσφέρουν ψυχαγωγία και άθληση για τους λάτρεις του είδους.

Επίσης, ο κ. Χατζηπαναγιώτου αναφέρθηκε στα πολυάριθμα πεντάστερα ξενοδοχεία που υπάρχουν στην Κύπρο προσφέροντας μοναδικές διακοπές στους τουρίστες, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στην ανέγερση του μεγαλύτερου καζίνου θέρετρου στην Ευρώπη στη Λεμεσό, που θα συνεισφέρει παράλληλα στην οικονομία του τόπου.

Για όσους επιλέξουν την Κύπρο να εγκατασταθούν με την οικογένεια τους, το νησί μας διαθέτει υψηλής ποιότητας τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα, τόσο αγγλόφωνα όσο και ρωσόφωνα, ενώ το Σύστημα Υγείας της Κύπρου κατέδειξε ότι αντιμετώπισε με επιτυχία την πανδημία.

Ο συνδυασμός των πιο πάνω μαζί με τις άρτιες υποδομές της, καθιστούν την Κύπρο ελκυστικό προορισμό για εγκατάσταση επιχειρήσεων, με τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις με διεθνείς δραστηριότητες να επιλέγουν την χώρα μας για να μεταφέρουν την έδρα τους.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας