Σπίτια, διαμερίσματα και οικόπεδα από την Gordian

Δελτίο Τύπου  17/05/2021 10:18
Σπίτια, διαμερίσματα και οικόπεδα από την Gordian

Σπίτια, διαμερίσματα και οικόπεδα από την Gordian

Δελτίο Τύπου  17/05/2021 10:18

Η Gordian διαθέτει προς πώληση οικιστικά ακίνητα σε πολύ καλές τιμές για όσους ψάχνουν να αγοράσουν σπίτι, διαμέρισμα ή οικιστικό οικόπεδο για την ανέγερση κατοικίας.

Μερικά από τα πιο GoResidential ακίνητα είναι:

Οικόπεδο στα Λατσιά, Λευκωσία
 

gogordian4dealslatsia

Το οικόπεδο με συνολικό εμβαδόν γης 580τ.μ. βρίσκεται σε μια πολύ προνομιακή και γρήγορα αναπτυσσόμενη οικιστική περιοχή των Λατσιών, στη Λευκωσία, πολύ κοντά στο Λύκειο της περιοχής, στο Εθνικό Πάρκο της Αθαλάσσας αλλά και στο Mall of Cyprus. Διαθέτει συντελεστή δόμησης 80% και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε προχωρημένη διαδικασία διαχωρισμού. Η τιμή πώλησης του οικοπέδου είναι €140,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.


Κατοικία 5-υπνοδωματίων στον Αγ. Αθανάσιο, Λεμεσό
 

gogordian4dealsagiosathanasios

Η ανεξάρτητη αυτή κατοικία αποτελείται από υπόγειο, πρώτο και δεύτερο όροφο. Καλύπτει συνολική επιφάνεια 600τ.μ. σε συνολικό εμβαδόν γης 926τ.μ., ενώ διαθέτει 5 υπνοδωμάτια και 5 μπάνια. Στην αυλή υπάρχει πισίνα σε ημιτελή μορφή. Το ακίνητο πωλείται στην τιμή του €1,050,000. Για περισσότερες πληροφορίες και τρισδιάστατο βίντεο ΕΔΩ.

Παραθαλάσσιο διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων στον Ποταμό Γερμασόγειας, Λεμεσό

gogordian4dealsgermas

Το διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων διαθέτει εσωτερικό χώρο 181τ.μ. και 20τ.μ. στεγασμένες βεράντες. Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στο κέντρο της Γερμασόγειας και περιτριγυρίζεται από εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες. Επωφελείται κοινής πισίνας και έχει δικαίωμα χρήσης αποθηκευτικού χώρου και 2 χώρων στάθμευσης. Η τιμή πώλησης του διαμερίσματος ανέρχεται από τα €1,150,000 τώρα στα €925,000. Για περισσότερες πληροφορίες και βίντεο ΕΔΩ.

Διαμέρισμα 3-υπνοδωματίων στη Χρυσελεούσα, Λευκωσία
 

gogordian4dealschrysele

Το διαμέρισμα 3-υπνοδωματίων στον Στρόβολο διαθέτει εσωτερικό χώρο 171τ.μ., και 55 τ.μ. στεγασμένες και αστέγαστες βεράντες. Βρίσκεται σε μια πολύ περιζήτητη και γρήγορα αναπτυσσόμενη περιοχή που παρέχει διάφορες βασικές ανέσεις, εξαιρετικές υποδομές και εύκολη πρόσβαση στο Nicosia Mall, στον αυτοκινητόδρομο και στο κέντρο της πόλης. Το διαμέρισμα πωλείται στα €265,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα GoResidential ακίνητα της Gordian, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα ΕΔΩ.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας