Δέκα αγροτικά τεμάχια έτοιμα για καλλιέργεια από €9.000

Τεμάχια γης έτοιμα για άμεση αξιοποίηση και καλλιέργεια, διαθέτει προς πώληση η Altamira Real Estate, σε τιμές εξαιρετικά προσιτές για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές.

Μέσα από την ηλεκτρονική της πλατφόρμα, www.altamirarealestate.com.cy, ξεχωρίζουν ιδιαίτερα δέκα αγροτεμάχια τα οποία εντοπίζονται στις επαρχίες Λεμεσού, Πάφου και Λάρνακας, με τις επιφυλασσόμενες τιμές τους να ξεκινούν από €9.000 και να φθάνουν μέχρι και τις €72.000. Οι γεωργικές εκτάσεις βρίσκονται σε περιοχές με εύφορο έδαφος και διαθέτουν μεταξύ άλλων, περβόλια, αμπελώνες, ελαιώνες ή/και οπωροφόρα δέντρα.

Αμπελώνες σε Πάχνα και Πισσούρι από €9.000
Στην ιστοσελίδα της Altamira Real Estate εντοπίζονται πέντε αγροτεμάχια στην κοινότητα της Πάχνας, στην επαρχία Λεμεσού, με το φθηνότερο να πωλείται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €9.000.
 

 Το εν λόγω ακίνητο, το οποίο διαθέτει αμπελώνες, έχει έκταση 3.011 τ.μ. και εφάπτεται εγγεγραμμένου χωματόδρομου. Το δεύτερο τεμάχιο με αμπελώνες βρίσκεται μόλις μερικά μέτρα από οικιστική ζώνη της περιοχής. Έχει εμβαδόν 4.646 τ.μ. και πωλείται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €12.000.

Στην επιφυλασσόμενη τιμή των €16.000 εντοπίζεται το τρίτο διαθέσιμο γεωργικό χωράφι της περιοχής, με εμβαδόν 13.172 τ.μ. ενώ προς πώληση διατίθενται επίσης, δύο γεωργικά χωράφια τα οποία πωλούνται ως ενιαία ιδιοκτησία, με εμβαδόν 42.811 τ.μ.. Το ακίνητο εμπεριέχει ελαιόδεντρα και χαρουπιές, έχει ομαλή επιφάνεια και διατίθεται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €61.000.
 

Ως ενιαίο τεμάχιο πωλούνται ακόμη δύο εφαπτόμενα γεωργικά χωράφια στην κοινότητα, με εμβαδόν 12.042 τ.μ.. Το ακίνητο διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €68.000 και εντός του υπάρχουν αμπελώνες.

Επιπρόσθετα, ξεχωρίζουν δύο εφαπτόμενα γεωργικά χωράφια με αμπελώνες, τα οποία βρίσκονται στο Πισσούρι της Λεμεσού. Η συνολική τους έκταση φθάνει τα 21.741 τ.μ.. και πωλούνται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €72.000.

Γη με ελαιόδεντρα και οπωροφόρα δέντρα σε Πάφο και Λάρνακα
Μοναδικές ευκαιρίες για αγορά αγροτικής γης παρουσιάζονται και στις επαρχίες Πάφου και Λάρνακας. Συγκεκριμένα, στην Γιόλου της επαρχίας Πάφου, η Altamira Real Estate διαθέτει προς πώληση τεμάχιο με ελαιόδεντρα, έκτασης 12.710 τ.μ. και με επιφυλασσόμενη τιμή τις €21.000.
 

Στις κοινότητες Μηλιού και Πόλεως Χρυσοχούς εντοπίζονται ακόμη δύο επενδυτικές ευκαιρίες. Πρόκειται για ένα γεωργικό τεμάχιο με εμβαδόν 22.074 τ.μ. που διατίθεται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €32.000 καθώς επίσης και ένα αγροτεμάχιο έκτασης 8.696 τ.μ. που πωλείται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €55.000.
 

Επιπλέον, στην Σκαρίνου της επαρχίας Λάρνακας ξεχωρίζει γεωργικό χωράφι που εμπίπτει σε περιοχή αναδασμού και περιέχει οπωροφόρα δέντρα. Είναι έκτασης 9.763 τ.μ. και πωλείται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €24.000.
 

Οι αναγραφόμενες τιμές των τεμαχίων είναι επιφυλασσόμενες, επομένως οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το ακίνητο της επιλογής τους υποβάλλοντας προσφορές που αρχίζουν πάνω από την αναγραφόμενη τιμή.

Επισημαίνεται πως μόνο προσφορές πάνω από την αναγραφόμενη τιμή θα γίνονται αποδεκτές ενώ χαμηλότερες προσφορές θα απορρίπτονται αυτόματα. Το ακίνητο θα κατακυρωθεί στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις προσφορές τους.

Δειτε Επισης

Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte