Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

BidX1: Πάνω από 40 επενδυτικές ευκαιρίες στη διαδικτυακή δημοπρασία στις 26 Μαΐου

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα επένδυσης ακινήτων BidX1 δημοσίευσε τον νέο της κατάλογο για την επικείμενη διαδικτυακή δημοπρασία ακινήτων στην Κύπρο, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου 2021, προσφέροντας στους χρήστες προσβασιμότητα, αποτελεσματικότητα και διαφάνεια καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Ο κατάλογος είναι διαθέσιμος στην πλατφόρμα (https://bidx1.com/el/el-cy/auction/properties/1464) και μέσω της εφαρμογής της BidX1, και περιλαμβάνει περισσότερες από 40 επενδυτικές ευκαιρίες, συνολικής αξίας άνω των €8 εκατομμυρίων.  

Ο Προϊστάμενος Σύμβουλος της BidX1 Κύπρου, Κρίτωνας Ονησιφόρου, δήλωσε: «Ο νέος κατάλογος διαθέτει τεμάχια για οικιστική ή εμπορική χρήση, οικιστικά ακίνητα όπως διαμερίσματα και σπίτια όπως επίσης και κτήρια μικτής χρήσης σε προνομιακές τοποθεσίες σε ολόκληρη την Κύπρο. Προσφέρουμε εξαιρετικές επιλογές επενδυτικών ευκαιριών σε όλη την Κύπρο σε ένα εύρος τιμών, όπως τεμάχια γης και οικόπεδα στη Λευκωσία, τη Λάρνακα, την Πάφο, τη Λεμεσό και την Αμμόχωστο, τα οποία θα προσελκύσουν μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς και μεγάλη γκάμα από σπίτια, διαμερίσματα και εμπορικά ακίνητα.»

Η BidX1, πρωτοπόρος στον κλάδο της, ειδικεύεται στις διαδικτυακές αγοραπωλησίες ακινήτων συνδυάζοντας τη μακρόχρονη εμπειρία της, με καινοτόμα τεχνολογικά εργαλεία. Παράλληλα, ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της αγοράς, προσφέροντας όλο το φάσμα των τύπων ακινήτων, γεωργικές, οικιστικές και εμπορικές επενδυτικές ευκαιρίες.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην δημοπρασία για ένα από τα ακίνητα της διαδικτυακής δημοπρασίας της 26ης  Μαΐου, θα πρέπει να εγγραφούν από πριν στην πλατφόρμα της BidX1 (https://bidx1.com/en/cyprus) ή μέσω της εφαρμογής της BidX1. Οι εγγραφές ανοίγουν στις 17 Μαΐου 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι πλειοδότες θα πρέπει να παρέχουν στοιχεία ταυτότητας, απόδειξη διεύθυνσης, και να καταβάλουν προκαταβολή με βάση την επιφυλασσόμενη τιμή του ακινήτου, η οποία θα κρατηθεί μόνο εάν ο πλειοδότης είναι ο επιτυχών αγοραστής την ημέρα της δημοπρασίας. Οι μη επιτυχόντες πλειοδότες θα λάβουν 100% επιστροφή χρημάτων εντός 7 εργάσιμων ημερών.

H έμπειρη ομάδα της BidX1 στην Κύπρο βρίσκεται στη διάθεση των ενδιαφερομένων για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις σχετικά με τα ακίνητα ή για υποστήριξη κατά την εγγραφή.

Για να επικοινωνήσετε με την ομάδα της BidX1 στην Κύπρο, καλέστε το 22 000 380 ή μέσω email στο info@cy.bidx1.com

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023