powered by

Τρεις πύργοι 34 μέτρων ο καθένας στη θέση του Asimina

Την έγκρισή του για την κατεδάφιση ξενοδοχείου και ανέγερση τριών εννιαώροφων κτηρίων, με διαμερίσματα, στη Γεροσκήπου, έδωσε το Τμήμα Περιβάλλοντος. 

Το προτεινόμενο έργο αφορά συγκεκριμένα την κατεδάφιση του υφιστάμενου τριώροφου ξενοδοχείου “Asimina Suites Hotel” και την ανέγερση τριών νέων κτηρίων (Asimina A, B & C), εννιά ορόφων και ύψος 34 μέτρων το κάθε ένα, με διαμερίσματα, της εταιρείας Constantinou Bros.

Τρία εννιαώροφα κτήρια με 57 διαμερίσματα
Σύμφωνα με την μελέτη εκτίμησης των επιπτώσεων στο περιβάλλον, στον υπόγειο χώρο που θα κατασκευαστεί θα υπάρχουν 86 θέσεις στάθμευσης οχημάτων, κλιμακοστάσιο και ασανσέρ.

Από το ισόγειο μέχρι τον όγδοο όροφο θα υπάρχουν δύο διαμερίσματα των τριών υπνοδωματίων ανά όροφο, ενώ στον τελευταίο όροφο κάθε κτηρίου θα υπάρχει ένα διαμέρισμα των πέντε υπνοδωματίων.

Η συνολική δυναμικότητα του προτεινόμενου έργου θα είναι 57 διαμερίσματα / 177 κλίνες, ενώ θα διαθέτει χώρους πρασίνου έκτασης 2.870 τ.μ. περίπου.

Το εμβαδόν του τεμαχίου είναι 14.844 τ.μ.
 

  

 

Έναν χρόνο οι κατασκευαστικές εργασίες
Τονίζεται ότι η δόμηση του προτεινόμενου έργου ανέρχεται σε 11.265 τ.μ. , περίπου, ενώ η κάλυψη του σε 3.264 τ.μ., περίπου.

Η κατασκευή των κτηρίων αναμένεται να διαρκέσει 12 μήνες.

Το προτεινόμενο έργο χωροθετείται στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Γεροσκήπου, στην τοποθεσία Μουλιά, στο χώρο που ήδη βρίσκεται το υφιστάμενο ξενοδοχείο Asimina Suites Hotel. 

Το τεμάχιο εμπίπτει εντός πολεοδομικής ζώνης Τ1γ (τουριστική ζώνη).

Μέρος του τεμαχίου εμπίπτει εντός της ζώνης προστασίας της παραλίας.

Δειτε Επισης

Σε ανοδική πορεία οι τιμές των κατασκευαστικών υλικών-Οι αυξήσεις και μειώσεις κατά κύρια κατηγορία προϊόντων
Συμβάσεις ενοικίασης και αγοραπωλησίας ακινήτων μόνο από δικηγόρους... Έντονη αντίθεση και ανησυχία κτηματομεσιτών
Δήμος Παναγιώτου: Σημαντικός μοχλός ενίσχυσης της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού το Limassol Greens
Κατοικίες και διαμερίσματα σε Πάφο και Λεμεσό από την Altamira Real Estate
Αντίστροφη μέτρηση για τη δημοπρασία Μαΐου της BidX1-Διαθέσιμα πέραν των 60 ακινήτων
Αυτοψία ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας σε συγχρηματοδοτούμενα έργα στη Λεμεσό
Αγροτικά ακίνητα προς πώληση από την AstroBank
Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών: Αναγκαία η ενίσχυση του νομοθετικού πλαισίου για την ημερήσια ενοικίαση
Αλ. Βαφεάδης: Καμία αντιπαράθεση με Δήμαρχο Λάρνακας για το λιμάνι-Οι διαδικασίες προχωρούν με διάλογο και τεκμηρίωση
Κωνσταντίνος Ιωάννου: Η πρόταση νόμου για εγκλωβισμένους αγοραστές αποτελεί τη βέλτιστη δυνατή λύση