Ετοιμοπαράδοτες κατοικίες από €95.000 σε Λευκωσία και Πάφο

Ετοιμοπαράδοτα σπίτια σε προσιτές τιμές διαθέτει προς πώληση η Altamira Real Estate, στις επαρχίες Λευκωσίας και Πάφου, σε μία περίοδο που η ζήτηση για αγορά κατοικίας παρουσιάζεται ιδιαίτερα αυξημένη.

Τα 19 επιλεγμένα σπίτια που διατίθενται μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα της εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy, είναι έτοιμα για άμεση χρήση και έχουν ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον αγοραστών και κυρίως νεαρών ζευγαριών που αναζητούν την μόνιμή τους κατοικία. Παράλληλα, θεωρούνται ιδανικά, όχι μόνο για ιδιοχρησία, αλλά και για ενοικίαση, προσφέροντας σημαντικές προοπτικές αξιοποίησης και υψηλής απόδοσης.

Επιπρόσθετα, το γεγονός ότι τα επιλεγμένα ακίνητα πωλούνται σε ενδεικτικές τιμές που αρχίζουν από €95.000 και φθάνουν μέχρι και τις €135.000, τα καθιστά ιδιαίτερα προσιτά, καθώς μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές δυνατότητες πολλών υποψηφίων αγοραστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πλειοψηφία τους οι κατοικίες περιβάλλονται από όλες τις αναγκαίες ανέσεις, όπως καταστήματα, σχολεία, υπεραγορές και τράπεζες, ενώ χαρακτηρίζονται από την πολύ καλή τους προσβασιμότητα.

Κατοικίες από €95.000 με θέα την παραλία του “Coral Bay
Από τις κατοικίες που διαθέτει προς πώληση η εταιρεία ξεχωρίζουν ιδιαίτερα οικιστικές μονάδες που βρίσκονται σε μία ήσυχη τοποθεσία στην Πέγεια της επαρχίας Πάφου και διατίθενται σε ενδεικτικές τιμές που αρχίζουν από €95.000 και φθάνουν μέχρι και τις €115.000. Τα ακίνητα απολαμβάνουν ειδυλλιακή θέα προς την θάλασσα καθώς και πολύ καλές προσβάσεις προς τη δημοφιλή παραλία του “Coral Bay”.
 

Το συγκρότημα περιλαμβάνει συνολικά 12 σπίτια των δύο υπνοδωματίων, έκτασης από 84 τ.μ. μέχρι 100 τ.μ..

 

Έξι διώροφες μεζονέτες στην επαρχία Πάφου
Από τα ακίνητα που διαθέτει η Altamira Real Estate, ξεχωρίζουν επίσης έξι διώροφες μεζονέτες στην επαρχία Πάφου, οι οποίες βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από την θάλασσα.

Συγκεκριμένα, στην Αργάκα εντοπίζονται πέντε μεζονέτες των δύο και τριών υπνοδωματίων, με το εμβαδόν τους να κυμαίνεται μεταξύ 85 τ.μ. και 102 τ.μ..
 

Οι μεζονέτες διατίθενται σε ενδεικτικές τιμές που ξεκινούν από €115.000 και φθάνουν μέχρι και τις €135.000.

Εξίσου ελκυστική είναι και μία διώροφη μεζονέτα που εντοπίζεται σε μία ήσυχη τοποθεσία στην Πέγεια, με εμβαδόν τα 100 τ.μ. και ενδεικτική τιμή τις €120.000.
 

Η κατοικία διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς την τουριστική περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων ενώ πολύ κοντά βρίσκονται και οι Θαλασσινές Σπηλιές. Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και αντίστοιχο αριθμό μπάνιων καθώς και καλυμμένες βεράντες.

Ελκυστική ευκαιρία στο Καϊμακλί
Ξεχωρίζει επίσης μία κατοικία που βρίσκεται στην επαρχία Λευκωσίας, προσφέροντας εξαιρετικές προσβάσεις.

Συγκεκριμένα, η Altamira Real Estate διαθέτει προς πώληση μία ανώγεια κατοικία των δύο υπνοδωματίων, που βρίσκεται σε μία εξαιρετικά ελκυστική περιοχή στο Καϊμακλί, με εμβαδόν 107 τ.μ. και ενδεικτική τιμή τις €120.000.
 

 

 

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας στο 8000 8200, χωρίς χρέωση.

Δειτε Επισης

Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Nέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία