Σύντομα τα «έξυπνα» φώτα τροχαίας στον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας

InBusinessNews  16/04/2021 15:12
Σύντομα τα «έξυπνα» φώτα τροχαίας στον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας

Σύντομα τα «έξυπνα» φώτα τροχαίας στον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας

InBusinessNews  16/04/2021 15:12

Τις εργασίες εγκατάστασης των έξυπνων φώτων τροχαίας στον κυκλικό κόμβο Αγίας Φυλάξεως επιθεώρησε ο δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης.

Σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι με την λειτουργία του συστήματος, εκτιμάται ότι θα μειωθεί κατά 50% ο χρόνος αναμονής με αποτέλεσμα να περιοριστεί σε σημαντικό βαθμό το κυκλοφοριακό πρόβλημα που ταλαιπωρεί χιλιάδες οδηγούς.  

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έτυχε ο δήμαρχος από τους αρμοδίους, το έργο σηματοδότησης ELV LED με σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας MOVA, αναμένεται να συμπληρωθεί στις 25/5/2021. 

exypnafota2

 
Όπως ανέφερε ο Νίκος Νικολαΐδης, «το έργο είναι το πρώτο από μια σειρά από έργα που στοχεύουν στην απάμβλυνση του κυκλοφοριακού της Αγίας Φύλας. Τα άλλα έργα, όπως είπε, είναι η υπέργεια διάβαση που θα γίνει και θα ενώνει την Κωστή Παλαμά με την Έλλης Λαμπέτη, είναι η παράκαμψη του κέντρου της Αγίας Φύλας, είναι το σύστημα PARK and Ride στη περιοχή για να ενισχυθούν οι δημόσιες συγκοινωνίες  και κάποια άλλα έργα τοπικής σημασίας μέσα στη συνοικία της Αγίας Φύλας. Ελπίζουμε-τόνισε ο δήμαρχος Λεμεσού- ότι όταν ολοκληρωθούν τα έργα αυτά συν ο βόρειος παρακαμπτήριος που είναι η προέκταση της Ευαγόρα Λανίτη ένθεν και ένθεν της Ανδρέα Παπανδρέου θα μπορέσουμε να πούμε ότι η Αγία Φυλα βγήκε από την κυκλοφοριακή απομόνωση και θα σταματήσει να ταλαιπωρεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα χιλιάδες κατοίκους».
 

exypnafota3

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας