Προς πώληση διώροφη κατοικία στο Πεντάκωμο

InBusinessNews  14/04/2021 16:00
Προς πώληση διώροφη κατοικία στο Πεντάκωμο

Προς πώληση διώροφη κατοικία στο Πεντάκωμο

InBusinessNews  14/04/2021 16:00

Διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία περιοχή του Governor’s Beach, στο Πεντάκωμο, είναι διαθέσιμη προς πώληση στην ιστοσελίδα της Altamira, με την ενδεικτική της τιμή ανέρχεται στις €670.000.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Βρίσκεται περί τα 1000 μέτρα από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας και ακριβώς απέναντι από την παραλία, σε μία περιοχή που χαρακτηρίζεται από οικιστική και τουριστική ανάπτυξη με εξοχικές κατοικίες.

Η κατοικία, που απολαμβάνει απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα, αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας, αποχωρητήριο με ντους και δυο καλυμμένες βεράντες ενώ ο πάνω όροφος διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, κυρίως μπάνιο, καθώς και μία καλυμμένη και μία ακάλυπτη βεράντα.

Το υπόγειο αποτελείται από αποθήκη, μηχανοστάσιο, κουζίνα και αποχωρητήριο/ ντους ενώ η σοφίτα από υπνοδωμάτιο, αποχωρητήριο/ ντους και μια ακάλυπτη βεράντα.

​Έχει συνολικό εμβαδόν 110 τ.μ.. και διαθέτει εξωτερικά αυλή με κήπο, η οποία προσφέρει απευθείας πρόσβαση στην παραλία.

​​

​Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες αναφορικά με το ακίνητο, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.altamirarealestate.com.cy/house-for-sale/limassol/pentakomo/pre-owned/pr33172/121274/1 , καθώς και σχετικό link με 3D περιήγηση στην κατοικία https://altamirarealestate.viewin360.co/share/collection/7YT9t?fs=1&vr=1&sd=1&initload=0&thumbs=1&info=0&logo=0&fbclid=IwAR0D_FpEikxlFgZkzylEZh_U-EldnORJ8vcWVG2NRanOBWCvUll8Xcje5_M 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας