Oι millennial homebuyers διαμορφωτές και της αγοράς ακινήτων

InBusinessNews  14/04/2021 09:55
Oι millennial homebuyers διαμορφωτές και της αγοράς ακινήτων

Oι millennial homebuyers διαμορφωτές και της αγοράς ακινήτων

InBusinessNews  14/04/2021 09:55

Μια συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια σε ό,τι αφορά την μεγαλύτερη μεταβίβαση πλούτου στην ιστορία της ανθρωπότητας, καθώς €20 τρις υπολογίζεται ότι θα αλλάξουν χέρια εντός των επόμενων δεκαπέντε ετών. Ο λόγος για τη γενιά των millenials ή των emerging affluents, η ηλικιακή ομάδα 23 - 39 ετών, γενιά που μεγάλωσε με την κινητή τηλεφωνία και εξοικειώθηκε με το internet και τα social media.

Με την σταδιακή συμμετοχή των millennials στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας θα δούμε και ήδη βλέπουμε σιγά σιγά να αλλάζει η ίδια αγορά ακινήτων, τα χαρακτηριστικά τους και φυσικά οι τρόποι προώθησης και marketing.

Οι millennials της Κύπρου

Αναμφισβήτητα, οι Millennials στην Κύπρο αποτελούν την κυρίαρχη δύναμη της αγοράς κατοικίας καθώς παρουσιάζονται ιδιαίτερα πρόθυμοι να αγοράσουν κάποιο ακίνητο. Ποιες είναι όμως οι ανάγκες και οι προσδοκίες τους από την αγορά Real Estate και ποια είναι τα κύρια εμπόδια που καλούνται να αντιμετωπίσουν; Ο Νικόλας Γαβριήλ, Διευθυντής στη LionGlobal μέσα από τα αποτελέσματα έρευνας της LionGlobal Advisors που διενεργήθηκε τον περασμένο μήνα, θα αναλύσει ενώπιον του διαδικτυακού συνεδρίου με τίτλο «Επενδυτικές ευκαιρίες στον τομέα των ακινήτων» που διοργανώνει η ΙΜΗ την Tρίτη 27 Απριλίου 2021, πώς οι αγοραστικές συνήθειες των Millennials καθορίζουν τα επενδυτικά χαρακτηριστικά του κλάδου, παρουσιάζοντας πρακτικά παραδείγματα επενδυτικών επιλογών σε ακίνητα στην Κύπρο.

Who is Who

Ο Νικόλας Γαβριήλ είναι κάτοχος πτυχίου Πολιτικού Μηχανικού και MBA από το Πανεπιστήμιου Κύπρου, καθώς και MSc Financial Services από το Cyprus International Institute of Management. Τα τελευταία πέντε χρόνια εργάζεται στην LionGlobal, προσφέροντας πολλαπλές υπηρεσίες γύρω από το Real Estate.

Η LionGlobal, αποτελεί τη πιο καινοτόμα εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στον χώρο του Real Estate στην Κύπρο. Μερικοί από τους τομείς που εξειδικεύεται είναι η διαχείριση έργων και τεχνικών κατασκευών, παροχή υπηρεσιών ενδελεχούς ελέγχου, πολεοδομική ανάλυση, έρευνα αγοράς, μελέτες σκοπιμότητας, επενδυτικές αναλύσεις και οτιδήποτε άλλο αφορά συνολικά τον κύκλο ανάπτυξης ακινήτων. Στο πρόσφατο παρελθόν, έχει συμβουλεύσει αριθμό εταιριών για μετεγκατάσταση στη Κύπρο. Επίσης, η LionGlobal διαχειρίζεται περισσότερα από 150 οικιστικά και εμπορικά ακίνητα.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα, κάντε κλικ εδώ.

Το συνέδριο αφορά μικρούς και μεγάλους μη θεσμικούς επενδυτές. Κεντρικό ακροατήριο είναι οι Affluent και High Net Worth Individuals, Κύπριοι ή ξένοι, που ζουν στην Κύπρο. Μεταξύ άλλων, το συνέδριο απευθύνεται στο πιο κάτω ακροατήριο:

  • Ιδιώτες επενδυτές
  • Family Offices
  • CEOs και άλλα ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων
  • Wealth and Asset Managers
  • Σύμβουλοι επενδύσεων
  • Συνέταιροι και άλλα ανώτερα στελέχη από λογιστικά και δικηγορικά γραφεία
  • Ανώτερα στελέχη από τραπεζικούς και χρηματοοικονομικούς οργανισμούς

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν, με απαραίτητη προϋπόθεση την εγγραφή. Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: IMH

Χορηγοί: Consulco, Όμιλος Cyfield, LionGlobal Advisors

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την IMH:

Τηλ.: 22505555 | Φαξ: 22679820 | Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας