Altamira: Ετοιμοπαράδοτα διαμερίσματα στην Πάφο από €73.000

Διαμερίσματα με σημαντικές προοπτικές αξιοποίησης και υψηλής απόδοσης, διαθέτει προς πώληση η Altamira Real Estate σε ιδιαίτερα δημοφιλείς τουριστικές περιοχές της επαρχίας Πάφου.

Συγκεκριμένα, από τα διαμερίσματα που εντοπίζονται στην επαρχία μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα της Εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy, ξεχωρίζουν τρία διαμερίσματα στην περιοχή της Γεροσκήπου πλησίον του ΚΕΝ και ένα διαμέρισμα στην περιζήτητη περιοχή Universal.

Πρόκειται για διαμερίσματα ιδανικά τόσο για ιδιοχρησία όσο και για ενοικίαση, με τις ενδεικτικές τους τιμές να κυμαίνονται από €73.000 μέχρι €100.000. Επιπρόσθετα, περιβάλλονται από όλες τις αναγκαίες ανέσεις και υπηρεσίες, όπως σχολεία, τράπεζες, υπεραγορές και καταστήματα, ενώ παράλληλα, προσφέρουν εύκολη πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο και το Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου.

Διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων στην Γεροσκήπου
Τα τρία διαμερίσματα εντοπίζονται στην περιοχή του ΚΕΝ Γεροσκήπου και πολύ κοντά στο δημαρχείο της πόλης, είναι δύο υπνοδωματίων και βρίσκονται στην ίδια πολυκατοικία.

Είναι ιδανικά για ιδία χρήση, ειδικότερα για νεαρά ζευγάρια που επιθυμούν να αποκτήσουν τη δική τους στέγη. Παράλληλα, λαμβάνοντας υπόψη το αυξημένο τουριστικό ρεύμα που έχει παραδοσιακά η περιοχή, τα ακίνητα μπορούν να αξιοποιηθούν και ως τουριστικά καταλύματα, αποφέροντας σημαντικά εισοδήματα στους ιδιοκτήτες τους.

Στην ενδεικτική τιμή των €100.000 πωλείται το πρώτο διαμέρισμα, που έχει εμβαδόν 75 τ.μ. και διαθέτει βεράντες, καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αποθήκη.

Όσον αφορά τα άλλα δύο, αυτά πωλούνται στην ενδεικτική τιμή των €94.000, έχουν εμβαδόν 78 τ.μ., βεράντες και διαθέτουν το κάθε ένα τον δικό του χώρο στάθμευσης.

Και τα τρία διαμερίσματα αποτελούνται από ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας με έξοδο σε καλυμμένη βεράντα, δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο.

Τουριστικό διαμέρισμα σε συγκρότημα με πισίνα
Στην ιστοσελίδα της Εταιρείας εντοπίζεται επίσης ένα τουριστικό διαμέρισμα του ενός υπνοδωματίου, στη δημοφιλή περιοχή Universal της Πάφου.

Το διαμέρισμα έχει ενδεικτική τιμή €73.000, έκταση 55 τ.μ. και διαθέτει ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, καλυμμένη βεράντα, ένα μπάνιο, αυλή και κοινόχρηστο χώρο στάθμευσης.

Αποτελεί μέρος συγκροτήματος διαμερισμάτων με δύο μεγάλες πισίνες και παρέχει άριστες προσβάσεις προς την παραλία, την τουριστική περιοχή της Πάφου και τον αυτοκινητόδρομο.

Υποβολή διαδικτυακών προσφορών – Μέχρι 13 Απριλίου 2021
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους ηλεκτρονικά στο propertytender@cy.altamiraam.com μέχρι και τις 13 Απριλίου 2021, το αργότερο μέχρι τις 10:00 π.μ..

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της Εταιρείας στο 8000 8200, χωρίς χρέωση.

Δειτε Επισης

Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης
Η Kition για συνάντηση με Χριστοδουλίδη: Γεφυρώθηκαν οι διαφορές, δέσμευση για διασφάλιση της επιτυχίας του έργου