Imperio: Δείτε την πρώτη κατοικία στο Icon (βίντεο)

Με την παράδοση του Icon της Imperio να είναι μόλις πέντε μήνες μακριά, οι πρώτες κατοικίες του εμβληματικού αυτού κτηρίου άρχισαν να ολοκληρώνονται, ανοίγοντας, μάλιστα, τις πόρτες τους στο κοινό για ψηφιακή περιήγηση.

 

Ειδικότερα, η εταιρεία έδωσε στο κοινό τη δυνατότητα να περιηγηθεί από την άνεση του σπιτιού του εντός της πρώτης ολοκληρωμένης κατοικίας του Icon, με βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι της στο YouTube (https://youtu.be/Cq-O7GQ6vK4).

Κομψός σχεδιασμός και άνεση
Εμπνευσμένο από τις πιο σύγχρονες ευρωπαϊκές αρχιτεκτονικές τάσεις, το διαμέρισμα διαθέτει μεγάλους και ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους, καθώς επίσης και άνετο μπαλκόνι, το οποίο προσφέρει ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί ο κομψός σχεδιασμός του από την Obliq, ο οποίος συνδυάζει κλασικά και σύγχρονα χαρακτηριστικά, δημιουργώντας ένα μοναδικό περιβάλλον διαβίωσης.

 

Σε δηλώσεις της, η Design Director της Imperio, Έλις Μισιρλή, ανέδειξε ότι «το διαμέρισμα  αποτελεί ένα πρώτο δείγμα του υψηλού επιπέδου σχεδιασμού που χαρακτηρίζει κάθε χώρο του εμβληματικού αυτού κτηρίου», τονίζοντας την ιδιαίτερη σημασία που αποδίδει η Imperio στον εσωτερικό σχεδιασμό των έργων της, αλλά και στην εισαγωγή ανέσεων.

Όπως επεσήμανε, «όλες οι κατοικίες στο Icon θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους πλήρως επιπλωμένες και εξοπλισμένες με όλες τις απαραίτητες μικροσυσκευές και είδη σπιτιού, ενώ διαθέτουν αυτοματισμούς σπιτιού που προτείνουν έναν πιο έξυπνο και πιο ποιοτικό τρόπο ζωής».

Οι εσωτερικοί χώροι του διαμερίσματος είναι επιπλωμένοι με έναν συνδυασμό επίπλων από διάφορα brands (Ivano Redaelli, Cattelan Italia, Brabbu, Ana Roque κ.ά), ενώ για την επίπλωση των εξωτερικών χώρων έχουν επιλεγεί μοναδικά κομμάτια της Ethimo.

Επιπλέον, όλα τα αξεσουάρ που κοσμούν το διαμέρισμα φέρουν την υπογραφή του διάσημου Αμερικάνου διακοσμητή εσωτερικών χώρων, Jonathan Adler.

Διαμερίσματα με καινοτομίες
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα διαμερίσματα του Icon περιλαμβάνουν καινοτομίες όπως κρυφά συστήματα κλιματισμού, αυτοματισμούς σπιτιού και ενδοδαπέδια θέρμανση, ενώ είναι επενδυμένα με το εντυπωσιακό μάρμαρο Πάρνωνα.

Το Icon βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού και προσφέρει ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα και την πόλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον 10ο όροφο του κτηρίου θα λειτουργεί ένα εντυπωσιακό μπαρ και Water Club, το οποίο θα διαθέτει πισίνα υπερχείλισης, μία από τις πιο εντυπωσιακές πισίνες στον κόσμο.

Στον ίδιο όροφο θα λειτουργεί επίσης εστιατόριο το οποίο θα προσφέρει εκλεκτή κουζίνα και πανοραμική θέα, ενώ ο 11ος όροφος θα στεγάζει ένα υπερσύγχρονο Fitness και Yoga Club, όπου οι ένοικοι θα μπορούν να απολαμβάνουν όλες τις υπηρεσίες γυμναστηρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το Icon υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα https://www.limassolicon.com.

Δειτε Επισης

Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Nέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο