Η Cyfield παρουσιάζει τα έργα Evripides, City Gates και Green Park

Δελτίο Τύπου  26/01/2021 10:32
Η Cyfield παρουσιάζει τα έργα Evripides, City Gates και Green Park

Η Cyfield παρουσιάζει τα έργα Evripides, City Gates και Green Park

Δελτίο Τύπου  26/01/2021 10:32

Τρεις νέες οικιστικές προτάσεις, με σύγχρονη αρχιτεκτονική προσέγγιση σε ιδανικά σημεία της Λευκωσίας, παρουσιάζει στην αγορά ο Όμιλος Cyfield.

Πρόκειται για το έργο Evripides που αφορά μια μοντέρνα πολυκατοικία στην Αγλαντζιά, το έργο City Gates που αποτελείται από δύο πολυκατοικίες στη Δασούπολη και το έργο Green Park στο κέντρο της Λευκωσίας.

Evripides

Η πολυκατοικία Evripides βρίσκεται στην οδό Ευριπίδου, στην περιοχή Ρίκ, στο Πλατύ, πολύ κοντά από το Γαλλο- Κυπριακό Σχολείο και πήρε το όνομα της από την οδό Ευριπίδου στην οποία βρίσκεται. Διαθέτει τρείς ορόφους και έξι διαμερίσματα συνολικά και η κατασκευή της υπολογίζεται να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι.

Εvripides στην Αγλαντζία

City Gates

Το έργο City Gates βρίσκεται στην είσοδο της Λευκωσίας στην περιοχή Δασούπολης, σε παράλληλο δρόμο της Λεωφόρο Λεμεσού, στην οδό Βιτσιου μερικά μόνο λεπτά από το επιχειρηματικό κέντρο της πρωτεύουσας και δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο.

City Gates στην Δασούπολη

Το έργο αυτό περιλαμβάνει δύο μοντέρνες πολυκατοικίες, με δώδεκα διαμερίσματα η κάθε μία και υπολογίζεται να ξεκινήσουν οι παραδόσεις των διαμερισμάτων στους ιδιοκτήτες τους τον Ιούνιο.

Green Park

To Green Park είναι μια 6όροφη πολυκατοικία, με μοντέρνα διαμερίσματα στη περιοχή Λυκαβητού, σε παράλληλο δρόμο της Λεωφόρου Λάρνακος πολύ κοντά στο κέντρο της Λευκωσίας Η πολυκατοικία έχει ολοκληρωθεί και τα διαμερίσματα διατίθενται προς άμεση παράδοση.

Οι τρείς πολυκατοικίες είναι κτισμένες σε μοντέρνα γραμμή με προσεγμένα διαμερίσματα που προσφέρουν άνεση και λειτουργικότητα, ενώ οι υψηλές προδιαγραφές ποιότητας στην κατασκευή και στην επιλογή των υλικών, προσφέρουν ένα αναβαθμισμένο επίπεδο διαβίωσης.

greenpark

Τα διαμερίσματα διαθέτουν ευρύχωρα υπνοδωμάτια, μεγάλους εσωτερικούς χώρους, μπαλκόνια με ωραία θέα, χώρους στάθμευσης και αποθήκες.

Και τα τρία νέα έργα της Cyfield διακρίνονται από πολλά πλεονεκτήματα, όπως το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης Α’, κάμερες στην είσοδο της πολυκατοικίας, φωτισμός LED,  ανεξάρτητο ηλιακό θερμοσίφωνας για κάθε διαμέρισμα και αρκετά άλλα που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των ενοίκων.

Με τις νέες αυτές προτάσεις της η Cyfield δημιούργησε ιδανικές κατοικίες για οικογένειες και άτομα που θέλουν να απολαμβάνουν ήσυχες περιοχές, κοντά σε σχολεία, υπηρεσίες και καταστήματα, με άμεση πρόσβαση σ’ όλα τα σημεία της Λευκωσίας και τον αυτοκινητόδρομο.

Green Park  στο Λυκαβητό

Για περισσότερα:

80005757

sales@cyfieldgroup.com

https://cyfieldgroup.com/project/evripides

https://cyfieldgroup.com/project/greenpark-ch-913-4

https://cyfieldgroup.com/project/citygates

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας