ΟΝΕ: Ανάμεσα στα 21 καλύτερα έργα στον κόσμο

Ανάμεσα στα καλύτερα έργα παγκοσμίως, τα οποία θα ολοκληρωθούν μέσα στο 2021, βρίσκεται το μοναδικό έργο ONE της εταιρείας Pafilia Property Developers Ltd.

Το πρωτοποριακό αυτό έργο, έχει συμπεριληφθεί σε ειδική έκθεση-αφιέρωμα που ετοιμάστηκε και προβάλλεται από το παγκοσμίου φήμης κανάλι Β1Μ, το οποίο εξειδικεύεται και εστιάζει το περιεχόμενο του στην Αρχιτεκτονική και την Μηχανική Επιστήμη.

Αξίζει τα τονιστεί ότι στο εν λόγω αφιέρωμα, οι συντελεστές του αναδεικνύουν τις αντίξοες συνθήκες τις οποίες αντιμετώπισε ο κλάδος των κατασκευών σε ολόκληρο τον κόσμο την περασμένη χρονιά, οι οποίες ωστόσο δεν ήταν αρκετές για να ανατρέψουν την ολοκλήρωση όλων αυτών των πρωτοποριακών έργων.

Το ONE, που είναι το ψηλότερο παραθαλάσσιο κτίριο στην Μεσόγειο, φιγουράρει και κατατάσσεται ανάμεσα σε έργα παγκοσμίου φήμης και μοναδικότητας στην κατασκευή και αρχιτεκτονική, όπως αυτού των κάθετων κήπων στην περιοχή του Huanggang, των κεντρικών γραφείων της DJI στην Κίνα που σχεδιάστηκαν από το διεθνές αρχιτεκτονικό γραφείο Fosters + Partners, τον εντυπωσιακό πλωτό κήπο της Νέας Υόρκης, το νέο θεματικό Πάρκο και θέρετρο της Universal Studio, το μεγαλεπήβολο εργοστάσιο παραγωγής της εταιρείας TESLA, του Πύργου της Elizabeth γνωστού ως Big Ben το οποίο πρόσφατα έχει ανακαινισθεί, καθώς και πολλών άλλων γνωστών  έργων.

Η κα Ευαγγελία Ηλιάδη εκτελεστική Διευθύντρια της εταιρείας Pafilia Property Developers δήλωσε:

“Η προβολή, η ανάδειξη και η κατάταξη του ΟΝΕ στην κατηγορία των έργων παγκοσμίου φήμης αρχιτεκτονικής και κατασκευαστικών έργων, αποδεικνύει ξεκάθαρα για ακόμη μία φορά την αναβάθμιση και την αλλαγή που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον κατασκευαστικό τομέα της χώρας μας.

Νιώθουμε ιδιαίτερα ευτυχείς που ένα δικό μας έργο έχει συμβάλει προς την κατεύθυνση αυτή και αισθανόμαστε περήφανοι που μέσα από τα έργα μας αναδεικνύεται η χώρα μας και προβάλλεται ως ελκυστικός προορισμός για τους επενδυτές ακινήτων.  Είναι επίσης ιδιαίτερα τιμητικό το γεγονός ότι έργα μας αναγνωρίζονται από διεθνή ΜΜΕ με ειδίκευση στον κλάδο των ακινήτων και τα κατατάσσουν μαζί με άλλα έργα του εξωτερικού.

Αναμφίβολα η κατασκευή τέτοιων πολύπλοκων και πολυσύνθετων έργων τα οποία εμπεριέχουν ψηλό επιχειρηματικό ρίσκο και μεγάλο ύψος επένδυσης, αφήνουν ανεξίτηλο το αποτύπωμα τους και αποτελούν διαχρονικό ορόσημο της προόδου του τομέα των ακινήτων. Έργα βεβαίως, τα οποία  για να μπορέσουν  να υλοποιηθούν σε μια μικρή χώρα όπως την δική μας, χρειάζεται η ύπαρξη ορθών πολιτικών από την πλευράς του κράτους,  καθώς και επενδυτικών εργαλείων και προγραμμάτων”.
 
Δείτε τα εντυπωσιακά 21 έργα που ολοκληρώνονται το 2021
 

 
 
 
 

 

Δειτε Επισης

Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι