Ολοκληρώθηκε ο τελευταίος όροφος του εμβληματικού Icon (βίντεο)

InBusinessNews  14/12/2020 06:48
Ολοκληρώθηκε ο τελευταίος όροφος του εμβληματικού Icon (βίντεο)

Ολοκληρώθηκε ο τελευταίος όροφος του εμβληματικού Icon (βίντεο)

InBusinessNews  14/12/2020 06:48
Στην τελική φάση κατασκευής εισέρχεται το πολυώροφο κτήριο Icon, το οποίο ανεγείρεται στη Γερμασόγεια. Η Imperio, ένας από τους σημαντικότερους οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ανάπτυξης γης και ιδιοκτήτρια του Icon, ολοκλήρωσε πρόσφατα τον 21ο όροφο, που αποτελεί και τον τελευταίο οικιστικό όροφο της εμβληματικής αυτής ανάπτυξης.

Διαβάστε ακόμα:
ΕΤΥΚ Vs Φαρμακοποιοί: Οι έξι δεσμεύσεις και ο κίνδυνος επιβολής προστίμου
REMU: Δύο διαμερίσματα από €73.000 και έξι σπίτια από €118.000
 
Στο Icon, εφαρμόζοντας πιστά τα μέτρα ασφαλείας και τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, οι εργασίες προχώρησαν το τελευταίο διάστημα με γοργούς ρυθμούς.

«Η προστασία της δημόσιας υγείας είναι απόλυτη προτεραιότητα. Η πανδημία του κορωνοϊού και τα τοπικά lockdown, αναπόφευκτα έχουν «φρενάρει» την κατασκευαστική δραστηριότητα σε πολλές αναπτύξεις της Λεμεσού. Ωστόσο, με εντατική και μεθοδική δουλειά το τελευταίο διάστημα και εφαρμόζοντας κατά γράμμα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, καταφέραμε να επαναφέρουμε την ολοκλήρωση της κατασκευής του Icon στο αρχικό χρονοδιάγραμμα», δήλωσε ο Αντώνης Μισιρλής, Διευθυντής της Imperio.
 

Σε λιγότερο από ένα μήνα ολοκληρώνεται η κατασκευή
Ο Επιβλέπων Μηχανικός της Imperio στο Icon, Μάριος Ιωάννου, τόνισε πως, παρά τα αυστηρά μέτρα κατά της πανδημίας όλες οι κατασκευαστικές εργασίες προχώρησαν κανονικά. «Οι ομάδες του τεχνικού τμήματός μας έχουν ήδη ολοκληρώσει αριθμό διαμερισμάτων στους χαμηλότερους ορόφους, με τα τζάμια, αλουμίνια και μαρμάρινα πατώματα να έχουν τοποθετηθεί μέχρι και τον 9ο όροφο. Η κατασκευή του κτηρίου θα ολοκληρωθεί σε λιγότερο από ένα μήνα», σημείωσε.

theicon212
 
Τον Ιούλιο του 2021 η παράδοση του έργου
Το Icon, το οποίο είχε εξασφαλίσει τη χρηματοδότησή της κατασκευής του από το καλοκαίρι του 2019, είναι μία εντυπωσιακή οικιστική πολυώροφη ανάπτυξη 21 ορόφων, στον παραλιακό δρόμο της Γερμασόγειας. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του έργου, κάθε δωμάτιο σε κάθε διαμέρισμα προσφέρει ανεμπόδιστη θέα προς την θάλασσα.

Το έργο περιλαμβάνει, ακόμη, εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας στον 10ο όροφο, αλλά και γυμναστήριο στον 11ο όροφο, με ίσως την καλύτερη θέα στην Κύπρο. Η παράδοση της πολυώροφης αυτής ανάπτυξης έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο του 2021.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας